skeptika per 100 metru pazinsi!;]Vajezus wrote:O kaip jis mus atpazhins?
Planuojamas forumo MEETAS!
Duočiau savo kontaktus, bet aš ko gero vėluosiu, taigi, gal kas nors iš besiruošiančių laiku ateiti ar savo telefono numerį nurodykite, ar išvaizdą aprašykite.Jakar wrote:jo, aš ir galvoju užsukti alaus bokalui, tik abejoju ar atpažinsiu nepažinodamas) nesu šamanas, nuojautos skeptikams neturiu
nebent quest dalyvautų, tada iš 'šumo' atpažinčiau
Jei ką – aš išsiskirsiu ilgais plaukais ir tuo, kad ant stalo būtinai gulės automobilinė magnetola ir juodas odinis vyriškas rankinukas (a.k.a port-mone).
Tuomet su atpažinimu problemų nebus: ieškokit kur valasati sėdi, nes aš irgi toks
Dar galima būtų ant staliuko pasidėti pavyzdžiui Bibliją, tuomet apskritai jokių klausimų nekils
Išsiunčiau savo mobilų RB, Fizikanui ir Jakar jei sugalvotų užsukti. Ir kodėl Ramzajus tyli - juk irgi Vilnietis
Dar galima būtų ant staliuko pasidėti pavyzdžiui Bibliją, tuomet apskritai jokių klausimų nekils
Išsiunčiau savo mobilų RB, Fizikanui ir Jakar jei sugalvotų užsukti. Ir kodėl Ramzajus tyli - juk irgi Vilnietis
O gal ir www.tikslas.lt forumuose reikėtų paskelbti? Surengtume bendrą jų ir mūsų forumų meetą
Būtų visai smagu

Aš ateisiu laiku, o gal net ir anksčiau. Ant staliuko mėtysis SONY diktofonas, sugebėjau pasiskolint paskaitai į kurią jau nebeisiu
tačiau išskyrus Jakar, Ramzajų ir fizikaną atrodo visi ir taip mane pažįsta..
Musu amzhiai nuo kokiu ..iolikos iki 31 metu. Atsparumas alkoholiui taip pat ishsibarstes pagal Gauso kreiveRamzajus wrote:Turiu strong feeling, jog nelabai įsipaišau į jūsų visų amžiaus grupę, o tai, ypač bandant nustatyti organizmo atsparumą alkoholiui, reikšmės turi.
Tai kad pas mus labai įvairūs amžiai... Per pirmąjį meetą, pamenu, Nomad su Vajėzum galvojo, kad ateis "solidus dėdė", bet atėjau ašRamzajus wrote:Turiu strong feeling, jog nelabai įsipaišau į jūsų visų amžiaus grupę, o tai, ypač bandant nustatyti organizmo atsparumą alkoholiui, reikšmės turi.
1. negaliu ateit fiziškai (pvz šiuo metu esu Stokholme)
2. negaliu ateit astrališkai (pvz nežinau).
Ale man idomu pasidare, kokio manes buvo laukiama?Ateonas wrote: Per pirmąjį meetą, pamenu, Nomad su Vajėzum galvojo, kad ateis "solidus dėdė", bet atėjau aš