Seniai girdėtas tolerastinis klounas nusprendė išreikšti nuomonę, kad artimo putlerio draugelio valdžios Irane nuvertimas yra didelė pagalba putleriui.
Dr. Vytautas Valentinavičius. "Puldami Teheraną, Vakarai traukia Maskvą iš pelkės ir skandina Kyjivą".
https://www.delfi.lt/news/ringas/lit/pu ... -120222061
Kas liečia trumpo įvaizdį, šis karas turbūt geriausia, ką jis kada yra padaręs, nes pagelbėjo ne vienam kairės šiukšlei parodyti tikrąjį veidą. O tai žmonės ir užmiršti galėjo, kai kai kritika trumpui medijoje užėmė liūto dalį.
Forumo pulsas
Hmm... Gan įdomu kartais paskaityti, kas kaip ir ką ant "svarstyklių lėkštelių" stato. Šiek tiek retoriškai provokatyviai norisi paklausti jo, koks jis tariamai ideologiškai kairysis, jei praignoruoja paprastai jiems svarbų dalyką, kad Irano režimas dūchino milžinišką kiekį toje šalyje gyvenusių žmonių. Nors iš tos pusės, kad tam tikrą laiką pakilusios naftos kainos gali būti nedidelė dovanėlė putleriui netiesiogiai dar ilgiau padėti vykdyti jo debilišką karą, tai nedidele dalimi yra tame kažkiek tiesos.
Dar vienas pokalbis:Svetimas wrote: ↑2026-01-03 14:17viewtopic.php?p=121372#p121372
Pokalbio apie panašius dalykus pratęsimas po pertraukos:
Neredaguota: Robotų karas? Šarūnas Jasiukevičius
Neredaguota: Lietuvos gynyba dronais? Šarūnas Jasiukevičius
Pasirodo išties rusijos pinigų įšaldymą buvau supratęs per daug tiesiogiai. Jie vis dar duoda procentus, ir tie procentai eina Ukrainai, tai viskas ne taip ir blogai.
delfi.lt wrote: Europos Sąjunga skiria Ukrainai naują 80 mln. eurų išmoką. Tai lėšos, gautos iš įšaldyto Rusijos turto pajamų, skelbia „RBC-Ukraine“.
Apie tai spaudos konferencijoje su Ukrainos užsienio reikalų ministru Andrijus Sybiha pareiškė ES diplomatijos vadovė Kaja Kallas.
Savotiškas pokalbis įkrito:
KASČIŪNAS TV #29 20260414 svečiuose VLADIMIRAS LAUČIUS
, kuriame Vladimiras Laučius paduoda šiek tiek gan įdomios hiperbolizuotos retorikos.
Bent jau nuo kokios 28 minutės, praskipinant šnekas apie Orbaną, manau visai nepakenktų paklausyti.
Mėgsti, Viliau, neretai užsiminti apie savo "dešiniojo" identitetą.
Pagal mane "dešinysis" JAV arba JK nėra tas pats kas "dešinysis" kokioje kitoje Europos šalyje.
Pats kažkada man iš savo pusės rekomendavai Konstantiną Kisiną, kaip kažkiek nuosaikesnį ir adekvatesnį "dešinįjį" iš JK pasidomėjimui.
Vladimirą Laučių priskirčiau prie dešiniųjų Lietuvoje. Nors mano politinės pažiūros nuo jo skiriasi. Nekreipk dėmesio, kad žmogus iš tavo labai nemėgstamos partijos jį kalbina.
KASČIŪNAS TV #29 20260414 svečiuose VLADIMIRAS LAUČIUS
, kuriame Vladimiras Laučius paduoda šiek tiek gan įdomios hiperbolizuotos retorikos.
Bent jau nuo kokios 28 minutės, praskipinant šnekas apie Orbaną, manau visai nepakenktų paklausyti.
Mėgsti, Viliau, neretai užsiminti apie savo "dešiniojo" identitetą.
Pagal mane "dešinysis" JAV arba JK nėra tas pats kas "dešinysis" kokioje kitoje Europos šalyje.
Pats kažkada man iš savo pusės rekomendavai Konstantiną Kisiną, kaip kažkiek nuosaikesnį ir adekvatesnį "dešinįjį" iš JK pasidomėjimui.
Vladimirą Laučių priskirčiau prie dešiniųjų Lietuvoje. Nors mano politinės pažiūros nuo jo skiriasi. Nekreipk dėmesio, kad žmogus iš tavo labai nemėgstamos partijos jį kalbina.
Bus dar viena paskata nustoti pirkti amerikietiškus ginklusRemiantis naujienų agentūros duomenimis, JAV oficialieji asmenys įspėjo kai kuriuos kolegas Europoje, kad tam tikrų rūšių ginklų tiekimas pagal anksčiau sudarytas sutartis bus atidėtas, pavyzdžiui, Baltijos ir Skandinavijos šalims.
Vašingtonas situaciją aiškina būtinybe nukreipti išteklius į Artimuosius Rytus ir kalba apie senkančias ginkluotės atsargas.
„Reuters“ nepatikslino, ar šis sprendimas turės kokios nors įtakos Ukrainai.
Penki šaltiniai, panorę likti anonimais, pažymėjo, kad ginklų sutartu laiku negaus kai kurios Europos valstybės, įskaitant Baltijos ir Skandinavijos šalis, nes karas Irane toliau eikvoja ginkluotės atsargas.
Įdomus UATV filmukas, tarp kitų rusiškų šeimos vertybių ir apie naują moterų verslą rusijoje: susirasti ir ištekėti už kariškio, kad paskui būtų galima beveik užtikrintai susirinkti didelę gyvybės draudimo išmoką.
Šiaip jau draudimo įmonės turėtų nebedrausti rusų kariškių gyvybės nors kiek rimtesne suma, taip ir subankrutuoti galima.
Šiaip jau draudimo įmonės turėtų nebedrausti rusų kariškių gyvybės nors kiek rimtesne suma, taip ir subankrutuoti galima.