atsakymai i Jusu klausimus apie Tikejima

Pokalbiai prie alaus. Gali kalbėti ir abstinentai, tačiau praras pusę malonumo :)
aivaras
skeptikas
Posts: 517
Joined: 2006-11-03 14:39
Location: Vilnius

2008-12-30 17:25

PuolesAngelas999 wrote:Savanto sindromas yra tada, kada nejauciame emociju visiskai, ir jausmai yra tustuma, o as jas jauciu ir noriu, kad Jus zinotumete, kad esu Dievo Apvaizdos skirtas, tam, kad irodyciau Jums ir Sau, kad galime patiketi, jog Dievas yra.
Savanto sindromas niekaip nesusijęs su jausmų turėjimų ar neturėjimų. Tai autistų atmaina kurie išvysto kažkuriuos savo įgudžius iki lygių smarkiai lenkiančių vidutinius. Vat autistai apskritai gali atrodyti bejausmiais, tačiau taip dažniausiai nėra jie tiesiog nesugeba išreikšti jų kitiems suvokiamomis formomis (socialinis invalidumas). Taip pat galima įtarti tamstą esant savantu dėl nesugebėjimo rišliai dėstyti minčių (autismo požymis). Po to kai Akela pašaržavo nuosavą stilių priėmėte tai kaip įžeidimą ir pradėjote reiklauti pagarbos, nors pats jos užsispyrusiai nesuteikiate savo diskusijos partneriams. Pateikiant netvarkingą tekstą, be skirstymo paragrafais, be tvarkingos (tai yra pagal Lietuvių kalbos taisykles) skirybos naudojimo negerbiamas to teksto skaitytojas. Tos taisyklės yra ne todėl, kad kažkas neturėjo ką veikti jos yra tam kad būtų galima optimizuoti informacijos perdavimą. (tiek rašantis tiek skaitantis tekstą suprastų kaip galima panašiau)

