Lionginas wrote: ↑2020-09-02 06:54
Finansuoja konkrečias programas (per specified voluntary contributions), kurių dalis tikrai yra geros ir reikalingos. Tymų vakcinos<...>
Čia tiesiogiai nesusiję su tema bet šiaip man staiga pasidarė smalsu, ar fizikanai tu vis dar sutinki, kad vakcinos yra geras ir reikalingas dalykas?
fizikanas wrote:
As suprantnu, kad Lionginas ir Stormas yra prarastos sielos, bet tu turetum dar prisiminti kazkiek is matematikos ir logikos, kad neimanoma "pasilikti tik 10 milijonu", ir tuo paciu metu dar ir tureti kokiu 100 miliardu.
Dėl šito niekas ir nesiginčyjo. Jei Billas būtų sakęs "aš pasilikau tik 10 milijonų" bet patikrinus paaiškėtų, kad turi 100 milijardų, tikrai sakyčiau kabina makaronus.
O šiaip tai aš nematyčiau problemos net, jei rytoj sakytų persigalvojau, visus pinigus pasilieku sau, duskit pavydolei. Dauguma milijardierių taip ir daro. Kolekcionuoja automobilius, pasistato rūmus, prisideginėja banknotais cigarus, uosto koksą ir panašiai. Jų pinigai, ką nori, tą daro, ir Billas net jei dabar nustotų užsiimti labdara, tikriausiai vis tiek jau būtų nuveikęs šioj srity tiek, kad įeitų į istoriją kaip top10 filantropas minimum.