Tai be abejo, kad paskutinis, daugiau niekur tradicinių vakarietiškų pro-EU partijų valdžioje nebėra

Tai be abejo, kad paskutinis, daugiau niekur tradicinių vakarietiškų pro-EU partijų valdžioje nebėra
Jei būčiau verslas, kuris nori apeiti muitus ir išdurti kitas šalis, kad visgi mano eksportas ne iš čainos ar kokios kitos šiknaskylės, tai sukurčiau butaforinę įmonę negyvenamoje saloje ir eksportuočiau iš ten. Oh, wait, DJT įpiso muitus tokiems šposams. Oh well. Vadinasi, nepaeis.Seianus wrote: ↑2025-04-03 07:53Aš ekonomikoje gilių žinių neturiu, šioj srity išmanau turbūt dar mažiau už Kamalą Harris, tai norėjau paklausti žinovų, kurie palaikė trumpą dėl ekonomikos - kokia ekonominė ar politinė muitų Herdui ir Makdonaldui paskirtis?
Ta prasme muitai negyvenamoms saloms yra skirti apsisaugoti nuo butaforinių įmonių negyvenamose salose? Geriau tiesiog pripažink, kad esi legit silpnaprotis. Oh wait, tu ką tik tą ir padarei, tik kitais žodžiais.shitpickle wrote: ↑2025-05-29 00:34Jei būčiau verslas, kuris nori apeiti muitus ir išdurti kitas šalis, kad visgi mano eksportas ne iš čainos ar kokios kitos šiknaskylės, tai sukurčiau butaforinę įmonę negyvenamoje saloje ir eksportuočiau iš ten. Oh, wait, DJT įpiso muitus tokiems šposams. Oh well. Vadinasi, nepaeis.Seianus wrote: ↑2025-04-03 07:53Aš ekonomikoje gilių žinių neturiu, šioj srity išmanau turbūt dar mažiau už Kamalą Harris, tai norėjau paklausti žinovų, kurie palaikė trumpą dėl ekonomikos - kokia ekonominė ar politinė muitų Herdui ir Makdonaldui paskirtis?
Kai net Obama palyginus pradeda atrodyti kaip tvirtas ir stuburą turintis prezidentas, tai tikrai jau problema.K. Kelloggas pareiškė, kad JAV yra pasirengusios aptarti šį klausimą kaip taikaus karo Ukrainoje sprendimo dalį. Jis patvirtino, kad D. Trumpas yra pasirengęs pažadėti Rusijos prezidentui Vladimirui Putinui neplėsti NATO į rytus, jei toks reikalavimas yra sąlyga karo pabaigai.
Man patinka, kai tokie debilai, kaip tu, kalba su dideliu ir nesvyruojančiu užtikrintumu savimi ir be jokio vidinio kritiko.
Ir tada turės atiduoti arba parduoti atgal visą JAV gamintojų techniką.
Ne visi debilai, tik tu. O projektavimas tai off the charts, turint omeny, kad pats čia sklaideisi Kamala Harris vadindamas ekonomikos neišmanėle ir raginai palaikyti trumpąshitpickle wrote: ↑2025-06-01 01:40Bent jau toks įspūdis susidaro, kad čia parašei, kaip ~40ies metų edgelordas, kuris vis dar neišaugo iš "visi debilai, tik aš protingas" stadijos.
*Tokie debilai, kaip tushitpickle wrote: ↑2025-06-01 01:36Man patinka, kai tokie debilai, kaip tu, kalba su dideliu ir nesvyruojančiu užtikrintumu savimi ir be jokio vidinio kritiko.![]()