Dabar snekesiu moksliniais terminais, kuriuos Jus zinote, nes kaip ir sakyciau diskusija gaunasi i tuscius vartus, taigi taip. Prademe: 1. prielaida yra tokia: Dievas egzistuoja, nes yra Gyvenimas, kurio Mes nematome, tai yra Buties problema? Toliau taip: Jeigu netikite Amzinybe, Ji yra tada, kada galime ja pajausti! Gyvendami Gyvenimus, gyvename taip, kad Matome kitus, per savo Poziuri, tas matematikoje yra pavaizduota lambda, jeigu netikite, kad yra spektras, per kuri filtruojame savo Poziurius, kurie nesutampa, turite sutikti, kad Tiesa yra Amzina, nes Gyvenimas koki Turime, yra toks trumpas, kad Ji svaistyti veltui nevalia.
Nėra ryšio tarp teiginių. Galiu alternatyviai pasakyti: fantastika, D&D, "RB yra netik blogas GM bet ir..." ir padaryti išvadą "Alus gerti gerai". Šie teiginiai man net turi kažkokį ryšį bet tas ryšįs kitiems nesuvokiamas. Nu niekaip nesuprantu kaip iš skirtingų požiūrių egzistavimo išplaukia Tiesa.
2. prielaida Jeigu tikime, kad po Mirties nieko nera, yra tik tuscia vieta, tai turime suprasti, kas yra Niekis? Ar Jis yra, tik tustuma, po kurios iseiname ir numirstame, ar yra Butis, i kuria visi skubame??? Jeigu per greitai, tai slidus kelias zemyn.. :thumbsdown:
Ką reiškia skubame, ką reiškia greitai, ką reiškia alidus kelias žemyn. Taip Niekis yra žmogaus smegenimis nesvokiama savoka todėl naudojame projekciją. Kadangi tai tėra projekcija, susigalvota yra krūva atsakymų "proxių" pvz, "amžinybė", "siela", "kitokia Būtis", "dievas". O taip yra tik todėl kad tie kas patikrina kitiems nesako ką rado.
3. Problema tokia: Laiko ir erdves savokas Jus zinote, kaip PAZINIMA??? Zinokite, kad yra ir kita erdve, kuri matematiskai yra irodoma taip: -mc2 ir atsakymas i visus klausimus atviras! Jeigu netikite, tuo, ka sakau, pabandykite isivaizduoti erdve, kurioje sklinda lasas, jis, kaip mazytis Dziaugsmas, kuri Mes turime Pazinti, o ne suvokti.. :thumbsdown:
Matematika neapsiriboja "kita erdve". Jei ką ji pajėgi operuoti begalinematėmis erdvėmis atsitiktiniais dydžiais, šventa PI, E ir I trejybe ir krųva kitų biesų. Tai nekeičia fakto, kad žmogus fiziškai nepajėgus suvokti nulio, begalybės arba matmenų didesnių už 3.
4. Klausimas Jums is nebuties ir tustumos kuria tikite. Ar laikas teka viena vaga? 5. Supratimas ir suvokimas, skiriasi Tuo, ka Jauciame, nes jeigu, nebutu nieko, tai nieko ir nejaustume, cia, tam, kad zinotumete, kad Gyvenimas anapus PAZINIMO??? nera fikcija.. :thumbsdown:
O koks skirtumas ar laikas teka viena vaga ar keliomis kol to visvien niekaip įtakoti negali? O dėl suvokimo ir supratimo. Ką turite omenyje sakydamas Jaučiame? Čia "Čakromis"?
6. Zveriskumas yra matuojamas Zemiskais terminais, jeigu tikite, kad morale, kuria sukuria Zmones yra tikra, tai atsakykite, kodel egzistuoja moraline dilema, kuria Jus zinoti, kaip Buti ar nebuti? Atsakyma raskite Jus, nes man Jis taip pat yra ZINOMAS!!!???!!!!???!!!!!??????!!!!!!!!! , o gal geriau Ji pazinti? Jei pazindami gauname Dziaugsma ir Geri, kuris sklinda, kaip Meile, kada Visi isitenka erdveje, atsakymas taip!
Moralė nėra tikra ar netikra. Ji yra arba ne. Klausimas būti ar nebūti pakankamai paprastas. Atsakymas ne. Visi kiti atsakymai tėrai laikina priemonė :). O jei rimtai tas atsakymas neturi vieno atsakymo nepriklausomai nuo konteksto.
7. Egzistencines problemos slegia Visus, kas jomis tiki, o tuos, kas Gyvena ir Tiki, turi suprasti, kad jos yra nereiksmingos, taciau, vienas klausimas Jums, ar is Niekio galejo atsirasti Viskis? Esme tame, kad Jus zinote, kas yra erdves savokos, apie kurias as Jums sneku, bet nenorite Ju pripazinti, nes pagal Jus, tai yra tuscia vieta. O jeigu isiklausytumete i Buti, tai butu Gyvenimas :) :wink: :thumbsup:
Alternatyviai jūs ant tiek įsibaiminęs nebūties, kad susigalvojate bile kokia nesamonę, kad save įtikinti jog ten kažkas yra. Ir kai jau "proxy" instaliuojamas (suprask įtikima) įtampos sumažėjimas sukelia euforijos (suprask džiaugsmo, meilės ir gėrio) protrūkį. Na ir žinoma tie kurie to nedaro "nenori pripažinti". Tiesa viskis tikrai nedaromas iš niekio, man atrodo jis daromas iš kažkokių grūdinių kultūrų.
8. TAIP!!!???!!!!???!!!!!!! Ji yra Amzinybe, ar Tikite, tuo, kad po Mirties iseiname i nebuti? Ar Gyvenimas neatrodo, kaip tustuma, kuria stengiames pripildyti tuo, kas Zemiska zmogui, kuris yra netyras ir suteptas. Jeigu tikite, kad AMZINYBE???!!!??????!!!!!!!???!!!!!!!!!??????!!!!!!!! YRA!!!??? tai turite patiketi, kad Jos gali ir nebuti, nes moksliskai neirodyta, kas laukia po jos, todel, tik tusciai svaistome laika diskutuodami apie Ja.
Nesuprantu ką norite šituo pasakyti. Aš nesu susitepęs (prausiausi neseniai) ir nežinau kas yra tas tyrumas (pradžiai tyrumas ko atžvilgiu). ir mano gyvenimas neatrodo kaip tuštuma. Ir šalia šito man nereikia nei amžinybės, nei dievo nei kito "proxinio" briedo.
9. Klausimas is geneologijos srities ar tikite, kad gimines medis yra, tai ka Jus turite? Nes viskas prasidejo is dulkes, ir viskas dulke ir pavirs!!!???!!!!!!!???!!!!!!!!!??? 10. Turite atsakymus i Visus klausimus, tik neturite laiko apsistoti, ties jais ir pamastyti, jei skirtumete, bent siek, tiek laiko, galeciau atsakyti, i visas Jums iskilusias problemas, netgi apie skaicius kuriuos galeciau prisiminti, tik viena ir vieninteli karta, tam, kad Visi patiketume, jog Jis yra Gyvas ir Turi Buti Musu Sirdyse.. :sleep: :thumbsdown: 11. Yra Zmogus, kuris pasistengtu atsakyti i visus Jusu klausimus, moksliniais terminai tereikia, tik pasiskaityti :thumbsdown:
Neįmanoma atsakyti į visus klausimus. Nes ne į visus klausimus egzistuoja vienareikšmiškas atsakymas. Tas labai gerai jaučiasi susidūrųs su nekonrečiais klausimais. Tokiais kaip: kokia gyvenimo esmė?

