Seianus wrote: ↑2021-02-09 08:25
Svetimas wrote: ↑2021-02-07 11:42
Turiu omeny tavo pašaipas Viliaus adresu. Nesuprantu tavo whataboutizmo šitoj vietoj.
Čia nėra jokio whataboutizmo
Kol kas nesuteikei pagrindo manyti kitaip.
"If it looks like a duck, swims like a duck, and quacks like a duck, then it probably is a duck."
Bet kuriuo atveju, jei Vilius turi kažkokių problemų, esu tikras, kad jis pats gali jas su manimi ir išsiaiškinti. Nelabai suprantu, prie ko čia tu.
Vilius jau bandė ir greičiausiai nebesiaiškins su tavimi. Daugumai normalių žmonių dažniausiai nemalonu aiškintis su žmonėmis, kurie išsikalinėja ir išsisukinėja tokiu ežiukišku jerkišku trololo stiliumi, kaip tavo.
Ir aš čia prie to, kad man nepatinka žiūrėti į tavo "beveik netoksišką" bendravimą su kitais forumiečiais. Jau anksčiau sakiau tau tai. Ir Vilius gan aiškiai buvo ne kartą parodęs, kad jam toks tavo bendravimas su juo nepatinka.
Už Vilių negaliu atsakyti, bet nepamenu, kad būčiau iš tavęs piktai šaipęsis. Tačiau jei parodysi, kur, tavo manymu, tai dariau, padarysi didžiulę paslaugą.
A, atsirado naujas qualifieris „piktai“

be abejo, ką bepacituočiau, galėsi paaiškinti, jog ten nebuvo „piktai“.
Iš karto numetei kaltinimą, net neturėdamas tam pagrindo. Čia, šiaip, panašiau į jerkišką trololo, nei į normalų atsakymą.
Gal kartais "ežiukas", "užsispyręs ožiukas" epitetus tu laikai mano piktomis pašaipomis?