Norėčiau sakyti, kad "nuraminai".. Bet dėl visa ko, ateityje pasistengsiu su tavim bendrauti atsargiau.
Pastabos, komentarai dėl moderavimo
Ivairus neadekvatumai, kaip pvz deliuzija, kad visi zmones, kurie turi kitokia nuomone, nei tavo - trolina, gana smarkiai ta pasitikejima slopina.
Suteikiu tau proga mane itikinti, bet tau kolkas nelabai sekasi ja pasinaudoti.
Tl;dr
Niur niur niur eilinį sykį, Spygliuotasai.Seianus wrote:...

Šaunu, kad atkreipei dėmesį į užuominą. Tau irgi galioja tas pats, ką sakiau ir fizikanui.
Dėl gražių merginų guodimo bijau, jog tave nuliūdinsiu. Merginom, kiek žinau, jerk'ai ne prie širdies. Ypač tie, kurie vertina jas balais, nebūdami modeliai patys.

Nelabai skaičiau, ką jam sakei. Ne visada net perskaitau ką sakai man, tai kur jau čia varginsiuos skaityti tavo dialogus su fizikanu

Wrong. Merginoms jerkai prie širdies, ir komplimentai irgiDėl gražių merginų guodimo bijau, jog tave nuliūdinsiu. Merginom, kiek žinau, jerk'ai ne prie širdies. Ypač tie, kurie vertina jas balais, nebūdami modeliai patys.![]()

Šiaip jau čia common knowledge bet pats gal per ilgai leidai laiką su vaikinais

Kaip tik merginos mėgsta jerkus. Net visokie ten mafijozai galvažudžiai nesunkiai susiranda normaliai atrodančių (kol nepareina plastinės operacijos ir pudros) merginų. Po to aišku verkia tos merginos ajajai kaip negerai gavosi, o galėjo iš karto imti kokį ramų tylų moksliuką, ir gyventi sau ir žvengti. Bet ne, reikėjo drugelių pilve, LOL

O, jūs, gerb. kolegos skeptikai bandėt skeptiškai patikrinti tą common knowledge?Lionginas wrote:Kaip tik merginos mėgsta jerkus.

Gal krūva gerų nepatyrusių berniukų nepelnytai pasimauna ant šito mito?
Pvz., pagooglinau for fun ir radau:
https://en.wikipedia.org/wiki/Nice_guy
Nice guys are usually seen as twice more attractive than men who prefer to present themselves as neutral, and eight times more attractive than the "jerks" in a dating profile.
Seianus ir yra moksliukas (daug knygų skaito). Tik kažkodėl slepiasi forume po "tough guy" kauke. Turi gan gerus šansus padaryti merginom įspūdį, jei neapsimetinėtų.Lionginas wrote: ↑2020-01-28 12:28Net visokie ten mafijozai galvažudžiai nesunkiai susiranda normaliai atrodančių (kol nepareina plastinės operacijos ir pudros) merginų. Po to aišku verkia tos merginos ajajai kaip negerai gavosi, o galėjo iš karto imti kokį ramų tylų moksliuką, ir gyventi sau ir žvengti. Bet ne, reikėjo drugelių pilve, LOL![]()

Turi gan gerus šansus padaryti merginom įspūdį, jei neapsimetinėtų.
Man atrodo, tu projektuoji į merginas savo paties troškimus, bet sorry, manęs vyrai nedomina. O kas labiau žavi merginas puikiai žinau ir aš, ir visi mano amžiaus vyrai - kurie tų duomenų semiasi ne iš Vikipedijos

Tai čia gi moterys, maža ką jos ten apklausose pasako... Realybėje gi nesu matęs, kad mergos kartųsi nerdams ant kaklo, ir nesu matęs mafiozo be pupytės

Galiausiai, kaip ten sakoma, kas trečia moteris šeimoje patiria smurtą. Jos aišku nėra kaltos kad buvo sumuštos, bet juk ne kažkas kitas už jas pasirinko psichiškai nestabilų partnerį. Jos pačios rinkosi tikrą vyrą, kur duoda į snukį. Teoriškai, tokie turėtų sunkiai kažką susirasti, praktikoje gi susiranda ir lengvai. Pirma drugeliai pilve, po to pareina ir kumščiai į pilvą.
Turbūt nelabai jautriai nuskambėjo, bet moralas toks, kad partnerį reikia rinktis atsakingai ir blaivia galva, peace.
Aš suprantu, zuika, kad tu savo stichijoje ir užsižaidei visas įsijautęs, bet nepastebėjai, kad per 1-ą mano postą aukščiau aš užsiminiau apie šio žaidimo pabaigą.Seianus wrote: ...

Svetimas wrote:O, šiaip, jei rimtai, tai siūlyčiau primažinti tą nesveiką sarkazmo lygį forume.