Pasistenkite kitą kartą rašyti rišliai nes aš dabar jaučiuosi taip lyg kalbėčiausi su balto triukšmo generatorium.
RB
senbuvis
Posts: 5793
Joined: 2004-05-18 13:16

2008-12-30 17:43

Ir kam jūs forumą teršiat bei laiką gaištate, bandydami „diskutuoti“? :)
PuolesAngelas999
naujokas
Posts: 37
Joined: 2008-12-29 18:40

2008-12-30 17:46

Diskusijos matau bevaises, tai gal galime susitarti eksperimentui, kurio deka parodyciau, Tai, kas yra Apvaizda ir pateikciau savo iq testa is psichiatru, ir 8 klasiu kurso baigimo pazymejima? Ir mazyti stebukla, kuriuo Jus netikite.. :thumbsdown:
User avatar
Akela
senbuvis
Posts: 2549
Joined: 2006-01-08 23:00

2008-12-30 17:52

PuolesAngelas999 wrote:Diskusijos matau bevaises, tai gal galime susitarti eksperimentui, kurio deka parodyciau, Tai, kas yra Apvaizda ir pateikciau savo iq testa is psichiatru, ir 8 klasiu kurso baigimo pazymejima? Ir mazyti stebukla, kuriuo Jus netikite.. :thumbsdown:
Na, va turiu labai paprastą sąlygą stebuklui daryti - vieni niekai asmeniui, kuriam patarinėja pats Viešpats.
Imu iš piniginės tam tikrą sumą pinigų ir dedu ant stalo.
Kokia tai suma? :) (skaičiais prašau - be jokių baltų eilių ar pamąstymų)
PuolesAngelas999
naujokas
Posts: 37
Joined: 2008-12-29 18:40

2008-12-30 17:56

Atsakymas toks, jeigu Jis yra ivykdomas, Savanoriska Auka Kataliku Baznyciai.. Sutarta? :)
User avatar
Akela
senbuvis
Posts: 2549
Joined: 2006-01-08 23:00

2008-12-30 17:59

PuolesAngelas999 wrote:Atsakymas toks, jeigu Jis yra ivykdomas, Savanoriska Auka Kataliku Baznyciai.. Sutarta? :)
Rašiau gi, kad be atsikalbinėjimų :) Tikrai, jei atspėsi, nunešiu bažnyčion in aukų dėžutę tuos pinigėlius :) . Bet ir tamsta - jei neatspėsi - tai tiesiog paliksi šį forumą nelaukdamas bano, kaip ir priklauso stebukladariui-apsišaukėliui. Ok? :)
User avatar
Singuliaras
senbuvis
Posts: 1223
Joined: 2006-09-16 16:03
Location: Žemė - žmonių planeta

