Pasiūlymas forumiečiams

Pokalbiai prie alaus. Gali kalbėti ir abstinentai, tačiau praras pusę malonumo :)
User avatar
MaikUniversum
senbuvis
Posts: 1207
Joined: 2008-09-27 21:58
Location: Vilnius

2010-02-01 09:51

bent aš asmeniškai girdėjau visus tavo argumentus ir mačiau, kaip jie buvo metodiškai vienas po kito sutriuškinti ir deja, neatlikinėsiu to tau asmeniškai. Tu tik atkartoji tuos pačius skiedalus, lyg čia būtų kam naujiena.

Kodėl čia šioje temoje tik aš aktyviai "ginu" skeptikų poziciją? Įtariu, kad kitiems aktyviems šio forumo nariams iki gyvo kaulo įgriso ši sąmokslo teorija, čia tas pats, kas gilintis ir tūkstantąjį kartą kreacionistui įrodinėti, kad: TAIP, evoliucija yra faktas, nesvarbu, kad jo Biblijoje tai nepaminėta, TAIP, yra pereinamosios fosilijos ir t.t.


P.S. aš pats, vos išvydęs Zeitgeist patikėjau ta sąmokslo teorija ir pusę metų aktyviai ją gyniau :D Klysti žmogiška, bet kvaila yra laikytis įsikibus teorijos, kuri yra vėl ir vėl paneigiama. T.y. neracionalu ir visiškai neproduktyvu. Faktų nepakeisi.
Last edited by MaikUniversum on 2010-02-01 13:15, edited 1 time in total.
User avatar
Jauja
pradedantis
Posts: 200
Joined: 2005-12-06 18:23

2010-02-01 10:01

Mefiso wrote:3. Kodėl nesureagavo JAV oro gynybos sistemos? Juk lėktuvai labai smarkiai nukrypo nuo kurso, buvo užgrobti (apie užgrobimą buvo praneštą pagal visą sistemą), o jeigu būtų kas rimčiau, branduolinį ginklą gabentų ar ką? Nepasiruošę karui?
o kaip tamstos nuomone turėjo sureaguoti oro tarnybos? tylėti ir niekam nesakyti, kad pagrobė lėktuvus? improvizuoti? vadovautis instrukcijomis?

iki 911 lėktuvų pagrobėjai nuskrisdavo į kitą miestą, nei planavo keleiviai; pareikalaudavo pinigų/draugų/moterų; visi su jais ilgai (aš turiu omeny tikrai ilgai) bendraudavo ir kai teroristai būdavo mirtinai nuvargę, lėktuvą šturmuodavo.

Sėkmės procento nepasakysiu, bet tokioje schemoje teroristu būti nepasimoka; įkaitu dydvyriu būti nepasimoka (tave greičiausiai nušaus, kaip pavyzdį ir troublemakerį teroristai); būti paklusniu įkaitu apsimoka.

Kadangi didžioji dalis teoristų vakarų pasaulyje norėdavo pinigų/moterų/draugų + ilgai gyventi gavus išpirką, tai visi ir vadovaudavosi aukščiau aprašyta instrukcija.

--

šiaip visos katastrofos ir nelaimės sulaukia daug dėmesio. todėl ieškomos juodos dėžės, todėl tyrėjai metų metus (stengiasi greičiau, bet kartais nesigauna...) mėsinėja visus įkalčius. ir todėl po kiekvienos katastrofos peržiūrima viskas. pradedant konstrukcija, baigiant reagavimo instrukcijomis.

--

ps. nemanau, kad ši tema dera ten kur ji yra dabar. siūlau kelti į atitinkamas diskusijas ar prie alaus... :ax:
User avatar
LaisvaManis
naujokas
Posts: 71
Joined: 2010-01-20 14:49
Location: Vilnius
Contact:

2010-02-01 12:25

Mefiso wrote:Image
šios nuotraukos - klastotė?
Ši nuotrauka ne klastotė, tiesiog neaišku kada ji buvo daryta. Štai dar pora foto su keistais plieno kolonų pjūviais:
Image Image

Sąmokslo teorijos kritikai jau pastebėjo bendrą detalę šiose nuotraukose: JOS DARYTOS TADA, KAI DARBININKAI LAKSTĖ PO AIKŠTELĘ.
Ar gali pateikti foto tuoj po bokštų griuvimo, kad galėtume eliminuoti galimybę, jog kolonas pjaustė darbininkai, nešdami lauk šiukšles?

Yra dar viena problema. Tavo pateiktoje nuotraukoje pjūvis padarytas ne su termitine medžiaga, kuri būtų naudojama šiuo atveju, ir kuri atseit buvo naudojama pastatų sugriovimui, kaip teigia 911 Tiesos judėjimas.

Pridedu filmuką (anglų kalba)
http://www.youtube.com/watch?v=LJyBuANVkQ4
Nuo pirmos minutės ir 30 sekundės eina kalba, kad darbininkai "kapoja" kolonas patys, o ne pikti vyriausybės agentai.
D3monas
senbuvis
Posts: 2100
Joined: 2008-05-10 16:22

2010-02-01 13:34

Ne, na atsiranda gi tokių, kurie prisigalvoja visko ir bijo. Tokiems atrodo, kad viską valdo žydai ir masonai, anunakiai ir žmonės-reptilijos.
Kalbant Shermer'io žodžiais "tie patys žmonės, kurie mano, jog Bush'as buvo pats kvailiausias prezidentas, taip pat mano, jog būtent jo vyriausybė sugebėjo prasukti tokį sąmokslą".
Man atrodytų, kad akivaizdu, jog šis sąmokslas tapo galimas būtent todėl, kad Bush'as buvo kvailas ir visi jo aplinkoje dirbo tik puse smegenų tuo metu. Todėl musulmonai ir sugebėjo įskraidinti lėktuvus į pastatus.
Mefiso
naujokas
Posts: 94
Joined: 2010-01-29 00:32

2010-02-03 13:39

o kaip tamstos nuomone turėjo sureaguot ... rmuodavo.

