Forumo blevyzgos
Primatams ir avims instinktyviai labiau imponuoja „tvirtas“, gerai matomas, „asmenybę“ turintis lyderis, daug investuojantis į PR, kuriuo galėtų mekendami sekti, nei tiesiog savo darbą dirbančios institucijos. Kaip sakė legendinis rašytojas Frankas Herbertas, charizmatiški lyderiai turėtų ant kaktos turėti įspėjamuosius užrašus „pavojinga sveikatai“.Svetimas wrote:Ir kodėl tu dažnai iš esmės tik piktai apie biurokratus?
Ir kalbant apie net nesistengiančius žurnalistus...
Originalus šaltinis, nuo kurio visi nesigilindami copypastino ir publikavo – elta.
Šiuo metu iš tų kuriuos tikrinau, beveik visi pataisę, išskyrus LNK ir dar kelis mažiau žinomus šūdportalius.
Originalus šaltinis, nuo kurio visi nesigilindami copypastino ir publikavo – elta.
Šiuo metu iš tų kuriuos tikrinau, beveik visi pataisę, išskyrus LNK ir dar kelis mažiau žinomus šūdportalius.
Prieš kelias dienas nusprendžiau sąmoningai niekur nuorodų į delfi ar pan. nebedėti vien jau dėl jų idiotiškų antraščių. Man tai kaip piktybiškas kenkėjiškumas pradėjo rimtai atrodyti. Kažkada buvo paplitęs plugin'as, kuris leisdavo pakeisti delfi antraštes. Kuriam delfi rūsčiai pasipriešino.
Sutapimas, bet šiandien iš sodo grįžinėdamas kaip tik tokį patį modelį mačiau ir galėjau įdėmiau iš pakankamai arti apžiūrėti.
Matyt kažką pribūrei ar idėjų specifinių į galvą prisodinai, kad kaip tyčia kelių dienų bėgyje atkreipiau dėmesį į modelį, į kokius prieš tai bent kelis mėnesius visiškai neatkreipdavau dėmesio.
Atburk atgal kaip prieš tai buvo.
Vairuotojas tai tas su žalia kauke, nieko apie jį papasakoti negaliu, bei jei pagooglinsi "barbie suzuki jimny" tai rasi daugybę medžiagos smalsumui patenkinti.
Aš pats buvau išsinuomavęs ankstesnės kartos Jimny vienoms atostogoms, nes buvo nelabai kokių kelių ir nekelių. Tai tokiems pasivažinėjimams nieko. Bet plente tai teko minti gazą iki dugno. Jei nori važiuoti su srautu, tai apsukas turi laikyti ties raudonos zonos riba. Lenkimas no no. Posūkius reikia išiminėti ekstra atsakingai, nes rizikuoji verstis. Bagažinės faktiškai nėra. Net su atsarginiu ratu išorėje.
Žodžiu, jei važinėji tik lėtai, nedidelius atstumus ir niekada neapsiperki IKEA, tai visai simpatiška mašina.
Aš pats buvau išsinuomavęs ankstesnės kartos Jimny vienoms atostogoms, nes buvo nelabai kokių kelių ir nekelių. Tai tokiems pasivažinėjimams nieko. Bet plente tai teko minti gazą iki dugno. Jei nori važiuoti su srautu, tai apsukas turi laikyti ties raudonos zonos riba. Lenkimas no no. Posūkius reikia išiminėti ekstra atsakingai, nes rizikuoji verstis. Bagažinės faktiškai nėra. Net su atsarginiu ratu išorėje.
Žodžiu, jei važinėji tik lėtai, nedidelius atstumus ir niekada neapsiperki IKEA, tai visai simpatiška mašina.
Manęs Suzuki Jimny visai ir nedomina. Įdomu tai, kad užteko Viliui apie jį forume tik šiek tiek užsiminti ir kelių dienų bėgyje jau atkreipiau savo kasdienybėje į tokį modelį dėmesį. Nors iki tol sąmoningai nepamenu kad bent kelis mėnesius būčiau apskritai tokį pastebėjęs ar atkreipęs dėmesį. Čia apskritai daugiau apie tam tikrų idėjų, simbolių ar pan. įtaką žmonėms kalbant.
Tai tada nesuprantu, kokios pagalbos prašai. Jei tiesiog nebenori pastebėti šio modelio, tai nereikia ir stengtis, dėl tragiškų CO2 emisijų jis ES prieinamas tik kaip komercinis transportas, ir beveik niekas jo neperka. Taigi tikai negali skųstis, kad akys pavargsta.
Ir neprašiau jokios pagalbos iš pat pradžių.
Niekur nesakiau kad pavargsta.
Čia tau suveikė šitas biasas:
Wikipedia: Frequency illusion wrote:The frequency illusion (also known as the Baader–Meinhof phenomenon) is a cognitive bias in which a person notices a specific concept, word, or product more frequently after recently becoming aware of it.