Šitas ribojimas tiesiog tam, kad apsisaugoti nuo perpardavinėtojų, kol pasiūla labai ribota. Berods, šita sąlyga jau panaikinta.
Elon Musk
Ta prasme, mes lyg buvome kitose barikadų pusėse
Aš suprantu kad Elonas palaiko debiliškas idėjas, bet kad jis nacis? come on
Vis kartais paspėliodavau, kur tu dingęs. Pasirodo, buvai Mėnulyje. Welcome back. Čia Žemėje daug visko pasikeitė per tą laiką

Dėl barikadų, kai kuriais klausimais tikrai buvome, ir dauguma turbūt tebesame, o ką? Jau supratai, kad muskas yra scammeris atmata debilas ir perėjai į mano pusę? Jei taip, tai welcome, geriau vėliau, nei niekad.
Manhatane šimtai protestuotojų įsiveržė į Te
los atstovybę. Devyni areštuoti.
https://electrek.co/2025/03/01/tesla-st ... -arrested/
https://www.cbsnews.com/baltimore/news/ ... est-tesla/
https://www.amny.com/politics/elon-musk ... overnment/
Net figurative ašarėlė nuriedėjo. Kai prieš kelis metus buvau vienas iš nedaugelio stūmusių ant publikos herojaus raketų jėzaus ir technologijų genijaus musko, net labiausiai fantastiniuose sapnuose negalėjau įsivaizduoti, kad su laiku bus prieita iki šitokio viešosios nuomonės apsivertimo. Beveik suteiktų vilties nenuleisti rankų ir nebijoti pasisakyti prieš scammerius, bet deja, beveik neabejoju, kai ateis sekantis mesijas, visi irgi jam čiulps tol, kol pats nepradės visiškų akibrokštų daryti, o pavienius kritikus idiotų minia nubliaus.

https://electrek.co/2025/03/01/tesla-st ... -arrested/
https://www.cbsnews.com/baltimore/news/ ... est-tesla/
https://www.amny.com/politics/elon-musk ... overnment/
Net figurative ašarėlė nuriedėjo. Kai prieš kelis metus buvau vienas iš nedaugelio stūmusių ant publikos herojaus raketų jėzaus ir technologijų genijaus musko, net labiausiai fantastiniuose sapnuose negalėjau įsivaizduoti, kad su laiku bus prieita iki šitokio viešosios nuomonės apsivertimo. Beveik suteiktų vilties nenuleisti rankų ir nebijoti pasisakyti prieš scammerius, bet deja, beveik neabejoju, kai ateis sekantis mesijas, visi irgi jam čiulps tol, kol pats nepradės visiškų akibrokštų daryti, o pavienius kritikus idiotų minia nubliaus.
Barikadas turiu omenyje tas, kuriame oponentas yra vadinamas naciu. Nu nėr jis panašus į nacį
Pirmiausia tai jis man ne oponentas, o šūdo gabalas. Antra, tai jis visiems jau akivaizdus nacis, net labiausiai lėtiems ir nesidomintiems žmonėms (tik ne visi tai vertina neigiamai), tai jei tau dar net nepanašus, sunku įsivaizduoti, kokiame informacijos vakuume gyveni. Arba kaip ir scammerio atveju, mėgini vartytis naudodamas kokį nors ypatingai siaurą nacio apibrėžimą, pvz., „formalus NSDAP narys“.
Tai čia rimtai dėl tos rankos iškeltos jis yra nacis?Seianus wrote: ↑2025-03-04 12:54Pirmiausia tai jis man ne oponentas, o šūdo gabalas. Antra, tai jis visiems jau akivaizdus nacis, net labiausiai lėtiems ir nesidomintiems žmonėms (tik ne visi tai vertina neigiamai), tai jei tau dar net nepanašus, sunku įsivaizduoti, kokiame informacijos vakuume gyveni. Arba kaip ir scammerio atveju, mėgini vartytis naudodamas kokį nors ypatingai siaurą nacio apibrėžimą, pvz., „formalus NSDAP narys“.
![]()

