http://redwing.hutman.net/~mreed/warriorshtm/yukyuk.htm
Nepabijokime ir atraskime save sąraše.
Sutinku su tavo nuomone, bet nuostatas reikėjo keisti, kadangi tu esi Protingas Žmogus™.Augustas wrote:Nebūtina, D3mone, keisti nuostatų. Nebūtina atsiprašinėti. Sorry, jei kaip nors užgavau Tamstą. Tikrai nenorėjau to daryti.
Atsiprašau.
Sutinku su Tamstos nuomone, bet dėl manęs vieno keisti nuostatus...D3monas wrote:Sutinku su tavo nuomone, bet nuostatas reikėjo keisti, kadangi tu esi Protingas Žmogus™.Augustas wrote:Nebūtina, D3mone, keisti nuostatų. Nebūtina atsiprašinėti. Sorry, jei kaip nors užgavau Tamstą. Tikrai nenorėjau to daryti.
Atsiprašau.
Atsiprašau, jei pasijutai nepatogiai. Ramybės Tau.
Sutinku su Jūsų nuomone, bet man įdomu, kokie įrodymai Tamstai rodo, kad aš esu, hm, Protingas Žmogus™.D3monas wrote:Sutinku su tavo nuomone, bet nuostatas reikėjo keisti jau seniai, kadangi tu esi Protingas Žmogus™, tačiau mūsų kantrybė šiais laikais kiek didesnė, nei anksčiau, todėl taip ilgai užtruko.
Sutinku su Jūsų nuomone, kad Jums tai akivaizdu, bet man, kuris negali matyti savo ausų be veidrodžio ir, juolab, savo galvos smegenų veiklos be tomografo, mano, hm, Protingumas™ nėra akivaizdus.D3monas wrote:Sutinku su tavo nuomone, bet nuostatas reikėjo keisti jau seniai, kadangi tu esi Protingas Žmogus™ ir tavo Protingumas™ yra akivaizdus be tyrimų, tačiau mūsų kantrybė šiais laikais kiek didesnė, nei anksčiau, todėl taip ilgai užtruko.
Man patiko, kaip pašoko visi po to "it's not true"Sejanus wrote:Keiptauno universiteto studentų mokslinėje diskusijoje naudojamos Skepforumo Teisingo Diskutavimo™ taisyklės. Net ašarėlė nuriedėjo, kai žmogui buvo liepta atsiprašyti....
Turbūt su tuo vyruku niekas iš to klubo nebebendrautų. Kitaip tariant, tą vyruką būtų socialiai izoliavę, ir jam tektų ieškotis naujų draugų.Vilius wrote:Kažin, ką jie būtų darę, jei tas vyrukas atsisakytų atsiprašyti? Apsaugą iškviestų?Sejanus wrote:Net ašarėlė nuriedėjo, kai žmogui buvo liepta atsiprašyti....
- taip, tačiau Grb forumo dalyvio šaukinuku "D3monas" pateiktas būdas nėra diskusija visai, tai girtų girtuoklių pastanga žūtbūt laimėti.Sejanus wrote:Skeptikai, būdami atviri kitokioms kultūroms, turėtų nepamiršti, jog pasauly egzistuoja daug diskutavimo būdų.