Svetimas wrote: ↑2026-03-26 11:55
Seianus wrote: ↑2026-03-26 10:36
Taip, Trumpas arba Harris.
Dalis rinkėjų pasirinko Trumpą. Nors pats labai ilgą laiką Trumpą laikau blogiu, leidžiu sau patyrinėti, kodėl kai kurie žmonės šį blogį renkasi šalia kitų alternatyvų.
Būtent. Pasirinkimas buvo, ir jie pasirinko Trumpą. O tu sakei, kad pasirinkimo nebuvo. Nei šį, nei tą leptelėjai. Plačiau išaiškino Lionginas, nors mano nuomone, tokių dalykų neturėtų reikėti aiškinti.
Tu irgi gal galėtum šituose mano patyrinėjimuose padėti. Pvz., kada pas tave patį (kaip kažkada kažkiek palaikiusį Trumpą) rimtesnis "persivertimas" įvyko ir kitiems pašnekovams nustojai "Trump derangement" sindromą diagnozuoti?
Paprasta, buvo du esminiai faktoriai: kai jis pradėjo verkti dėl suklastotų rinkimų ir kai pamačiau, kad tikrai nepalaiko Ukrainos. Vėliau buvo dar visa eilė dalykų, bet užteko šių dviejų, kad palaikyčiau Harris.
Dėl Trump derangement syndrome, tai dabar jis daro tiek nesąmonių, kad pašnekovams beveik nebėra reikalo nieko išsigalvoti, todėl šitą dalyką pastebiu vis rečiau. Šiek tiek vėl padažnėjo prasidėjus karui Irane, jį aišku galima kritikuoti dėl daug legit priežasčių, bet yra vietos ir pasireikšti Trump Derangement sindromui.
Tik nemanau, kad mano patirtį galėsi pritaikyti analizuodamas JAV rinkėjus. Man tribalizmas visada buvo svetimas ir atgrasus, o ten jis norma.