Akivaizdu, kad paviršutiniškai domėjaisi. Analogiškų rugsėjo 11 teroro aktų bandymų buvo daug, pvz. 1994 metais Alžyro musulmonų teroristų grupuotė užgrobė lėktuvą, skrendantį į Paryžių, ir norėjo įsirėžti į Eifelio bokštą. Panašių bandymų istorijoje buvo ne vienas, ir situacija unikali buvo ne tuo, kad teroristai nereikalavo "moterų/pinigų/draugų", o tuo, kad teroristai mokėjo skraidyti lėktuvu. Tai ne kortom lošti, ir tuo pačio Eifelio bokšto atveju finale pilotai sugebėjo pasipriešinti tik todėl, kad patys teroristai skraidyti nemokėjo. Tuo tarpu, kadangi tokios atakos buvo praktikuojamos (berods keli tokie bandymai buvo ir JAV), tai buvo vykdomos analogiškos pratybos. Neatsimenu dabar kuriame filme (gal irgi Zeitgeist) apie rugsėjo 11 minėjo, jog rugsėjo 10-11 dienomis vyko kaip tik pratybos analogiško pagrobimo, ir todėl buvo taip silpnai reaguota iš kariuomenės pusės - jie galvojo, kad tai - pratybų dalis.

http://www.historycommons.org/timeline. ... 1_timeline - čia pririnkta informacijos apie JAV karines pratybas, tarp jų ir įvairios pratybos, kuriuose buvo peržiūrimas savižudiško pagrobimo variantas.

Būtent melas nušviečiant tokius įvykius ir kompromituoja JAV valdžią. Jie tuo ir argumentavo, ką tu sakei, kad "buvo nepasiruošę", kad pirmąsyk toks dalykas atsitiko ar pan., tai grynų gryniausias melas. Plius Bušas sakydamas pirmąją kalbą kalbėjo: "aš sėdėjau prie TV ekrano ir stebėjau kaip pirmas lėktuvas rėžiasi į šiaurinį bokštą ir pamaniau, kad gal tai yra piloto klaida…" . 1. Bušas tada nesėdėjo prie ekrano, jis buvo pradinėje mokykloje, kur klausėsi istorijos apie ožiuką, ir kai jam buvo pranešta, kas vyksta, nereagavo. 2. Pirmojo lėktuvo įsirėžimo nerodė per jokius TV kanalus. Tik po pirmojo įsirėžimo visi puolė filmuoti, ir nufilmavo tik antrąjį. 3. Nors kartą skridusiam lėktuvu žmogui aišku, kad pasiekus tam tikra lygį įjungiamas autopilotas, ir piloto klaida neįmanoma. Be to tarpmiestinių lėktuvų maršrutų pro Manheteną nėra.

Skrydžių valdymo centras žinojo apie pagrobimą. Pirmasis lėktuvas nusuko nuo maršruto daugiau nei 90 laipsnių ir skrido kone pusvalandį. Ir nieko nebuvo padaryta.
Ne, na atsiranda gi tokių, kurie prisigalvoja visko ir bijo. Tokiems atrodo, kad viską valdo žydai ir masonai, anunakiai ir žmonės-reptilijos.
Na tai jei kaltinam kapitalizmoistorija.org tokia "paranoja", tai yra priešingai, puslapis kaip tik aiškina, kad valdžiai yra palanku, jog žmonės bijotų, ir rugsėjo 11 buvo tam, kad padidinti baimę (juk JAV neturėjo aiškaus priešo). Po ko sekė piliečių teisių suvaržymas ("Patrioto aktas") bei invazijos į nieko dėtas valstybes, ir šias invazijas dauguma amerikiečių PALAIKĖ. Pavyzdžiui, kai buvo pradėtas Vietnamo karas, tai žmonės nejautė pasaulinio komunizmo grėsmės, ir visi žino, kuom tai baigėsi - masiniai antikariniai protestai, studentų šaudymai ir t.t... Todėl šį kartą buvo užpulta tik po įvykio, parodžiusio tikrąją "grėsmę". 9 11 sutapo su Sadamo bei Talibano nepaklusnumo akcijomis ir t.t.. Rėžimais, nesusijusiais su Alkaida.

Būtent atvirkščias ryšys - ne tie, kurie mano, jog 9 11 buvo spektaklis kažko bijo, o tie, kurie mano, jog 9 11 buvo suplanuota pavojingų teroristų ataka, siaubingai bijo patys pakliūti teroristams į nagus. Aišku, čia nekalbu apie tuos, kurie svaigsta apie raketytes,mes tokių straipsnių ir nededame.
User avatar
LaisvaManis
naujokas
Posts: 71
Joined: 2010-01-20 14:49
Location: Vilnius
Contact:

2010-02-03 14:34

Būtent melas nušviečiant tokius įvykius ir kompromituoja JAV valdžią. Jie tuo ir argumentavo, ką tu sakei, kad "buvo nepasiruošę", kad pirmąsyk toks dalykas atsitiko ar pan., tai grynų gryniausias melas.
Ar pirma karta valdzia susimauna? Apskritai, kas tave vercia galvoti, kad valdzioje sedi protingi zmones, kurie viska suskaiciave, zino kur koks lektuvas rezys, viskam pasiruose? Ar tai, kad valdzia nesugebejo normaliai pasirupinti Naujojo Orleano potvynio aukomis ir neuzkirto kelio zmoniu mirtims reiskia, kad JAV valdzia sukure samoksla, ir sukele potvyni, nes, tarkim, JAV perdaug burnu, kuriu neismaitina?

Nera jokio samokslo. Visi Jusu taip vadinami irodymai griuna vienas po kito. Jus kaip religiniai fanatikai, kurie niekaip nenori girdeti, kad Kristaus apskritai net nebuvo, ar kad Moze nepervede nieko per jura.
User avatar
Dekonstruktorius
naujokas
Posts: 117
Joined: 2009-12-16 14:28

2010-02-04 03:39

Blemba, pasirodo anarchistai čia lenda smarkiau negu maniau :happy: Aš sutikčiau prisidėti nebent prie projekto, kuris kritikuotų ideologiją, kaip o tokią, o ne tik kapitalizmą.... neįdomu

man nesuprantama kaip Hitlerį galima įpaišyti į grynojo kapitalizmo propaguotųjų gretas. Geriau kritikuokit Von Mises, ar Rothbardą. Juk matomas akivaizdus politologinis neišprusimas, nes pvz. fašizmas ir nacionalsocializmas nėra kapitalizmo, arba socializmo atšaka. Tai daugiau sintezė tarp jų............

nacionalizmo, anti-internacionalizmo, kolonializmo -imperializmo ir pusiau planinės ekonomikos - korporatyvizmo, kai skirtingų nacijos grupių ineteresao apjungiami į vieną, nepaisant individualizmo, kurį ir propagavo pvz. klasikiniai liberalai (a la baisieji kapitalizmo gynėjai)...

