Šiek tiek leisiu sau pabumbėti. Atsakau, Viliau, draugiškai, jei kartais kiltų kokių abejonių dėl to, ką rašau, tono.
Vilius wrote: ↑2020-02-08 16:34
Svetimas wrote: ↑2020-02-08 15:54
(pats meeto metu ir pan. pripažinai)
Ane? Kažkaip nepamenu. Bet aš jau tau labai smulkiai ir čia forume surašiau
savo poziciją dėl "išsikalinėjimų". Dabar jau tikrai nebeturiu ko daugiau pasakyti tuo klausimu.
Na, taip. Žinoma, kad sakei. Negi nesakei maždaug, kad tu leidi sau tose temose (apie "dešinumus"/"kairumus") specialiai provokuoti ir perlenki? Ir tau smagu, kad tai susilaukia dėmesio ir gerai eina? Ir specialiai stengeisi šiek tiek pakurstyti, kad gerai eitų? Žmonėms, kurie su tavim bendravo, manau, irgi įdomu tai žinoti.
Dėl "Aišku, gal kartais aš kiek sutirštinu spalvas dėl retorinių ar poetinių sumetimų.. Ir gal kartais parašinėju apie idėjas, dėl kurių dar nesu visai tikras.".
Dar vienas užkliuvęs dalykas. Primėtydavai visokių lempinių kategoriškų teiginių kaip koks Napoleonas. Vienu metu net atrodė, kad Seiano freakišką kategoriškumą for fun parodijuoji, mėgdžioji. Ir kai kuriam tokiam tavo numestam teiginiui kažkas paprašydavo jo šaltinio, sukonkretinimo, patikslinimo, tai vietoj to neretai susilaukdavo iš tavęs keistų atsimušimų atgal.
Dėl tavo netikėjimo, jog mano pažiūros maždaug apie "centrą". Gal daugiau nei keturis kartus tau tai įvairia forma minėjau. Net mano for fun pasidarytą politinį kompasą matei. Bet vis tiek užsispyręs tvirtini, kad mano pažiūros ne apie "centrą". Net ne klausi, ar bandai pasitikslinti, kodėl aš taip sakau (jei nesutinki), bet tvirtini, kad taip nėra. Kas tai, jei ne klounada?
Dėl tolimesnių giminaičių ar žmonių Lietuvoje labiau ne iš sostinės, kaip kad tu minėjai, pažiūrų. Panaši pastaba, kaip ir aukščiau. Kodėl sugalvojai, kad man naujiena tokių žmonių pažiūros?
Bijau, kad bus sunku tau paneigti, kad leidi sau gerokai paišdykauti.
Svetimas wrote: ↑2020-02-08 15:54
[..] gal gali pasidalinti detaliau informacija, kokius tau labiau užsifiksavusius "dešiniųjų" youtube kanalus ar pan. tu žiūrinėdavai?
Ai geriau tu neteršk savo browserio istorijos tokiomis erezijomis. Aš jas peržiūrėsiu už tave, ir tada pasidalinsiu savo suagreguota nuomone - kurią paskui galėsi nurašyt kaip išsikalinėjimą, ir tiek. Darbo pasidalinimas for the win.
Aš šiaip visokiais naratyvų sklaidos ir propagandos dalykėliais šiek tiek domiuosi. Tai man smalsu. Tik žiauriai neturiu tam laiko.
Jei nori, gyvenk toliau savo fantazijų pasaulyje, kur visos nuomonės, su kuriomis tu nesutinki, yra išsikalinėjimai.
Na, nereikia taip sakyti. Parašiau, kas nepatiko ir ką vadinu išsikalinėjimu. Niekas iš tavęs laisvės turėti savo nuomonę negali atimti. Pažiūrėk į nenugalimuosius Augustą ir fizikaną. Sėdi ir toliau sau patenkinti su savo deklaruotom nuomonėm.