Vilius wrote: ↑2019-02-08 14:03
Iš vienos pusės, vien pamačius vvv2 vardą tarp naujų žinučių, man tikrai keliais punktais pakildavo kraujospūdis.. Nes jau žinodavau, kiek mano vargšės smegenys turės kentėti, kol supras, kas tose žinutėse iš viso parašyta, ką bendro CCCP turi su aptariama tema, ir galiausiau - ar ta žinutė atitinka bent pačius žemiausius kriterijus keliamus šio forumo turiniui.. Suprantu, gal tau tai neatrodo kaip labai sudėtingas dalykas. Bet manau, jei tektų tuo reguliariai užsiimti kelis metus, tikrai pakeistum nuomonę.. Nes tai yra viena iš mano labiausiai soul-crushing patirčių šiame forume.
Tai atrodo kaip overthinking.
Aš tokius reikalus sprendžiu nesulyginamai sparčiau, paprasčiau, sunaudodamas mažiau neuronų darbvalandžių. Gyvenimas yra gražus ir paprastas.
Bet iš kitos pusės. Tie tavo niekad nesibaigiantys kaltinimai ir skundai..
O va čia jau ne tik neoverthinkinai bet per mažai thinkinai, nes kaip taisyklė visi mano kaltinimai būdavo identiški tiems, kuriuos išgirsdavau iš tavęs. Būtum daugiau thinkinęs gal būtum geriau supratęs ką mėginu jais pasakyti
Ta obsesija dėl taisyklių.. Ir kartais net sunku būdavo suprasti, ar tu čia tik išsidirbinėji, ar jau rimtai esi piktas.
Dėl taisyklių tai daugiausia išsidirbinėdavau

Išskyrus kelis atvejus, ten buvo atsimenu kažkokia taisyklė kad glušius naujokus reikės globoti ir saugoti, tai rimtai papiktino
Pamenu, tą kartą, kai sudarei keliolikos punktų sąrašą iš mano senų "nuodėmių", tikrai perbėgo šaltukas per nugarą..
Na pirmiausia tai buvo ne keliolika punktų o kokie keli. Ir kaip sakiau, man atsibodo, kad p15i protą baksnodamas į tikras ir tariamas mano nuodėmes, tai galvojau pabaksnosiu atgal, mat pasirodė, jog save vos ne šventuoju laikai (not literally. Žinau, kad literally netiki į šventuosius). Bet matyt kaip dažnai būna, vos tik užvažiuoji ant žmogaus, jis iš to įkarščio pilnai missina pointą ir fokusuojasi tik į patį užvažiavimo faktą.
Plius, mudu su tavim turim truputį istorijos dar iki forumo laikų.. Ten aišku viskas labai miglota, ir aš jau nebesu tikras, kurie iš tų atsiminimų ir kiek yra tikslūs.. Bet tu anksčiau buvai (ar bent atrodei) visiškai kitaip nei dabar. Tai irgi keldavo visokių sunkių minčių..
Nu jei net pats nežinai kas ten per atsiminimai ir kiek jie tikslūs, tai aš šitose tavo realybėse susigaudyti turbūt irgi nepadėsiu. (Jei atvirai neįsivaizduoju apie ką čia šneki ir ką mėgini pasakyti).
Ir jau net nepradėsiu apie tavo legendinį "svetingumą" naujokų atžvilgiu.. Jau pakankamai apie tai prirašiau kitur.
Eik jau, ką aš tokio kada pasakau, kad tie puspročiai naujokai turėtų pagrindo užsigauti?
Žodžiu, taip ir neapsisprendžiau dėl nugalėtojo šioje rungtyje..
Ir nereikia, šiais laikais visi turi gauti prizus už dalyvavimą, mat žmonės tampa per skysti pripažinti pralaimėjimą.
Tikiuosi palengvėjo kai atviru tekstu ir tiesiai be tarpininkų išsakei, ką manai ir kas tau kliuvo. Ir dar taip viešai hehe