Gali, bet kam??
Ar verta?
Tai tokiu pačiu tikslu kaip ir su tos paties lyties atstovu? Kad praleisti laisvalaikį/draugauti?
Aš prisidedu prie Svetimo šiuo klausimu, man irgi labai keista, kai yra tokia net gal vyraujanti nuomonė kad su priešinga lytimi turi viskas baigtis kažkokia romantine baigtimi.
Aišku, kad vedusių ir nevedusių požiūriai čia gali skirtisTai tokiu pačiu tikslu kaip ir su tos paties lyties atstovu? Kad praleisti laisvalaikį/draugauti?
Aš prisidedu prie Svetimo šiuo klausimu, man irgi labai keista, kai yra tokia net gal vyraujanti nuomonė kad su priešinga lytimi turi viskas baigtis kažkokia romantine baigtimi.

O tos pačios lyties atstovai manęs seksualiai netraukia, todėl ir santykiai be sekso su jais neatrodo kažkokie neišbaigti ir laiko švaistymas.
Šiaip URM puslapyje yra didelis raudonas įspėjimas su užrašu "Į šalį rekomenduojama nevykti".. Tingėjau skaityti, kodėl jie taip rekomenduoja, bet tu geriau pasidomėk. Ir pasiruošk visus skiepukus ir popieriukus, kaip jie reikalauja. Pigių bilietų į Naująją Zelandiją tikrai nerasi, nu nes turbūt esi ant gaublio matęs, kur ta šalis yra, ane? Dabar greitai dirstelėjau į randominę skrydžių paieškos sistemą, tai ten kalba prasideda nuo maždaug 2500 EUR už bilietą į abu galus.
Ir šiaip gal dėl visa ko paminėsiu, kad rugsėjį Naujojoje Zelandijoje būna ankstyvas pavasaris. Tai orai turbūt laikysis apie n-ioliką laipsnių, su nebloga lietaus tikimybe. Tai, jei ruošiesi ten šiaip pakeliauti, tada kaip ir ne problema - bet pliaže degintis bus gal kiek problematiška, nes internetuose rašo "The month of September in Auckland experiences essentially constant cloud cover".
Yra pigių bilietų, tik reikia nuskristi į Helsinkį ar Atėnus. Šiaip skrendu tik į vieną pusę - metams.Vilius wrote: ↑2022-07-26 18:19Šiaip URM puslapyje yra didelis raudonas įspėjimas su užrašu "Į šalį rekomenduojama nevykti".. Tingėjau skaityti, kodėl jie taip rekomenduoja, bet tu geriau pasidomėk. Ir pasiruošk visus skiepukus ir popieriukus, kaip jie reikalauja. Pigių bilietų į Naująją Zelandiją tikrai nerasi, nu nes turbūt esi ant gaublio matęs, kur ta šalis yra, ane? Dabar greitai dirstelėjau į randominę skrydžių paieškos sistemą, tai ten kalba prasideda nuo maždaug 2500 EUR už bilietą į abu galus.
Nu tau geriau žinot.
Ech, aš irgi kartais norėčiau turėt galimybę šiaip sau be jokio reikalo išvažiuoti kur nors toli bent kokiam mėnesiui.. Realiai ten važiuot vis tiek tingėčiau - bet būtų smagu bent pasvajoti.
Susiduriau su biurokratija, kelias dienas susirašinėjau su Finnair, Narita tarptautiniu oro uostu ir Japonijos ambasada Vilniuje. Na, ambasada niekuo nepadėjo, iš vis rekomendavo atidėti kelionę, nes jie nieko nežino, tavo problema - pats spręsk. Naritos oro uostas suteikė informaciją, bet ji nebuvo 100% validi ir rekomendavo kreiptis į Finnair. Finnair atstovai pateikė tik dalį informacijos, dar dėl Dievo ramybės paskambinau į Tokijo imigracijos skyrių, kur išsaiškinau, jog nereikės tranzitines vizos pereinant iš vieno terminalo į kitą. Suplanuoti kelionę be pagalbos į kitą pasaulio galą - sudėtingas reikalas