Nacionalsocialistų Vokiečių Darbininkų Partijos
Programa
1920 metai, vasario 24 diena:
http://nseuropa.org/Lithuanian/NSDAP_Programa.pdf
Palūkaninės vergijos pašalinimo.
12. Iš nacijos karo metu reikalaujamų gyvybinių ir turtinių aukų atžvilgiu, asmeninis
pasipelnymas iš karo turi būti pripažintas nusikaltimu prieš naciją. Taigi, mes reikalaujame
visų pasipelnymų iš karo konfiskavimo.
13. Mes reikalaujame visų verslų, kurie susiformavo į korporacijas, nacionalizavimo.
14. Mes reikalaujame pelno pasidalinimo stambiose pramoninėse firmose.
15. Mes reikalaujame ekstensyvaus senatvės draudimo išvystymo.
16. Mes reikalaujame sveikos viduriniosios klasės sukūrimo, nedelsiančios visų didelių
parduotuvių komunalizacijos ir jų pigaus išnuomavimo smulkiesiems prekiautojams ir, kad
būtų parodytas didžiausias atsižvelgimas į smulkiuosius prekiautojus pagal Valstybės ir
savivaldybių įsakymus.
17. Mes reikalaujame žemės reformos, atitinkančios mūsų nacionalinius poreikius, įstatymo
žemės nusavinimui komunaliniams tikslams be kompensacijos, išleidimo, žemės nuomos
panaikinimo ir visos spekuliacijos žeme uždraudimo.
18. Mes reikalaujame negailestingo persekiojimo tų, kurių veikla yra žalinga bendram labui.
Eiliniai nusikaltėliai, lupikautojai, spekuliantai ir t. t. turi būti baudžiami mirtimi, nepaisant jų
tikybos, ar rasės.
19. Mes reikalaujame, kad romėniška teisė, kuri tarnauja materialistinei pasaulio tvarkai,
būtų pakeista vokiška teise.
20. Valstybė turi apsvarstyti esminę mūsų nacionalinės švietimo sistemos rekonstrukciją (su
tikslu kiekvienam pajėgiam ir sunkiai dirbančiam vokiečiui atidaryti aukštesnio išsilavinimo ir,
taipogi, pažangos galimybę). Visų švietimo institucijų programos turi būti suderintos su
praktinio gyvenimo reikalavimais. Mokyklos tikslas turi būti mokiniui duoti, pradedant
pirmuoju intelekto ženklu, nacijos ir Valstybės supratimą (per pilietinių reikalų studijavimą).
Mes reikalaujame neturtingų tėvų gabių vaikų švietimo Valstybės sąskaita, kad ir kokia jų
klasė, ar profesija.
21. Valstybė turi užtikrinti, kad būtų pakelti nacijos sveikatos standartai, saugant motinas ir
kūdikius, uždraudžiant vaikų darbą, per legislatūrą propaguojant fizinį sveikatingumą,
suteikiant privalomą gimnastiką ir sportą bei ekstensyviai remiant klubų, skirtų jaunimo
fiziniam rengimui.
22. Mes reikalaujame samdinių kariuomenės panaikinimo ir tautos kariuomenės sukūrimo.
23. Mes reikalaujame teisinės kovos prieš apgalvotą politinį melą ir jo skleidimą spaudoje.
Siekiant palengvinti vokiečių nacionalinės spaudos sukūrimą, mes reikalaujame:
a) kad visi redaktoriai ir rašytojai į laikraščius, pasirodančius vokiečių kalba, privalėtų būti
vokiečių nacijos nariais;
b) kad jokie ne vokiški laikraščiai negalėtų pasirodyti be Valstybės išreikšto leidimo. Jie
negali būti spausdinami vokiečių kalba;
c) kad ne vokiečiams būtų įstatymu uždrausta finansuoti, arba įtakoti vokiečių laikraščius ir,
kad pasekmė už šito įstatymo sulaužymą būtų bet kokio tokio laikraščio nuslopinimas ir
nedelsiama susijusių ne vokiečių deportacija.
Laikraščių, kurie nėra palankūs nacionalinei gerovei, leidimas turi būti uždraustas. Mes
reikalaujame, visų tendencijų mene ir literatūroje, kurios teršia mūsų nacionalinį gyvenimą,
teisinio persekiojimo ir kultūrinių renginių, kurie prieštarauja šiam reikalavimui, nuslopinimo.
24. Mes Valstybėje reikalaujame laisvės visoms religinėms pakraipoms, esant tam, kad jos
nekelia gresmės jos egzistencijai ir neįžeidžia vokiečių tautos moralinių jausmų.
Partija, kaip tokia, pasisako už pozityvinę krikščionybę, bet savęs nepriskiria jokiai konkrečiai
pakraipai. Ji kovoja prieš žydiškąjį-materialistinį požiūrį mumyse ir aplink mus ir yra įsitikinusi,
kad mūsų nacija gali pasiekti ilgalaikę sveikatą tik iš šio principo pagrindo: Bendras interesas
pirmiau asmeninio intereso
.
Pagaliau juk galima pasiskaityti mokslinės medžiagos:

Image
Sabine, George Holland, Thorson, Thomas Landon. POLITINIŲ TEORIJŲ ISTORIJA

pas mane šita knyga po lova, galima rasti knygynuose, ten yra ganėtinai geras skyrelis apie fašizmą. (knyga man patiko, nors kūrėjai ir išreiškė savo subjektyvią nuomonę apie liberalizmo puikumą, kas sumažino informacijos sausumą). Anarchistai, kalkite sau į galvą žinias.
User avatar
MaikUniversum
senbuvis
Posts: 1207
Joined: 2008-09-27 21:58
Location: Vilnius

2010-02-04 12:46

Šiame forume yra anarchistų? :?
Mefiso
naujokas
Posts: 94
Joined: 2010-01-29 00:32

2010-02-04 14:49

Ar pirma karta valdzia susimauna? Apskr ... ismaitina?
Aš nei karto nevartojau žodžio "sąmokslas", o tai, jog JAV valdžia nepasirūpino N.O. aukomis, tiesiog rodo, kad jai "px". Lygiai taip pat, kaip nepasirūpino 9/11 savanoriais, kurie po to susigadino sveikatą.