2008-12-30 18:00

Aš irgi ant laptopo pasidėjau pinigėlių. Dievas viską mato, todėl turėtų matyti ir šią sumą. Jeigu pasakai - aš juos šiomis dienomis nunešu ir paaukoju Bažnyčiai ir net mišias pasiklausau. Tinka? :)
PuolesAngelas999
naujokas
Posts: 37
Joined: 2008-12-29 18:40

2008-12-30 18:02

Sutarta, kada tinkames? :) :wink: :thumbsup: O tokia salyga netinka, nes Dievas nori parodyti, kad svetimi pinigai neturi rupeti, jei salyga ivykdau, kiek kas galite paaukojate Savanoriskai!!! Kataliku Baznyciai :) ;) :wink
User avatar
Undine
skeptikas
Posts: 597
Joined: 2006-05-19 18:26

2008-12-30 18:07

Angele, kokie dar susitikimai? Spėk greičiau, kol vėl bano negavai :D
PuolesAngelas999
naujokas
Posts: 37
Joined: 2008-12-29 18:40

2008-12-30 18:09

Spejimu nebus, yra, tik eksperimentas, kuris Turi Buti Ivykdytas Dievo Valia, jeigu Ji ivykdau, Jus galite ir toliau manimi netiketi, bet prisidedate prie Kataliku Baznycios aukos, ir pabandysite isigilinti i mano klausimus, kuriuos as cia Dievo deka iskeliau, nes turiu, tik 8 klasiu isilavinima, ir pats nezinau, ka cia rasiau, tik, tai, kas buvo Duota! :) :wink: :thumbsup:
User avatar
Undine
skeptikas
Posts: 597
Joined: 2006-05-19 18:26

2008-12-30 18:18

PuolesAngelas999 wrote: ir pats nezinau, ka cia rasiau, tik, tai, kas buvo Duota! :) :wink: :thumbsup:
Tam davė, tam davė, o angelui neliko :lol:
User avatar
MaikUniversum
senbuvis
Posts: 1207
Joined: 2008-09-27 21:58
Location: Vilnius

2008-12-30 18:18

Kam taip girtis savo 8-nių klasių išsilavinimu ? kiti ir tiek nebaigę daug rišliau šneka ir daug daugiau nusimano :)
User avatar
Akela
senbuvis
Posts: 2549
Joined: 2006-01-08 23:00

2008-12-30 18:19

PuolesAngelas999 wrote:Sutarta, kada tinkames? O tokia salyga netinka, nes Dievas nori parodyti, kad svetimi pinigai neturi rupeti, jei salyga ivykdau, kiek kas galite paaukojate Savanoriskai!!! Kataliku Baznyciai :wink:
A, tai klausimas apie pinigėlius jau netinka? :) Žinai, va tau tiesiog šventa užduotis - atverčiau Bibliją (1988 metų leidimas) ir įdėjau tarp lapų popieriuką. Kelintam puslapyje? (Biblija, šventas daiggggtas, tai ne kokie niekingi purvini pinigai).

(Įdomu, ką daba sugalvosi? )
User avatar
MaikUniversum
senbuvis
Posts: 1207
Joined: 2008-09-27 21:58
Location: Vilnius

2008-12-30 18:25

Negi negirdėjot ? Dievo testuot NEGALIMA !!! :thumbsup: :thumbsdown: :thumbsup: :thumbsdown:
senis
senbuvis
Posts: 1434
Joined: 2005-11-27 02:44
Location: Vilnius

2008-12-30 18:40

Senis wrote: Einsteino formule rasosi taip: E=mc^2. Naujametinis klausimelis tamstai- ka reiskia formuleje narys E ??
PuolesAngelas999 wrote: O del klausimo, ka reiskia raide E galiu atsakyti, kad E gali buti euklido erdve
Tai jei E yra erdve, tai gal tada m yra minia, o c - ciklopai. Tokiu budu visas desnis skambetu taip-
Erdve = minia ciklopu kvadratu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Taip skaniai seniai jau nesijuokiau.
O dabar rimciau: formuleje E yra energija (SI matavimu sistemoje matuojama dzauliais).
Tai jei tu tokiu elementariu dalyku nezinai, tai ka tu gali zinoti apie kazkokias erdves ??? Nejuokink zmoniu cia.
PuolesAngelas999
naujokas
Posts: 37
Joined: 2008-12-29 18:40

