Nu davai, ką jau čia..
[Vilius išskėčia rankas, ir atkiša lūpas trupučiui brežneviškos meilės]
Akše, Lionginai. Būsim draugais!
Nesimaivyk. Aš turiu kažkiek ūpo. Bet greičiausiai vėl neturėsiu laiko ir motyvacijos atidžiai kritikai (o ne kūrybiniams pabrainstorminimams ar pan. kažkiek į temą). Man ta tema irgi kažkiek įdomi buvo iš kai kurių dalykų pažintinės pusės ir su kai kuriais mano laisvalaikio pasidomėjimais maždaug tuo metu net gal kažkiek sutapo.
ChatGPT tavo naujas neklystantis info šaltinis?
Mes kalbame ne apie "kad ir kokį" planą, o labai konkretų planą atiduoti rusams praktiškai viską, ko jie norėjo. Planą, už kurį anot tavęs niekas geresnio nesugalvojo. Na bet nespausiu, matau pats supranti, kad iš situacijos neišsimuistysi ir man to pakanka. Daugiau klausimų neturiu.
Man tavo kvietimo nereikia, aš ne tik aukoju Ukrainai, bet ir palaikau ją kitais būdais, pavyzdžiui, neskleisdamas rusų propagandos ir gan aktyviai prieš ją kovodamas internete.Ta proga padariau nedidelį pervedimą "Blue/Yellow" fondui. Kviečiu ir jus prisijungti.
Ne. Bet visai neblogas laisvalaikio žaisliukas papildomai šalia mano hobių ar keistesnių dalykų paieškai.
Hmm... Čia maždaug ir yra tas tavo tikrasis "stuburo turėjimas". Supratau. Nemaniau, kad esi tiek bukas.
Klausiau vieno sociologo pamąstymų apie įvairausio plauko "fašizmų" ar jų mutacijų ištakas:Svetimas wrote: ↑2026-02-21 22:55politico.com: How ‘Owning the Libs’ Became the GOP’s Core Belief
Arba kultūriškai kažkuo nemenkai supanašėjo su sąmoningai dirbtiniais putino troliais arba "bydlos retorika", išpopuliarėjusia kaip savotiškas vėžys kai kur runete prie putlerio.
darwinawards.com wrote: A man in Wales died after ingesting an amount of caffeine powder equivalent to as many as 200 cups of coffee.
[...]
O kodėl reikėtų šiuos dalykus atsieti?Dalis gal net vien dėl to, kad provokuojančios ir triksteriškos Užkalnio rašymo manieros kokiame nors delfyje nepajėgia atsieti nuo paties Užkalnio ar jo komunikacijos kituose šaltiniuose.
Visiškai nesupratau tavo palyginimo (pvz., lyginimo realios politikos su kokiu nors pramogų žanru). Putleris yra tarptautinis nusikaltėlis ir diktatorius, dėl kurio labai tiesiogiai patiria žalą, kenčia ir net žūsta daugybė žmonių. Kai tuo tarpu didžiausia dalis provokuojančių Užkalnio triksteriškų tekstų delfyje (daugiausiai apie maistą ar pan.) yra iš pramogų srities. Čia absoliučiai skirtingi "žanrai" tarp literally buvimo ruthless diktatoriumi ir tarp į kažkurį portalą kai kuriomis pramoginėmis temomis rašančio ir dalį žmonių dėl savo stiliaus provokuojančio rašytojo.
Vieni atsieja, kiti ne. Turbūt kiekvieno asmeninio pasirinkimo reikalas tais atvejais, kai kažkoks išraiškos būdas yra ne dėl kokio niekšiškumo, piktybinio toksiškumo, kvailumo ar pan.