Bet čia kitas atvejis, čia konkrečiai smogė grupuotė, ir smogė į milžiniškomis lėšomis apdraustus objektus - dvynius. Pentagonas kiek kita kalba, ten ir nuostoliai ne tokie dideli. Ir dar plius, smogė ne talibai, ne kokie somaliečiai, o Alkaida - organizacija, ilgus metus maitinta iš CŽV kišenės (jie kovojo su "bedieviais" komunistais). Kodėl jie smoge juos maitinančiai rankai? Tuo labiau, kad kovos su Alkaida rezultatų nesimato.
Aš sutikčiau prisidėti nebent prie projekto, kuris kritikuotų ideologiją, kaip o tokią, o ne tik kapitalizmą.... neįdomu
Tai neracionalu. Ideologija - tai idėjų sistema. Skepticizmas taip pat yra ideologija. Būtent jūsų nekenčiamieji zeitgeistininkai (aš jų šiaip irgi nemėgstu dėl bukumo, bet 9 11 ne jie paaiškinimą sugalvojo) ir užsiima "ideologijos kritika". Čia kaip "kova su terorizmu" .
man nesuprantama kaip Hitlerį galima įpaišyti į grynojo kapitalizmo propaguotųjų gretas. Geriau kritikuokit Von Mises, ar Rothbardą. Juk matomas akivaizdus politologinis neišprusimas, nes pvz. fašizmas ir nacionalsocializmas nėra kapitalizmo, arba socializmo atšaka. Tai daugiau sintezė tarp jų...
Matomas ekletiškumas, nes politika ir ekonomika yra dvi susijusios šakos, kaip ir fizika - su chemija. Tiksliau - net labiau. Būtent mūsų puslapyje ir kalbama apie tai, jog ekonominė santvarka Kinijoje, JAV ar Trečiajame Reiche visiškai nesiskiria. Pabandyk pats apibūdinti, kuo skyrėsi Trečiojo Reicho ekonomikos pagrindas nuo JAV.

Aš pats su nacizmu tai susipažinęs labai plačiai, ir Hitlerio "Mein Kampf" skaičiau. Nedrįstu rašyti apie tai, ko nei trupučio nežinau. Ir šiaip juokingiausias dalykas, kurį skaičiau, tai Hitlerio a la aponavimas kapitalizmui.

Šiaip tame straipsnyje http://kapitalizmoistorija.org/straipsn ... r-Hitleris berods ir rašiau, kad esmė visa vokiškojo "antikapitlaizmo", kad oponavo žydų buržuazijai (verslininkams), ir vietoj to ją pakeitė vokiška buržuazija.

O tai, jog Obama yra revoliucinis vadovas juokinga, nes jis jau berods metus prezidentas, ir ką jis tokio padarė? Daug kalbų ir kičo. Na ir kas, kad jis "juodas"?

Ir "bendrasis interesas", esmė tame, kad tai buvo tik dalies žmonių (vokiečių) interesas, ir dar aiškiau, kad jie pirmiausiai savo paties interesų žiūrėjo, o ne tautos. Tokie pat jie "antikapitalistai", kaip ir šiandieniniai kinai.
pas mane šita knyga po lova, galima rasti knygynuose, ten yra ganėtinai geras skyrelis apie fašizmą. (knyga man patiko, nors kūrėjai ir išreiškė savo subjektyvią nuomonę apie liberalizmo puikumą, kas sumažino informacijos sausumą). Anarchistai, kalkite sau į galvą žinias.
Jei normaliai nori sužinoti apie nacizmą, tai skaityti reikia Hitlerio ir pasekėjų darbus, apie anarchizmą - Bakunino, Kropotkino, Prudono ir t.t.. komunizmą - Marksą, Engelsą, Leniną ir t.t.. O ne kažkieno straipsnius APIE juos. Jie ir rašė kapitalizmo kritiką ir pan., daug tam skyrė, ne iš piršto laužė ateities kūrimo planus. Elementariai, pvz. ar žinai, ką rašė Marksas ir Engelsas, kaip atsirado kapitalizmas? Ar žinai, kaip Engelsas aiškino darbo faktorių žmogaus evoliucijoje? Kaip Marksas aiškino pridėtinės vertės dėsnį? Žinant kas yra marksizmas ir pagrindinius jo mokymus, akivaizdu, kad nacizmas visiškai prieštarauja marksizmui, taigi, ir socializmo teorijai. Pats nukopijavai žodžius "kovoja prieš žydiškąjį-materialistinį požiūrį" , o marksizmo pagrindas yra dialektinio materializmo ir istorinio materializmo metodologijos.
Šiame forume yra anarchistų?
Matosi, kad nesilankai anarchija.lt :D aš esu vienas iš jų straipsnių autorių. Pvz: http://www.anarchija.lt/index.php/teori ... galba.html ; arba va kreacionizmo kritika: http://www.anarchija.lt/index.php/teori ... nizma.html


Tik dabar pastebėjau, jog šiame forume netyčia užsirašiau ne Mefisto, o Mefiso :D netyčia gavos :D šiaip čia sutrumpinimas nuo "Mefistofelis", velnias iš "Fausto", šį vardą pasirinkau dėl to, kad labai daug užsiimu RELIGIJOS, DOGMATIZMO ir panašių nesąmonių kritika.
User avatar
LaisvaManis
naujokas
Posts: 71
Joined: 2010-01-20 14:49
Location: Vilnius
Contact:

2010-02-04 15:07

Būtent melas nušviečiant tokius įvykius ir kompromituoja JAV valdžią. Jie tuo ir argumentavo, ką tu sakei, kad "buvo nepasiruošę", kad pirmąsyk toks dalykas atsitiko ar pan., tai grynų gryniausias melas.
Bet čia kitas atvejis, čia konkrečiai smogė grupuotė, ir smogė į milžiniškomis lėšomis apdraustus objektus - dvynius. Pentagonas kiek kita kalba, ten ir nuostoliai ne tokie dideli. Ir dar plius, smogė ne talibai, ne kokie somaliečiai, o Alkaida - organizacija, ilgus metus maitinta iš CŽV kišenės (jie kovojo su "bedieviais" komunistais). Kodėl jie smoge juos maitinančiai rankai? Tuo labiau, kad kovos su Alkaida rezultatų nesimato.
Cia ne kitas atvejis, tiesiog kai ivyksta naturali katastrofa buna akivaizdu, kad niekas nekaltas (arba "kaltas" Dievas, kaip pastorius Pat Robertson pareiske po zemes drebejimu Haityje), ir kad jokio samokslo nera.

Smoge grupuote, kuri BUVO maitinama is JAV. O maitinama buvo todel, kad JAV ir musulmonai turejo bendra priesa. Taip pat, kaip ir Hitleris su Stalinu draugavo, taip pat, kaip ir Stalinui amerikieciai siunte konservus, kad skurdziai komunistai neiskristu kaip muses bepuolant naciams. Tai kas buvo - PRAZUVO! Musulmonu teroristai tikrai yra, ir jie tikrai musu nekencia, ir to uztenka, kad atsirastu zmoniu, kurie ides darbo ir laiko nugriauti bet kokia troba.