2008-12-30 21:00

Zinau ir daugia :thumbsdown: Pasiskaityti, kad ten energija man nebuvo sunku, tik daviau pamokyna, kurio Jus nesupratote, klausimas apie Biblija buvo toks, jeigu pasakysiu, kad tas buvo 46 puslapyje ar patikesite manimi? Sekmes, tikiuosi atsakiau, o jeigu ne, tai tariames eksperimentui, kurio metu galesiu, ne tik prisiminti bet koki Jusu raidziu, skaiciu, simboliu ir kombinaciju derini, bet ir po Jo, papasakoti savo Gyvenimo istorija.. :sleep: :thumbsdown:
User avatar
Akela
senbuvis
Posts: 2549
Joined: 2006-01-08 23:00

2008-12-30 22:11

PuolesAngelas999 wrote:Zinau ir daugia :thumbsdown: Pasiskaityti, kad ten energija man nebuvo sunku, tik daviau pamokyna, kurio Jus nesupratote, klausimas apie Biblija buvo toks, jeigu pasakysiu, kad tas buvo 46 puslapyje ar patikesite manimi? Sekmes, tikiuosi atsakiau, o jeigu ne, tai tariames eksperimentui, kurio metu galesiu, ne tik prisiminti bet koki Jusu raidziu, skaiciu, simboliu ir kombinaciju derini, bet ir po Jo, papasakoti savo Gyvenimo istorija.. :sleep: :thumbsdown:
Neatspėjai - paklaida ~400 puslapių.
Reziumė:
1.Diskutuoti nemoki - tavo tekstus skaitytojai laiko visiškais briedais. Pasipūtėliškai ignoruoji netgi labai nuoširdžius (pvz, Aivaro) patarimus, apsijuokęs (pvz, opusas su E=mc^2 ) ir toliau bukai tvirtini, jog esi teisus.
2.Tikini, kad gali daryti stebuklus, bet testuojant arba išsisuki (pinigų skaičiavimas), arba atsakai neteisingai (Biblijos psl.)

Vienžo Dievulis su tavim nekalba, su tavim "kalbas" tavo vaizduotė. Manau, kad turi rimtą bėdą :(
Kaažinau - gal labai labai susiėmęs baigtum vidurinę, atsikratytum "balsų", imtum gyventi realiame pasaulyje ir išsikapstytum. Vienžo, būkim optimistais.

(Siūlau šalia gyvenimo scenarijaus "Aš tapsiu pranašu" (spėju, kad turi kažką panašaus), pagalvoti retsykiais ir apie scenarijų "Man teks daug ir sunkiai dirbti, kol susitvarkysiu savo gyvenimą, ir Dievas to už mane ne tik nepadarys, bet net nepadės".)
PuolesAngelas999
naujokas
Posts: 37
Joined: 2008-12-29 18:40

2008-12-30 22:38

Rasau Jums dar karteli, jeigu tikite TUO???!!!!!!! KA SAKOTE???!!!!!!! MESKITE???!!!!!!! SIA SVIESA???!!!!!!! nes JI??? YRA NETIKRA, jeigu nesuprantate, ka Jums sakau, tai pasiskaitykite sio Zmogaus darbus, Jo vardas yra Cristopher Michael Langan, o stebuklai egzistuoja tada, kada jais tikite, as Jums sakiau, kad kas yra energija as galiu pasiskaityti, o Toki stebukla kuri galeciau padaryti, Jus turetumete pamatyti Visi, nes Jis vyktu Dieviskos Apvaizdos deka. Del Biblijos pasakysiu taip, jeigu Tikite, kad galiu daryti stebuklus, tai Juos darau ne as, o Dievas, atsakymas kelinta Biblijos puslapi yra toks: 456psl Tas tiesa? Nes netikiu, nei as tuo, ka cia rasau, nei Jus.. :? :wacko:
Post Reply