Nuskambėjo intuityviai iš konteksto taip, tarsi kreiptumeisi į kokį infantilą.
Forumo blevyzgos
Šekspyro Džiuljeta irgi savo laiku svarstė apie "dalykus", jų vardus ir jų egzistencinę reikšmę:
Juliet wrote: O Romeo, Romeo, wherefore art thou Romeo?
Deny thy father and refuse thy name.
Or if thou wilt not, be but sworn my love
And I’ll no longer be a Capulet.
‘Tis but thy name that is my enemy:
Thou art thyself, though not a Montague.
What’s Montague? It is nor hand nor foot
Nor arm nor face nor any other part
Belonging to a man. O be some other name.
What’s in a name? That which we call a rose
By any other name would smell as sweet;
So Romeo would, were he not Romeo call’d,
Retain that dear perfection which he owes
Without that title. Romeo, doff thy name,
And for that name, which is no part of thee,
Take all myself.
Fone paklausiau sau gan įdomaus вДудь interviu rusų kalba su Konstantin Kisin:
Что не так с Западом? Мигранты, левые, цензура / вДудь
Iš dalies patiko interviu specifika, kur вДудь nevengė kiečiau papushinti Konstantiną Kisiną nemažoje dalyje vietų. Pvz.:
1:38:14 Как сажают за слова в Британии и России?
Įtariu, jog kartu ir Konstantin Kisin interviu/pokalbį anglų kalba (arba rusų, priklausomai nuo pasirinkimo) Triggernometry kanale su savo tėvu, kuris neva kažkiek ideologiškai palaiko rusų imperializmą, susigundysiu paklausyti.
Что не так с Западом? Мигранты, левые, цензура / вДудь
Iš dalies patiko interviu specifika, kur вДудь nevengė kiečiau papushinti Konstantiną Kisiną nemažoje dalyje vietų. Pvz.:
1:38:14 Как сажают за слова в Британии и России?
Įtariu, jog kartu ir Konstantin Kisin interviu/pokalbį anglų kalba (arba rusų, priklausomai nuo pasirinkimo) Triggernometry kanale su savo tėvu, kuris neva kažkiek ideologiškai palaiko rusų imperializmą, susigundysiu paklausyti.
Džiaugiuosi, kad tau jau net du žmonės mėgino paaiškinti, kodėl jis tūpas ir, kaip suprantu, jiems bent iš dalies pavykoSvetimas wrote: ↑2025-05-11 09:28Dėl kokių priežasčių tau yra tūpas NT mokestis nepaaiškinai. Tavo minčių, kurios slepiasi už tokių tavo vertinimų, žmonės neskaito ir aiškiai nemato. Pvz., pora žmonių iš mano aplinkos man nurodė skirtingas priežastis, kodėl jiems NT mokestis atrodo tūpas. Tai jų matymus, kodėl jis jiems tūpas, kaip ir žinau. Aš su jų matymais nepilnai sutinku. Tokiu būdu kartais užsimezga diskusija. Ir bediskutuodami žmonės kartais atranda sau kažką naujo iki tol nežinoto.

Kažkodėl šitoje vietoje prisiminiau kažkada susibiesinusį fizikaną:
Susigundžiau ir kažkiek paklausiau 2-ą pokalbio dalį/video. Bent jau iš turinio pusės man pasirodė praktiškai tuščiai sugaištas laikas. Konstantino tėvas matomai kažkiek bendrauja su astralu. Gan netoli Dugino su savo pet teorijom.
Deja. Nesuvirškinu ir aš tokio tūpumo. Ir šiandien kiek pažiūrėjęs naujienas (Jake Broe ir pan.) eilinį kartą matau, kad iš JAV administracijos pusės Ukrainos atžvilgiu nieko gero.
Reiks turbūt eiti susirasti kaip nors nukalinizuoti negatyvą.
Kultūrų karų kontekste:
Kai kuriais klausimais ir Chris Williamson pavyksta sublizgėti:
29:46 The Culture Wars Shiny Object Cycle
Į Chris Williamson kanalą retkarčiais užmetu akį pasižvalgymui, kad nesijausčiau jog gyvenu po akmeniu kai kurių specifinių burbulų atžvilgiu.Svetimas wrote: Tikėtina jog gan selektyvi imtis (pvz., neįtraukti "neapsiprendę"), bet pakankamai įdomi info ir grafikas žemiau:
https://today.yougov.com/politics/artic ... trust-poll
Pagal tuos duomenis, tik labai nedaug šaltinių (pvz.: Fox News, One America News (OAN), Newsmax, Breitbart News, The Federalist ar pan.) "raudonieji" pasitiki labiau nei "mėlynieji". Ir dar įdomu, kad pasitikėjimas The Weather Channel kažkodėl sumoj didžiausias.
Kai kuriais klausimais ir Chris Williamson pavyksta sublizgėti:
29:46 The Culture Wars Shiny Object Cycle