Tarp samokslo teoriju salininku yra toks isitikinimas, kad CZV, FTB ir t.t. turi kazkokia stebuklinga iranga, su kuria gali girdeti kiekvienos muses mintis ir is anksto viskam pasiruosti. Sis isitikinimas turbut yra viena is stulpu tokioms teorijoms palaikyti.
Mefiso
naujokas
Posts: 94
Joined: 2010-01-29 00:32

2010-02-04 15:21

Smoge grupuote, kuri BUVO maitinama is JAV. O maitinama buvo todel, kad JAV ir musulmonai turejo bendra priesa. Taip pat, kaip ir Hitleris su Stalinu draugavo, taip pat, kaip ir Stalinui amerikieciai siunte konservus, kad skurdziai komunistai neiskristu kaip muses bepuolant naciams. Tai kas buvo - PRAZUVO! Musulmonu teroristai tikrai yra, ir jie tikrai musu nekencia, ir to uztenka, kad atsirastu zmoniu, kurie ides darbo ir laiko nugriauti bet kokia troba.

Tarp samokslo teoriju salininku yra toks isitikinimas, kad CZV, FTB ir t.t. turi kazkokia stebuklinga iranga, su kuria gali girdeti kiekvienos muses mintis ir is anksto viskam pasiruosti. Sis isitikinimas turbut yra viena is stulpu tokioms teorijoms palaikyti.
"Patrioto aktas" (įstatymas) leidžia ĮTARIANT pilietį terorizmu jį sekti, klausytis, skaityti susirašinėjimus ir pan. Pvz. techninis faktas, jog klausytis pokalbių mobiliuoju telefonu spec. tarnybos gali bet kada, kol įdėtas akumuliatorius (siunčiamas signalas į tarnybinę stotį), nieko nerodant ant telefono ekrano, gali būti įjungtas mikrofonas ir įrašinėjami garsai. Yra ir atvirkštinis ryšis, neturėdamas SIM kortelės, įjungės telefoną vis tiek gali paskambinti policijai (112).

Kadangi gyvename tokiais laikais, kai naudojamės internetu, kalbame telefonu ir t.t.., tai ir gaunasi, jog gali skaityti absoliučiai visas tavo mintis, ir tam nereikia net teismo sprendimo, tik įtarimo. Negana to, CŽV agentai infiltruojami į visuomenines organizacijas (pavyzdys pateikiamas Fahrenheit 9/11 filme), ir Lietuvoje VSD gali taip infiltruoti, gi tame nėra nieko nelegalaus, jei kyla išgalvota grėsmė nacionaliniam saugumui, praktiškai galima daryti ką nori. Tik po 9/11 JAV tai buvo žymiai plačiau įteisinta įstatymiškai.

O kad Hitleris draugavo su Stalinu, tai čia absurdas, pasirašė jei nepuolimo sutartį, molotovo-ribentropo paktą, ir ką? Tu jo tekstą skaitei? Sakyčiau daug didesnę draugystę išreiškė britai ir prancūzai, padovanodami jam pusę Europos, tarp to ir Sudetus. Akivaizdžiai pragmatiniai santykiai buvo, ir net to meto literatūroje matosi, jog niekas net nefantazavo apie jokią "sovietų-nacių" draugystę, ir buvo visiems žinomas Kominterno nutarimas apie nacizmo pasmerkimą, lygiai taip pat, kaip antikominterno koalicijos suformavimas Vokietijoje. Naciai buvo visiškai atvirai antikomunistai, o komunistai - antifašistai. Ir karas buvo neišvengiamas, tik norėta jį atidėti.

Kaip tik Antrojo pasaulinio karo pavyzdys parodo, kad ne "Dievas" kaltas, o realūs žmonės.

šiaip iš karto noriu paprašyti, nenoriu veltis į istorinę diskusiją apie II pasaulinio detales, aptarkime geriau tai, ką pradėjome.
User avatar
MaikUniversum
senbuvis
Posts: 1207
Joined: 2008-09-27 21:58
Location: Vilnius

2010-02-04 15:50

Ne pirmą kartą žmonės sudievina savo valdžią.. Tik pamiršta, kad ten sėdi ne dievai, o tokie patys žmonės kaip ir jie. Tik kad sėdint valdžioje daug lengviau išnaudoti kitus, tad šis uždaras ratas ir sukasi sukasi, kol galų gale bankrutuoja, ką mes galime pastebėti JAV. :happy:
User avatar
LaisvaManis
naujokas
Posts: 71
Joined: 2010-01-20 14:49
Location: Vilnius
Contact:

2010-02-04 16:29

Mefiso wrote:
Smoge grupuote, kuri BUVO maitinama is JAV. O maitinama buvo todel, kad JAV ir musulmonai turejo bendra priesa. Taip pat, kaip ir Hitleris su Stalinu draugavo, taip pat, kaip ir Stalinui amerikieciai siunte konservus, kad skurdziai komunistai neiskristu kaip muses bepuolant naciams. Tai kas buvo - PRAZUVO! Musulmonu teroristai tikrai yra, ir jie tikrai musu nekencia, ir to uztenka, kad atsirastu zmoniu, kurie ides darbo ir laiko nugriauti bet kokia troba.

Tarp samokslo teoriju salininku yra toks isitikinimas, kad CZV, FTB ir t.t. turi kazkokia stebuklinga iranga, su kuria gali girdeti kiekvienos muses mintis ir is anksto viskam pasiruosti. Sis isitikinimas turbut yra viena is stulpu tokioms teorijoms palaikyti.
"Patrioto aktas" (įstatymas) leidžia ĮTARIANT pilietį terorizmu jį sekti, klausytis, skaityti susirašinėjimus ir pan. Pvz. techninis faktas, jog klausytis pokalbių mobiliuoju telefonu spec. tarnybos gali bet kada, kol įdėtas akumuliatorius (siunčiamas signalas į tarnybinę stotį), nieko nerodant ant telefono ekrano, gali būti įjungtas mikrofonas ir įrašinėjami garsai. Yra ir atvirkštinis ryšis, neturėdamas SIM kortelės, įjungės telefoną vis tiek gali paskambinti policijai (112).

