Lionginas wrote: ↑2024-03-20 16:23
Iš kitos pusės, gal ir kokių pozityvių dalykų įžvelgi?
Na, šiu atveju, Ukraina prapisinėja karą, nes Europa yra impotentai, o JAV yra užsispyrę ir turi savų problemų. Bet džiugina tai, kad orange man bajeriai su grąsinimais jį išrinkus pasitraukti iš NATO Europą skatina bandyti užsiauginti bent tą mežesnįjį kiaušą. Tai guodžiu save tuo, kad už labai baisią kainą, bet galbūt stiprėja Europa. Toks va pozityvas. Bet visada atsiras kas nors, kas sakys kad nafik tas mano pozityvas ir aš pats reikalingi, nes mano pozityvas jiems nepatinka ir jiems pikta, kad bandau įžvelgti bent kažkiek naudos šūdų krūvoje.
Antra vertus, čia jau toks labiau pamąstymui apie Trumpulį ir koks jis baisus. Keli scenarijai:
1. Nafik, einam lauk iš NATO, izoliacionistinė politika FTW! Uždaros sienos nuo Meksikos. MAGA! O visi kiti gali uostyti kabančius. - D. J. Trump, probably, in a parallel universe
2. Kai mane išrinks, ištaškysime rusiną galutinai, ten liks stiklo krateris ir gal vienas kitas barsukas, o visa kita nafik, nukariausim ir ten bus Šiaurės Ukraina su JAV išskirtinėmis teisėmis kasti, gręžti, kirsti, etc. Nes, let's face it, karinė pagalba 'aint cheap ir mes jau pasiimsime atgal su kaupu. - D. J. Trump, probably, in a parallel universe
3. Kai mane išrinks, duosime paramą Ukrainai lygiai tokiais pat tempais, kaip lig šiol ir nieko nei didinsime, nei mažinsime, nes jau ir taip duodame daugiau, nei bet kas kitas. - D. J. Trump, probably, in a parallel universe
4. *išrenkamas miegustas demencininkas* come on, man! mums reikia padėti Ukrainai ir žinai... tas dalykas. <tuo tarpu reikalai juda lygiai taip, kaip dabar juda ir pinigai įstrigę, o JAV toliau krenta į infliacijos, migracijos, kultūros ir kompetencijos krizę>
5. Prancūzai ir Lenkai nusprendžia siųsti karių į Ukrainą, tuomet rusynas iš nevilties ir garantuoto karo prapisimo paleidžia į Prancūziją sovietmečio McNuke, po kurio, ne kaip po modernaus branduolinio ginklo, bet kaip po sovietinio šūdo, radiacija užteršiama aibė ploto. Prancūzai paleidžia atgal. Turime labai smagų McNuclear holocaust. Tuo tarpu USA, išsirinkusi orange man, džiaugiasi, kad pasirinko būti izoliacionistais, nes McNukes nėra faina.
Kuris apokalipsės scenarijus atrodo fainiausias šiai dienai? Nes man jie visi kraupūs. Bet mažiausiai man baisus yra 3 variantas. Kuris, beje, ir yra labiausiai tikėtinas. Nes orange man yra gausus retorikoje, bet kai ateina laikas daryti konkrečius sprendimus, tai jis ganėtinai pamatuotai ir ramiai tai darydavo.