Forumo blevyzgos
Kaip prieš kelias dienas šitame forume išsiaiškinome, nėra jokių priežasčių galvoti, kad abu pasikėsinimus į Trumpą rengė ultra-kairieji. O Trumpą į ausį pašovė registruotas respublikonas.
Be to, jei cherrypickini kairiuosius politikus, į kuriuos nebuvo kėsintasi, tai irgi pasidaryk mini researchą, užtruksi kelias minutes. 2022 metais į Pelosi namus įsibrovė neabejotinai ultra dešiniųjų pažiūrų radikalas ir Trumpo supporteris, turėjęs ketinimų pagrobti ir "ištardyti" Pelosi. Bet jos pačios namuose nerado, todėl plaktuku sužalojo jos vyrą, praskeldamas jam kaukolę.
Galiausiai, jokia radikalų minia, kai kurie ginkluoti, niekada nebuvo įsiveržusi į Baltuosius rūmus ir Trumpo jo darbo vietoje neieškojo. O Pelosi ir AOC ieškojo, kai kurie už tai buvo nuteisti.
Todėl, jei įspūdį susidaryti vien iš tavo cherrypickintų vardų, tai hands down pirmauja Trumpija, ir ji labai toli išsiveržusi į priekį.
Esi laisvas bet kada pateikti medžiagą, kuri patvirtintų tavo versiją, kad tai buvo kairiųjų radikalų išpuoliai prieš Trumpą. O šiuo metu tokios medžiagos nėra, abiejų įtariamųjų politinės pažiūros yra labai dviprasmiškos, vienas registruotas republikonas, kitas 2016 balsavo už Trumpą. Apie abu bandymus galima plačiau pasiskaityti čia:
https://en.wikipedia.org/wiki/Attempted ... in_Florida
https://en.wikipedia.org/wiki/Attempted ... nald_Trump
Todėl manau, galima arba pateikti naujos medžiagos, arba bent laikinai dėti istorijoje tašką ir Svetimui proto nepisti.
Brainstormingo metu idėjų kritika paprastai neleidžiama. Ar tai reiškia, kad forume draudžiama kritikuoti Viliaus idėjas? Galbūt galima kritikuoti bent tuo atveju, jei tos idėjos akivaizdžiai prieštarauja faktams?
Nesugalvojau, kur dėti, tai įmesiu čia
Po solidaus starto Nacionalinėje krepšinio asociacijoje (NBA) nuosmukį patyręs A.J.Griffinas nusprendė pasitraukti iš profesionalaus sporto. Paaiškėjus tokiam jaunuolio sprendimui Hjustono „Rockets“ nutraukė iki 2026-ųjų galioti turėjusį kontraktą, o jis pats paaiškino savo požiūrio kampą. „Mečiau krepšinį, kad galėčiau sekti Jėzų. Suprantu, kad daugelis tai matys kaip nuostolį, bet man tai suteikia galimybę tarnauti dievui ir būti pilnaverčiu dvasininku, skirti tam visą širdį ir laiką. Dievas mane rado 2020-aisiais, tuomet mano vertybės ėmė keistis. Iki tol krepšinis man buvo viskas, bet tuomet supratau, kad turiu ir kitokią prasmę“, – teigė buvęs krepšininkas.
Pasitraukei iš pokalbio, nes callino tavo išsigalvojimus, ir kaip pretekstu pasinaudojai kalbėjimo tonu. Iki diskusijos ten nespėjo net prieiti.
Netiesa, mano argumentus dėl versijos "leftistai kėsinosi į Trumpą" tu tiesiog ignoravai, neatsakei nieko, o aš tavęs dėl to nebekankinau.
Vėliau tema pasikeitė apie Trumpo preferencijas rusijos-Ukrainos kare, ir ten jau aš pakalbėjau kitokiu tonu. Nemanau, kad tuo metu rengei kokį nors atsakymą dėl pasikėsinimų, bet nusprendei neatsakyti, nes nepatiko mano išsireiškimas. Manau, tiesiog nusprendei tyliai supasuoti, kad po kelių dienų galėtum vėl lyg niekur nieko pasakoti tą pasaką apie į Trumpą pasikėsinusius kairiuosius radikalus.
O gal tiesiog tu esi tiek pasislinkęs į "dešinę", kad normalus centras tau atrodo kaip kairė?:)
Sejanau, Lionginai, kaip jau sakiau, aš pasitraukiau iš diskusijos dėl Liongino keiksmų.
Ir šiaip pats principas, kad jūs patys dalyvaujate diskusijoje, ir patys bandote vaidinti jos arbitrus, atrodo tiesiog nesportiškai. Dėl manęs galit sau prisiskirti kiek norit pergalių, ir patys sau įsiteikti po olimpinį medalį - tokie vienšališkai įgyti prizai neturi jokios reikšmės.