Kadangi gyvename tokiais laikais, kai naudojamės internetu, kalbame telefonu ir t.t.., tai ir gaunasi, jog gali skaityti absoliučiai visas tavo mintis, ir tam nereikia net teismo sprendimo, tik įtarimo. Negana to, CŽV agentai infiltruojami į visuomenines organizacijas (pavyzdys pateikiamas Fahrenheit 9/11 filme), ir Lietuvoje VSD gali taip infiltruoti, gi tame nėra nieko nelegalaus, jei kyla išgalvota grėsmė nacionaliniam saugumui, praktiškai galima daryti ką nori. Tik po 9/11 JAV tai buvo žymiai plačiau įteisinta įstatymiškai.
As ir nesakiau, kad nera irangos tokiam sekimui, kuri apibudinai. As turejau omeny tokia iranga, kad viska imanoma suzinoti net be mobiliaku. Yra tarp amerikieciu tokiu samokslu teorininku, kurie mano, jog JAV valdzia specialiai prakiso HD televizija, kad galetu kontroliuoti musu mintis. Buuu... baisu. Stai kokio lygio absurdus as turiu omeny.

Dabar apie tavo apibudinta iranga: Taip, ji yra. O tu manai, kad patys teroristai apie tai nezino? Manai, kad nezino, per kur juos galima sekti? Jie nedurni, nesvarbu kad fanatikai. Tu ka, galvoji yra tokiu stebuklingu priemoniu, kuriu neimanoma apeiti? Ir dar kitas dalykas: Ar tu manai, jog imanoma susipaisyti tarp visu galimu teroristu? Cia tau ne desimties zmoniu grupele tarp 6,5 milijardu, kuriems galima skirti 24h prieziura ju ketinimams nuspeti.
Mefiso wrote:O kad Hitleris draugavo su Stalinu, tai čia absurdas, pasirašė jei nepuolimo sutartį, molotovo-ribentropo paktą, ir ką? Tu jo tekstą skaitei? Sakyčiau daug didesnę draugystę išreiškė britai ir prancūzai, padovanodami jam pusę Europos, tarp to ir Sudetus. Akivaizdžiai pragmatiniai santykiai buvo, ir net to meto literatūroje matosi, jog niekas net nefantazavo apie jokią "sovietų-nacių" draugystę, ir buvo visiems žinomas Kominterno nutarimas apie nacizmo pasmerkimą, lygiai taip pat, kaip antikominterno koalicijos suformavimas Vokietijoje. Naciai buvo visiškai atvirai antikomunistai, o komunistai - antifašistai. Ir karas buvo neišvengiamas, tik norėta jį atidėti.

Kaip tik Antrojo pasaulinio karo pavyzdys parodo, kad ne "Dievas" kaltas, o realūs žmonės.

šiaip iš karto noriu paprašyti, nenoriu veltis į istorinę diskusiją apie II pasaulinio detales, aptarkime geriau tai, ką pradėjome.
As tuo labiau nenoriu veltis i diskusijas apie pasaulinisu karus, bet stai ka pasakysiu:
O kad al-qaeda draugavo su Amerika, tai čia absurdas, "pasirašė" jie bendradarbiavimo "sutartį" ir ką? Akivaizdžiai pragmatiniai santykiai buvo. Niekas net nefantazavo apie jokią "krikščionių-musulmonu" draugystę. Visiems gerai zinomas vienos religijos priesiskumas kitai. Musulmonai buvo visiskai antikrikscioniai, o krikscionys - antimusulmonai. Ir karas buvo neišvengiamas, tik GAL norėta jį atidėti.
Mefiso
naujokas
Posts: 94
Joined: 2010-01-29 00:32

2010-02-04 23:53

O kad al-qaeda draugavo su Amerika, tai čia absurdas, "pasirašė" jie bendradarbiavimo "sutartį" ir ką? Akivaizdžiai pragmatiniai santykiai buvo. Niekas net nefantazavo apie jokią "krikščionių-musulmonu" draugystę. Visiems gerai zinomas vienos religijos priesiskumas kitai. Musulmonai buvo visiskai antikrikscioniai, o krikscionys - antimusulmonai. Ir karas buvo neišvengiamas, tik GAL norėta jį atidėti.
Akivaizdžiai nusikalbi, rekomenduoju paskaityti http://www.islamas.lt ir pasidomėti islamu. Krikščionys nėra musulmonų priešai. Štai ir Mohametas kai įkūrė savo valstybę, joje galiojo tokie įstatymai: ateistas moka didžiausius mokesčius, krikščionis - mažesnius, o musulmonas - mažiausius. Būtent, TSRS, ateistų irštva buvo didžiausia jų priešė, o krikščionys jiems nėra priešiški, jau daugiau jie priešiški - krikščionims. Musulmonai tiki, kad buvo pranašas Jėzus Kristus ir tiki Biblija.

Taip pat Korane rašoma, kad jeigu musulmonas sudaro SUTARTĮ su bedieviu ar netikėliu, tai Džihadas baigiasi ir negali prasidėti (t.y. ne tik karas, bet religijos kišimas apskritai, nes Džihadas yra karinis ir yra pasyvios jo formos, tokios kaip religijos propaganda, šiuolaikiškai kalbant). O sutartis buvo sudaryta, taigi, jei Alkaida pirmoji smogtų amerikiečiams ir sulaužytų sutartį, tai būtų labai sunki nuodėmė prieš Alachą.

Kita baisi nuodėmė, Džihado metu negalima žudyti nei moterų, nei vaikų, nei invalidų, nei valstiečių arba samdomų darbininkų. Taip pat draudžiama žudyti monoteistinių konfesijų šventikus.

Bet faktas vienas ir pagrindinis - jei CŽV juos maitino, jie niekada nebūtų puolę JAV, nes to neleidžia tikėjimas.
kol galų gale bankrutuoja, ką mes galime pastebėti JAV.
Cha! Atrodo bankrotas buvo kenksmingas korporacijų savininkams, o ne darbininkams...
User avatar
LaisvaManis
naujokas
Posts: 71
Joined: 2010-01-20 14:49
Location: Vilnius
Contact:

2010-02-05 11:28

Mefiso wrote:
O kad al-qaeda draugavo su Amerika, tai čia absurdas, "pasirašė" jie bendradarbiavimo "sutartį" ir ką? Akivaizdžiai pragmatiniai santykiai buvo. Niekas net nefantazavo apie jokią "krikščionių-musulmonu" draugystę. Visiems gerai zinomas vienos religijos priesiskumas kitai. Musulmonai buvo visiskai antikrikscioniai, o krikscionys - antimusulmonai. Ir karas buvo neišvengiamas, tik GAL norėta jį atidėti.
Akivaizdžiai nusikalbi, rekomenduoju paskaityti http://www.islamas.lt ir pasidomėti islamu. Krikščionys nėra musulmonų priešai. Štai ir Mohametas kai įkūrė savo valstybę, joje galiojo tokie įstatymai: ateistas moka didžiausius mokesčius, krikščionis - mažesnius, o musulmonas - mažiausius. Būtent, TSRS, ateistų irštva buvo didžiausia jų priešė, o krikščionys jiems nėra priešiški, jau daugiau jie priešiški - krikščionims. Musulmonai tiki, kad buvo pranašas Jėzus Kristus ir tiki Biblija.
Taip, zinoma, Kryziaus karai buvo tik keliaujantys krikscioniu muzikantai. Nemokamas koncertu turas draugams musulmonams. O po to, po koncertu ivykdavo mustynes, nes bernai is kito kaimo prisikabindavo prie mergos.
Mefiso wrote:Taip pat Korane rašoma, kad jeigu musulmonas sudaro SUTARTĮ su bedieviu ar netikėliu, tai Džihadas baigiasi ir negali prasidėti (t.y. ne tik karas, bet religijos kišimas apskritai, nes Džihadas yra karinis ir yra pasyvios jo formos, tokios kaip religijos propaganda, šiuolaikiškai kalbant). O sutartis buvo sudaryta, taigi, jei Alkaida pirmoji smogtų amerikiečiams ir sulaužytų sutartį, tai būtų labai sunki nuodėmė prieš Alachą.

Kita baisi nuodėmė, Džihado metu negalima žudyti nei moterų, nei vaikų, nei invalidų, nei valstiečių arba samdomų darbininkų. Taip pat draudžiama žudyti monoteistinių konfesijų šventikus.

Bet faktas vienas ir pagrindinis - jei CŽV juos maitino, jie niekada nebūtų puolę JAV, nes to neleidžia tikėjimas.
Ka reiskia sutartis? Sutartys buvo lauzomos pastoviai. Pagaliau islame leidziama meluoti (pasidomek al-takija). Kalbi taip, tarsi islamo puseje visi tokie saziningi, taip laikosi sutarciu :D. Zodziu, net nera ka atsakyti. Cia vel, konspiracijos, tipo piktu CZV krikscioniu ir musulmonu sajunga, kuri kiekviena treciadieni renkasis slaptam sklepuke aptarti tolimesniu veiksmu. Ir ka reiskia "jei CŽV juos maitino, jie niekada nebūtų puolę JAV, nes to neleidžia tikėjimas"??? Juokingi argumentai. JIe visi zmones, turintys savu interesu. Tau reikia pavydziu kaip gali kazkas gali pjautis, o po to trumpam susidraugauti (del bendro prieso) ir vel pjautis? Tai va, popiezius (bijau sumeluoti ar tikrai popiezius) gal preis metus buvo pareiskes, kad visu religiju bendras priesas yra ateistai, ir kad reikia vienytis pries ateizma. aik mastyti taip naiviai...
Mefiso
naujokas
Posts: 94
Joined: 2010-01-29 00:32

2010-02-06 00:04

Taip, zinoma, Kryziaus karai buvo tik keliaujantys krikscioniu muzikantai. Nemokamas koncertu turas draugams musulmonams. O po to, po koncertu ivykdavo mustynes, nes bernai is kito kaimo prisikabindavo prie mergos.
Paskaityk pats ką rašai. Užpuolė tai krikščionys, o ne musulmonai.
Ka reiskia sutartis? Sutartys buvo lauzomos pastoviai. Pagaliau islame leidziama meluoti (pasidomek al-takija). Kalbi taip, tarsi islamo puseje visi tokie saziningi, taip laikosi sutarciu . Zodziu, net nera ka atsakyti. Cia vel, konspiracijos, tipo piktu CZV krikscioniu ir musulmonu sajunga, kuri kiekviena treciadieni renkasis slaptam sklepuke aptarti tolimesniu veiksmu. Ir ka reiskia "jei CŽV juos maitino, jie niekada nebūtų puolę JAV, nes to neleidžia tikėjimas"??? Juokingi argumentai. JIe visi zmones, turintys savu interesu. Tau reikia pavydziu kaip gali kazkas gali pjautis, o po to trumpam susidraugauti (del bendro prieso) ir vel pjautis? Tai va, popiezius (bijau sumeluoti ar tikrai popiezius) gal preis metus buvo pareiskes, kad visu religiju bendras priesas yra ateistai, ir kad reikia vienytis pries ateizma. aik mastyti taip naiviai...
"Dievas veda ne tuos, kurie veidmainiauja ar meluoja" Koranas 40:28, "Būk sąžiningas, nes sąžiningumas veda į gėrį, ir gėris veda į rojų. Saugokis apgavystės - ji veda į nedorovę, nedorovė veda į pragarą."

Tavo pastaba dėl at-takijos parodo dar tavo islamo žinias dar labiau sumenkina, nes at takija yra slėpimas, jog esi musulmonas, tada, kai dėl tavo tikėjimo gresia pavojus tavo gyvybei. Alkaida tikrai neslėpė ir neslepia, kad yra musulmonai :D o plačiau at-takijos sąvoką suvokia šiitai, sudarantys absoliučią islamo mažumą (sunitai sudaro >90% musulmonų), taip pat Alkaida yra aišku ne šiitinė organizacija. Pats prisiskaitei antiislaminstinių konspiracijų ir cituoji.

Bendrai tu vis kartoji tą užburtą žodį "konspiracija", o pats kažkokias konspiracijas propaguoji: neva Alkaida dėl vaizdo pasivadino sunitų-vahabitų organizacija,o iš tiesų niekina Koraną, t.y. nėra musulmonai, tik jais apsimeta. Kad "to neleidžia tikėjimas", tai VIENAS iš daugelio argumentų, o tavo argumentai dar juokingesni - jų nėra.

Popiežius, skirtingai nei Alkaida, yra dvasinis lyderis. Sunitai neturi nei dvasininkų, nei dvasinių lyderių, o kalifus (kurie kai kuriuose maschabuose atlieka panašų vaidmenį į dvasinį lyderį, bet nieko panašaus į popiežių) renka bendruomenė. Taigi, popiežiaus-krikščionių santykis yra visiškai kitoks nei musulmonų ir jų bendraminčių.