Iškelta ranka buvo paskutinis lašas prie to, kokias idėjas palaiko, kokius žmones, kokias partijas, ką rašinėja twitteryje, kokiais dabar veiksmais užsiima griaudamas JAV demokratiją. Aš ne tavo naujienų agentūra, domėkis pats. Bet juk nesidomėsi, kaip ir nesidomėjai kai vadinau scammeriu, buvai musko čiulpikas ir likai, ar ne? Skanaus.
Last edited by Seianus on 2025-03-04 14:49, edited 1 time in total.
o, Youtube čiulpikai jau age restrictino Bill Burr video. Nieko nuostabaus, jie ir putleriui čiulpė ir vykdė rusijos valdžios pavedimus. Bet kad ir koks tai šūdinas portalas, jis turi nepalyginamai daugiausia ir gero contento, turbūt bus sunkiausia rast alternatyvą iš visų JAV produktų. Nebent bus koks masinis išėjimas.
tau normaliai bendraut nelabai išeina? reik būtinai bybiais ir pan šertis?Seianus wrote: ↑2025-03-04 14:46Iškelta ranka buvo paskutinis lašas prie to, kokias idėjas palaiko, kokius žmones, kokias partijas, ką rašinėja twitteryje, kokiais dabar veiksmais užsiima griaudamas JAV demokratiją. Aš ne tavo naujienų agentūra, domėkis pats. Bet juk nesidomėsi, kaip ir nesidomėjai kai vadinau scammeriu, buvai musko čiulpikas ir likai, ar ne? Skanaus.
Nei aš palaikiau Musko nei ką, pats Trumpą palaikei (prisitaikyk savo naudotinus epitetus sau), kai pirštais badėm koks jis
Kalbant apie tai kad jis nacis, tai vienas paskutinių didžiausių nesutarimų visoj MAGA buvo, jog Muskas norėjo daugiau talentingų užsieniečių prisileist. Tai gal jis ir pyderas(perkeltine prasme), bet nu gal nelabai nacis, eh? Ta masinė isterija kur oponentus reik naciais išvadint, arba komunistais, ar dar kažkokiais bybčiulpiais, tai nepriveda prie nieko gero.
Su normaliais žmonėmis išeina. Su tavim ir kitais nacio scammerio šūdo musko gynėjais šersiuos, kiek norėsiu.
Nieko nesigailiu, reik nepamiršti, kad jis ėjo prieš prieš leftistinius tolerastinius atmatas. Ir dabar jį palaikyčiau, jei nesiimtų priešiškų veiksmų prieš Europą ir Kanadą, nečiulptų putleriui ir nemėgintų tapti diktatoriumi. Tik kai aš ką nors palaikau, tai neapsimetu, kad nematau jų trūkumų. Skirtingai, ne tu.Nei aš palaikiau Musko nei ką, pats Trumpą palaikei (prisitaikyk savo naudotinus epitetus sau), kai pirštais badėm koks jis
Ir aišku Trumpas nei per kur nėra nacis, kai kurie talking pointai gal šiek tiek sutampa, bet jo talking pointai keičiasi valandomis, akivaizdu, kad neturi jokios ideologijos, tik populizmą, žemą egoizmą ir narcisizmą.
O tu Muską be abejo palaikei. Džiugu, jei nebepalaikai. Bet tada kodėl elgiesi, tarsi palaikytum?
Ne, jis nacis arba puikiai tokiu apsimeta. Ir čia ne isterija, o jo žodžių ir veiksmų apibendrinimas. Bet akliems aišku nedaeina net kai nacių saliutus rodyti pradeda.Kalbant apie tai kad jis nacis, tai vienas paskutinių didžiausių nesutarimų visoj MAGA buvo, jog Muskas norėjo daugiau talentingų užsieniečių prisileist. Tai gal jis ir pyderas(perkeltine prasme), bet nu gal nelabai nacis, eh? Ta masinė isterija kur oponentus reik naciais išvadint, arba komunistais, ar dar kažkokiais bybčiulpiais, tai nepriveda prie nieko gero.
Ir jis ne oponentas, jis scammeris, nacis, debilas ir šūdo gabalas. Oponentų, kurie iš tiesų nėra naciai, be abejo taip nevadinčiau.
Prie ko čia užsieniečiai nesuprantu, naciai visais laikais puikiai sutardavo su tam tikrų tautybių ir odos spalvos užsieniečiais. Šiuolaikiniai naciai, pavyzdžiui, puikiai sutaria su rusais.
Tiesa, vienas argumentas prieš jo buvimą naciu yra, kilęs iš interneto folkloro ir išgarsintas Stepheno Fry: naciai gamino gerus automobilius.
Allegedly, Te
los atstovybė Tulūzoje, Prancūzijoje, po pilietinio nepasitenkinimo išreiškimo. 

France24.com
Sakau allegedly, nes kas čia žino, kas jas sudegino. Gal pats fElonas užsiima draudimo scamminimu, kai jo šūdo niekas nebeperka.

France24.com
Sakau allegedly, nes kas čia žino, kas jas sudegino. Gal pats fElonas užsiima draudimo scamminimu, kai jo šūdo niekas nebeperka.
britai, wtf?reuters wrote: March 5 (Reuters) - Tesla (TSLA.O), opens new tab car sales in Germany fell by 76% in February, data showed on Wednesday, adding to the collapse in sales of Elon Musk's EV brand across Europe in what could be a loyalty test for the close ally of U.S. President Donald Trump.
Tesla sales were down 24% in the Netherlands, 42% in Sweden, 48% in both Norway and Denmark, 45% in France, 55% in Italy, 10% in Spain and 53% in Portugal, official data showed this week.
Outside Europe, Australia reported a 66% drop in Tesla registrations in the month, while the brand's worldwide sales of cars produced in China were down 49% due to intense pressure from Chinese rivals.
Britain bucked the trend, reporting a 21% jump in Tesla sales last month but that lagged a 42% overall rise in battery electric vehicles sales.
According to Germany's road traffic agency, Tesla sold 1,429 cars in Germany, a decline of 76%, an even bigger decline than the 60% drop in January. Overall, sales of electric vehicles rose 30.8% to 35,949 in Germany.
Atrastas dar vienas biudžeto pinigų švaistymo atvejis, nuo kitų besiskiriantis tuo, kad neišgalvotas.
Bet nepamirškit, jau tuoj tuoj keliausime į Marsą.msn.com wrote: SpaceX launched its huge Starship rocket on the program's eighth test flight Thursday, but a malfunction of some sort triggered multiple upper stage engine shutdowns and the vehicle failed to reach its planned sub-orbital altitude, breaking apart in a spectacular shower of debris.
It was the second failure in a row for a Starship upper stage, a vehicle critical to NASA's plans to return astronauts to the moon in the next few years.