Stormai - nėra jokio "gal". Aš tikrai esu šiuolaikinių dešiniųjų/konservatyvių pažiūrų (bent jau kaip aš jas suprantu - kas nebūtinai sutampa su kitais šio neformalaus judėjimo atstovais). O kur yra "normalus centras", gali pats pasiieškoti kad ir Svetimo pateiktame grafike.
Ir šiaip pats principas, kad jūs patys dalyvaujate diskusijoje, ir patys bandote vaidinti jos arbitrus, atrodo tiesiog nesportiškai. Dėl manęs galit sau prisiskirti kiek norit pergalių, ir patys sau įsiteikti po olimpinį medalį - tokie vienšališkai įgyti prizai neturi jokios reikšmės.
Stormai - nėra jokio "gal". Aš tikrai esu šiuolaikinių dešiniųjų/konservatyvių pažiūrų (bent jau kaip aš jas suprantu - kas nebūtinai sutampa su kitais šio neformalaus judėjimo atstovais). O kur yra "normalus centras", gali pats pasiieškoti kad ir Svetimo pateiktame grafike.
Nemaniau, kad "pisti protą" tave taip nokautuos, bet ką gi, kiekvienas savaip jautrus.
Ir visgi, dėl konkrečiai pasikėsinimų klausimo meluoji, nes pasavai dar prieš visus spalvingus išsireiškimus, tos temos nebetęsdamas ir palikdamas mano pastebėjimus neatsakytus.
"Brainstormintojas" rašiau kabutėse. Taigi turėjau omenyje šį žodį ne įprasta jo prasme, o kiek kitokia. Pvz., atvejai kai žmogus iš savo galvos ar minties užkaborių išsitraukia dar savo neapgromuluotą, neapdorotą per loginį parserį ar pan. kokią savo idėją ir versiją ir ją išsako. Idėjų kritika žinoma jog galima. Netgi sveikintina. Bent jau žiūrint iš mano pusės. Bet jei ta kritika būtų išsakoma kiek mandagesne pašnekovui forma, niekam nuo to manau blogiau nebūtų. Mano galva panašių "brainstormintojų" buvimas forume šiek tiek pagyvina diskusijas jame.
Ką reiškia manosios specifinės kabutės, jau buvau kažkada bandęs paaiškinti. Prisiskaičiau savo laiku Vitgenšteino idėjų ar pan. Ir nuo to laiko šiek tiek pradėjau žaisti su netipinėmis kabutėmis (nes kito patogesnio simbolio tam reikalui nesuradau) su ne visai teigiamom vėliau sau dėl to pasekmėm.
Kaip akivaizdus melas ir išsigalvojimai pagyvina diskusijas? Iki diskusijų tokiais atvejais net neprieinama. Panašiai diskusijas "pagyvindavo" fizikanas, visos temos nusivažiuodavo iki to, kad tekdavo paneiginėti jo akivaizdžius išsigalvojimus ir kliedesius. Fizikanas galiausiai gavo už tai baną, nori jį pakeisti viliuku?Svetimas wrote: Mano galva panašių "brainstormintojų" buvimas forume šiek tiek pagyvina diskusijas jame.
viewtopic.php?p=118879#p118879
Gal ir aš galėsiu kažką nuo savęs į tai papasakoti.
Ir man čia smalsu patapo. Ko Svetimas nesupranta? Papasakok. Nevaržyk savęs. Gal padarysi kažkam paslaugą.
Gal ir aš galėsiu kažką nuo savęs į tai papasakoti.
Skip to the part where I give a fuck.
Esi putlerio propagandą kartojantis šūdas, į kurio išsigalvojimus ir melagystes aš sėkmingai ir vienas atkreipiu dėmesį, nesuprantu, kurioje čia vietoje man turi prireikti administratoriaus pagalbos, tuo labiau tokio, kuris ne kartą yra išsakęs meilę tau.Vilius wrote: Gal tikrai, Sejanau, surašyk administratoriui privačiai savo nuoskaudas, ir palikim tada jam saliamoniškai išspręsti šitą reikalą. Aš šį kartą grįžau į Forumą visam laikui, tai vienaip ar kitaip turėsi su manim sugyventi.
"Keep calm and support Ukraine" norisi pasakyti. Daugiau naudos būtų papildomai finansiškai paremti Ukrainą, jeigu kažkas galbūt senokai buvo parėmęs. Girdėjau gandus, kad situacija ten fronte nėra paprasta ir nežada būti paprasta.
Tai ar bus kažkokių aktualių klausimų ar pastabų mano adresu dėl mano forumo "politikos"? Ar situacija jau kaip ir "kontroliuojama" ir išsiaiškinote tarpusavyje? Ar galiu kažkuo iš savo pusės padėti?
