Tavo valia. Jei nebūtum įsiskaudinęs dėl subjektyvios Užkalnio nuomonės apie Jon Stewart šou, tai gal kartais į pabaigą savo kalbomis jis kažkiek būtų nuraminęs ir "paterapinęs" tave.
Užkalnio kalbos tame video pagal mane nemenkai koreliuoja su Ricky Gervais Holivudo žvaigždžių ar pan. roast'ais per Oskaro apdovanojimų ceremonijas. Kad neva nieko labai naujo JAV politikoje neįvyko, išskyrus tai, kad vienus sociopatus/monstrus ar tiesiog kvailius valdžioje (ar prisiplakėlių prie jos krūvoje) pakeitė kiti.
Gali vietoj to paklausyti labai trumpą situacijos apžvelgimą Katkus ir Co. Terminalo podkaste (pvz., nuo 00:33:30 arba nuo 00:36:37).
Nelabai iš esmės tai, kas ten kalbama, skiriasi nuo Užkalnio kalbų (atmetus kai kurių jo asmeninių fanbojizmų dalį).
O mano sūnėnams patinkančio Crazy Frog kai kurie video virš 5 mlrd. surenka?
Man tavo ir Viliaus keista orientacija į views skaičius ar populiarumą kažkodėl kelia šypseną.
Beje, mano sūnėnai kai dėl kažko "varžosi" ar "konkuruoja", tai paprastai daro dėl kažko apčiuopiamo. Dėl kokio jiems tuo metu aktualaus skanėsto ar žaislo.
O, pvz., jūsų "skanėsto" ar "žaislo" funkciją kalbamam kontekste kas atlieka? Svetimos šalies politinės sistemos ideologiniai "dešinumai" ir "kairumai" ar žaidimai apie tai?
Šiaip, Jon Stewart šou bent jau mano burbule didelė dalis žmonių kartais pažiūri.