Tai čia tik vienas pavyzdys, tokių yra begalė.. Praktiškai visi herojai vis dar yra baltieji vyrai.Vilius wrote: ↑2020-02-19 20:49Na taip, vienas filmas akimirksniu ištaiso visą žalą, padarytą per porą dešimtmečių... Net nesvajok apie tai - žala jau padaryta, ir dabar jau taip pigiai neprasisuksi. Negaliu kalbėti už kitus apsiverkusius baltuosius vyrus, bet aš noriu bent jau Smolletto kalėjime, ir viešo Gillette reklamos autorių išjuokimo. Ir tai, čia būtų tik gražus gestas, po kurio galbūt pradėčiau kalbėti apie susitaikymą.. Bet iki jo kelias dar būtų tikrai ilgas.
Tuo tarpu Gillette išleidžia kažkokią reklamą, kuri mano manymu net nėra pajuokianti baltuosius vyrus, ir snowfleikai nespėja ašarų rinktis.
O dėl tų poros dešimtmečių, kiti visuomenės atstovai turi gerokai daugiau dešimtmečių kai buvo pastoviai išjuokiami. Grow a pair
Tikrai nežadu siekti bestuburio karjeros, ir kadangi to nežadu siekti, tai man nėra sunku pabaksnoti atgal į kontekstą.Bepigu tau šaipytis, kai pats net nebandai nukrypti nuo oficialios linijos.. Tačiau, ar tu esi tikras, kad pats nesi parašęs ko nors, kas (ištraukus iš konteksto) kam nors gali pasirodyti kaip hate speech? Pamenu, ten esi kažką rašęs apie nusikaltėlius migrantus.. Hmmm. Jei kada sugalvosi siekti politiko karjeros, gal reikės pasikuisti po tas citatas?
Tai nusikaltę labai dažnai gyvenimą baigia savižudybe. Iš kitos pusės mobingas vyksta tikrai ne vien dėl metoo, ir čia metoo iš vis yra mažuma atvejų. Tai vėlgi, tavo argumentas is invalid.Nu žėk, čia aprašo keturis atvejus, kai MeToo taikiniai nusižudė (bent iš dalies) dėl tų kaltinimų. Nei vieno kaltė nebuvo įrodyta teisme.