Tas tiesa, kad žmonių paprastai būna daug.
Kas, dėl paros meto, tai tau paminėjus, nelabai į temą prisiminiau man patikusias maudynes vasaros sezonu ypač karštomis dienomis vėlaus vakaro ar nakties metu (pliusas - išlipus į krantą kai saulė negarina daug šilčiau). Giedras nakties metas ir įvairūs nakties vaizdai man irgi labai patinka. Nors, žinoma, dienos metas labai daug savų pliusų ir greičiausiai daug daugiau turi, nes matyt šviesoje dalykus mėgstantys matyti primatai visumoje esam. Arba pasiplaukiojimus tamsiu metu su kokiu nedideliu buriniu laivu (kur, spėju, dienos metu tai daryti tarpe daugiau laivų būtų daug sudėtingiau). Ten, kur vanduo ir daugiau žmonių dieną, vėlyvu metu, kiek pastebėjau, būna pakankamai šviesu.
Dar patinka dažniausiai vasaros laiku su sava kompanija vykti į įvairius žygius į gamtą. Kad ir toje pačioje Lietuvoje. Taip pat, kaip palyginti miesto vaikui, man patinka nakvynės kur nors gamtoje, pvz., palapinėje, tarp įvairių gana neįprastų nakties garsų. Įvairūs nutikimai, kai koks sau maisto ieškantis ežiukas ima lauke mūsų pamirštus daiktus čežinti ar pan. Triukšmingas paukščių "žadintuvas" anksti ryte. Kažkiek kitaip laikas gamtoje teka. Ir t.t.