Jei domina kiti argumentai, tai štai:
1. Koks jų motyvas buvo pulti JAV? Juk jie net TSRS viduje niekada neveikė, nes jų tikslas - atkurti Islamo Kalifatą, o ne kovoti su kitatikiais.
2. Kokia nauda buvo iš atakos JAV?
3. Kodėl JAV nepuolė Saudo Arabijos, nors Alkaida - SA organizacija, o Saudo Arabija - vienintelė pasaulyje vachabitų (Alkaidos ideologijos) valstybė?
4. Kodėl buvo pasirinkta diena 2001 Rugsėjo 11? Kas paskatino veikti būtent tada? Kokie įvykiai? Apie tai JAV komisijų išvadose nieko neminima. O juk tada Al Queda buvo pakankamai užsiėmusi savo regione. Be to, artėjo Ramadanas. Pagrindiniai mūšiai su JAV (kai ši užpuolė Afganistaną) vyko Ramadano metu, tai yra, kai musulmonai šviesiuoju paros metu nei valgė, nei gėrė. Aišku, Korane daroma išimtis tiems, kurie kovoja, bet ne visi vienu metu tiesioginiuose mūšiuose dalyvavo, be to, visi musulmonai stengiasi maksimaliai laikytis arkanų.
User avatar
MaikUniversum
senbuvis
Posts: 1207
Joined: 2008-09-27 21:58
Location: Vilnius

2010-02-06 00:39

Tai ne argumentai, o tiesiog klausimai, nieko bendra neturintys su faktu: teroristai užgrobė lėktuvą. Taranavo bokštus. Bokštai sugriuvo. Visi kita tik spekuliacijos. JAV yra imperialistinė grobikiška šalis, tad atakuot juos, manau, priežasčių daugiau nei pakankamai. Nesakau, kad teroras yra moralus ir pan. tiesiog žvelgt bandau iš teroristų pozicijos.

Ir nepamirškim, kad JAV atakavo NE musulmonai (kaip grupė žmonių), o TERORISTAI, kurie išpažino islamo tikėjimą ir tiek. Vargu ar visi musulmonai sutiktų su teroro aktais ir sveikintų kelių tūkstančių žmonių žūtį. Taip, džiūgavusių buvo.
User avatar
LaisvaManis
naujokas
Posts: 71
Joined: 2010-01-20 14:49
Location: Vilnius
Contact:

2010-02-06 14:44

Mefiso wrote:
Taip, zinoma, Kryziaus karai buvo tik keliaujantys krikscioniu muzikantai. Nemokamas koncertu turas draugams musulmonams. O po to, po koncertu ivykdavo mustynes, nes bernai is kito kaimo prisikabindavo prie mergos.
Paskaityk pats ką rašai. Užpuolė tai krikščionys, o ne musulmonai.
Taip, as tiesiog rasau, kad vieni yra priesiski kitiems. Musulmonai bande plesti itaka i Europa, europieciai krikscionys "gelbejo" sventaja zeme. Daug konfliktu tarp siu dvieju saliu. Pasakyti, jog musulmonai nebuvo priesiski krikscionims... tai absurdas. Neturiu ka ir prideti iskyrus ironiskas pastabas.
Mefiso wrote:
Ka reiskia sutartis? Sutartys buvo lauzomos pastoviai. Pagaliau islame leidziama meluoti (pasidomek al-takija). Kalbi taip, tarsi islamo puseje visi tokie saziningi, taip laikosi sutarciu . Zodziu, net nera ka atsakyti. Cia vel, konspiracijos, tipo piktu CZV krikscioniu ir musulmonu sajunga, kuri kiekviena treciadieni renkasis slaptam sklepuke aptarti tolimesniu veiksmu. Ir ka reiskia "jei CŽV juos maitino, jie niekada nebūtų puolę JAV, nes to neleidžia tikėjimas"??? Juokingi argumentai. JIe visi zmones, turintys savu interesu. Tau reikia pavydziu kaip gali kazkas gali pjautis, o po to trumpam susidraugauti (del bendro prieso) ir vel pjautis? Tai va, popiezius (bijau sumeluoti ar tikrai popiezius) gal preis metus buvo pareiskes, kad visu religiju bendras priesas yra ateistai, ir kad reikia vienytis pries ateizma. aik mastyti taip naiviai...
"Dievas veda ne tuos, kurie veidmainiauja ar meluoja" Koranas 40:28, "Būk sąžiningas, nes sąžiningumas veda į gėrį, ir gėris veda į rojų. Saugokis apgavystės - ji veda į nedorovę, nedorovė veda į pragarą."

Tavo pastaba dėl at-takijos parodo dar tavo islamo žinias dar labiau sumenkina, nes at takija yra slėpimas, jog esi musulmonas, tada, kai dėl tavo tikėjimo gresia pavojus tavo gyvybei. Alkaida tikrai neslėpė ir neslepia, kad yra musulmonai :D o plačiau at-takijos sąvoką suvokia šiitai, sudarantys absoliučią islamo mažumą (sunitai sudaro >90% musulmonų), taip pat Alkaida yra aišku ne šiitinė organizacija. Pats prisiskaitei antiislaminstinių konspiracijų ir cituoji.
Issitraukei viena pavyzdi is Korano, ir daugiau nieko. Quote mining (turbut isvertus butu "Citatu medziojimas"). Tu turbut nezinai, kad musulmonas gali meluoti ir savo zmonai, jei tai islaikys seima stabilia. Tai neturi nieko bendra su pasimetinejimu kad nesi musulmonas. Musulmonai is esmes gali meluoti, jei tai pades pasalinti islamo priesus. Tai yra faktas. Pavyzdziu, 1967 po 6 dienu karo su Izraeliu, Egiptas prarado dali teritorijos. Egipto prezidentas po keliu metu pazadejo savo paties garbe, kad jie tikrai ne nepraejus metams atakuos ir atgaus prarasta zeme. Ejo metai, kareiviai rezerve buvo paleisti, laiudis nepagavo kampo. Prezidentas melavo... BET spali egiptas smoge! Netiketai. Cia yra vienas is didesnio masto pavyzdziu, kai musulmonas prezidentas zinojo, jog galutiniame rezultate jo melas bus ivertintas ne kaip nuodeme, o kaip ginklas pries niekseliu zydus. Yra pavydziu, kaip pats Mahometas skatino mela, kai reikedavo pasalinti priesus.
Mefiso wrote:Bendrai tu vis kartoji tą užburtą žodį "konspiracija", o pats kažkokias konspiracijas propaguoji: neva Alkaida dėl vaizdo pasivadino sunitų-vahabitų organizacija,o iš tiesų niekina Koraną, t.y. nėra musulmonai, tik jais apsimeta. Kad "to neleidžia tikėjimas", tai VIENAS iš daugelio argumentų, o tavo argumentai dar juokingesni - jų nėra.

As nesakiau, kad jie niekina korana. Tau viskas balta ir juoda. Jie Koranus ir visa kita velnia pritaiko sau, ir viskas. Tai yra religijos saknys: Sugalvok Dieva, kuris sutinka su tavimi, ir jo pagalba daryk tai, ka reikia tau padaryti. O jei jau esi kurioje nors religijoje, pritaikyk jos isplaukusius, neaiskius tekstus savo tikslams pasiekti.
Post Reply