Byrne wrote: ↑2021-10-06 11:33
Tai jei Lietuvoj vyriausybei vadovautų pvz. Laurynas Kasčiūnas, jie atsiverstų į konservatorius?
Aš jau senokai negyvenu Lietuvoje, tai atleisk, bet ta pavardė man nieko nesako. Pabandyk papasakoti, kas jis toks, ir kodėl svarbus šioje temoje (ne, pats negooglinsiu

).
Ir tada galėtume ginti krikščioniškas vertybes, tradicinę šeimą, kas tai bebūtų.
Tai bebūtų - mama, tėtis ir du ar daugiau vaikų, plius močiutė, nutukęs katinas arba labradoro retriveris pasirinktinai. Ot laikai atėjo, žmonėms reikia aiškinti, kas yra tradicinė šeima..
Jei Vengrijos pavyzdžiu, tai dar reikėtų oponuoti sankcijoms Rusijai, norint pasiekti grynojo šiuolaikinio konservatizmo idealą.
Aš nesakiau, kad
viskas, ką daro Vengrijos valdžia yra geri ar sektini pavyzdžiai. Kai kurie iš jų tikrai atrodo abejotinai - arba, gal jie yra padiktuoti kažkokių pragmatiškų kompromisų, ir t.t. Bet čia jau visai kita tema.
Tik jei Šeimų maršas bandė judinti kokias nors idėjas, tai padėk jiems dieve.
Tai kad tam "Dievui" nelabai daugiau iš ko yra rinktis. Čia bene vienintelis kontingentas, kuris bent jau atsimena, kurioje pusėje yra jų bažnyčia.
[..]čia akivaizdu, tai netęsiu.
Ne, žinok, aš tavo minčių neskaitau, tai man čia visai neakivaizdu. Daugokai čia pabandei užkabinti kaip vienai žinutei, gal prie tų temų smulkiau prieisime palaipsniui.
Bet džiaugiuosi, kad šita mano (keliais metais per anksti užvesta) tema dar kažkam įdomi