Genetiškai modifikuotas maistas

Visi mes siekiame pažinti mus supantį pasaulį. Ką jau atradome ir kas dar liko atrasti? Visos su pasaulio pažinimu susijusios temos - čia.
User avatar
son
senbuvis
Posts: 2630
Joined: 2005-04-05 08:31
Location: Kaunas/London

2012-11-02 19:15

Whisker wrote:Na nežinau kokie čia moksliniai straipsniai gali būti, šitie skaičiai su mokslu nelabai susiję. Va, gali čia daugiau sužinot - http://www.ext.colostate.edu/pubs/foodnut/09371.html , šiaip šitos statistikos kiek bent jau man teko girdėti neneigia nei šalininkai, nei oponentai, nors galiu ir klysti.

Kas dėl video, tai nematau čia jokių sąmokslo teorijų.
mane labiau domina teiginys 70% o ne tai kad nezymimi produktai.
Whisker
naujokas
Posts: 53
Joined: 2012-10-28 15:17

2012-11-02 20:08

Taigi aiškiai parašyta, negi skaityt nemoki... The most common GE crops in the United States are soybean, corn, cotton, and canola. Because many processed food products contain soybean or corn ingredients (e.g., high fructose corn syrup or soy protein), it’s estimated that 60 to 70 percent of processed foods in grocery stores include at least one GE ingredient.
Post Reply