Man, pvz., patiko Liongino paskutinis komentaras/klausimas man, t.y. jo komunikavimo būdas. Žmoniškai manęs paklausė, žmonišką atsakymą ir gavo. Ir nebesigeneravo kažkokie papildomi tikrovės neatitinkantys prasminiai lygiai ar iterpretacijos apie situaciją. Gavo žmogus tokiu būdu iš manęs artimiausią tikrovei, pagal mano supratimą, informaciją. Ir ką su ja toliau darys, jo valia.
Man "komunikavimas" per etikečių klijavimą ar pan. kažkuo labai primena trolių veiklą runete prie vieno putinoidinio propagandisto Glebo Pavlovskio savo laiku. Kai įvairūs troliai, šiaip kokie buduliai ar pan. bet kokias žmonių diskusijas jiems aktualiais klausimais užšikinėdavo emociškai įkrautų etikečių klijavimais, keiksmais ar pan.
Vilius nuo fizikano man nemenkai skiriasi. Nepaisant savo žodinių deklaracijų Vilius realiai nedaro kaip fizikanas iš diskusijų kažkokio specifinio "kovinio sporto" iki kažkokios neva pseudo pergalės. Bano prasme šiuo atžvilgiu mano akyse esi teoriškai arčiau fizikano nei Vilius. Durnos rietenos socialiniuose tinkluose mane yra nemenkai užknisusios. Tai vienas iš mano tikslų yra turėti tam tikrą "oazę", laisvesnę nuo apsižodžiavimų lygioje vietoje, bent jau mano administruojamame forume.
Į kažkieno "akivaizdumus" ar kategoriškus absoliutinimus ar hiperbolizavimus neturiu nei laiko nei noro gilintis, jei to nepajėgia ar net nesistengia iškomunikuoti bent kiek žmoniškesne kalba. Užtat normaliai padiskutuoti arba kartais "pagaudyti" "besivartančius" dėl savo neišmanymo ar pan. ar tiesiog besivartančius mažame forume (propagandos prasme nereikšmingame), jei įdomu, man patinka, kai turiu laiko. Labiau į diskusijų forumo žanrą pagal mane pataiko. Ir daugiau naudos iš viso to mano galva būna.
Tai ar bus kažkokių aktualių klausimų ar pastabų mano adresu dėl mano forumo "politikos"? Ar situacija jau kaip ir "kontroliuojama" ir išsiaiškinote tarpusavyje? Ar galiu kažkuo iš savo pusės padėti?
False. Klaidinga interpretacija. Džiugu, kad ir ne aš vienas nesuprantu pilnai dalykų.
Man, pvz., patiko Liongino paskutinis komentaras/klausimas man, t.y. jo komunikavimo būdas. Žmoniškai manęs paklausė, žmonišką atsakymą ir gavo. Ir nebesigeneravo kažkokie papildomi tikrovės neatitinkantys prasminiai lygiai ar iterpretacijos apie situaciją. Gavo žmogus tokiu būdu iš manęs artimiausią tikrovei, pagal mano supratimą, informaciją. Ir ką su ja toliau darys, jo valia.
Man "komunikavimas" per etikečių klijavimą ar pan. kažkuo labai primena trolių veiklą runete prie vieno putinoidinio propagandisto Glebo Pavlovskio savo laiku. Kai įvairūs troliai, šiaip kokie buduliai ar pan. bet kokias žmonių diskusijas jiems aktualiais klausimais užšikinėdavo emociškai įkrautų etikečių klijavimais, keiksmais ar pan.
Vilius nuo fizikano man nemenkai skiriasi. Nepaisant savo žodinių deklaracijų Vilius realiai nedaro kaip fizikanas iš diskusijų kažkokio specifinio "kovinio sporto" iki kažkokios neva pseudo pergalės. Bano prasme šiuo atžvilgiu mano akyse esi teoriškai arčiau fizikano nei Vilius. Durnos rietenos socialiniuose tinkluose mane yra nemenkai užknisusios. Tai vienas iš mano tikslų yra turėti tam tikrą "oazę", laisvesnę nuo apsižodžiavimų lygioje vietoje, bent jau mano administruojamame forume.
Į kažkieno "akivaizdumus" ar kategoriškus absoliutinimus ar hiperbolizavimus neturiu nei laiko nei noro gilintis, jei to nepajėgia ar net nesistengia iškomunikuoti bent kiek žmoniškesne kalba. Užtat normaliai padiskutuoti arba kartais "pagaudyti" "besivartančius" dėl savo neišmanymo ar pan. ar tiesiog besivartančius mažame forume (propagandos prasme nereikšmingame), jei įdomu, man patinka, kai turiu laiko. Labiau į diskusijų forumo žanrą pagal mane pataiko. Ir daugiau naudos iš viso to mano galva būna.