Kai taip lengvai pasiduodi "provokacijai", gali net pasirodyti, kad pats laukei panašios progos išsikrauti susikaupusias mintis ar jausmus
Forumo blevyzgos
Turbūt geriausias sprendimas būtų surasti kaip Orbaną panaudoti Europos reikmėms kuo toliau nuo Rusijos. Jis kaip tyčia turi neblogus santykius su MAGA chebra, kuri dabar ruošiasi perimti JAV valdžią (pagrinde - iš autopiloto, nes funkcionuojančio prezidento ten jau kuris laikas nėra). Suskraidytų Orbanas kelis reisus į Vašingtoną, šiek tiek reabilituotų savo vardą, gal ir mažesnius muitus išsiderėtų. Visiems geriau.
Orbanas yra Vengrijos prezidentas, o ne koks nors ES atstovas. ES institucijose jis neturi jokių pareigų, kad ES vardu kažkur važinėtų ir derėtųsi.Vilius wrote: ↑2024-11-26 22:19Turbūt geriausias sprendimas būtų surasti kaip Orbaną panaudoti Europos reikmėms kuo toliau nuo Rusijos. Jis kaip tyčia turi neblogus santykius su MAGA chebra, kuri dabar ruošiasi perimti JAV valdžią (pagrinde - iš autopiloto, nes funkcionuojančio prezidento ten jau kuris laikas nėra). Suskraidytų Orbanas kelis reisus į Vašingtoną, šiek tiek reabilituotų savo vardą, gal ir mažesnius muitus išsiderėtų. Visiems geriau.
Tai gal laikas Orbanui liautis bloginti santykius, nemanai?Vilius wrote: ↑2024-11-26 13:48Nepaisant visų nesutarimų, Vengrija vis dar yra Europos sąjungos ir NATO narė - kad ir nepatenkinti, kitų šalių lyderiai vis dar su jais kalba, ar bent jau laikosi optinių mandagybių per bendrus renginius. Kažin, ar kam nors naudinga tuos santykius bloginti toliau (kaip tu bandai daryti sugretindamas Orbaną su Putinu). Net jei Orbanas neteisus dėl Rusijos - vis tiek niekam nebus geriau, jei dėl to Vengrija taps dar viena atstumtąja šalimi Europos viduje (kaip pvz. Serbija).
Nu, jei vizitui į Vašingtoną reikėtų surasti žmones iš kontinentinės Europos, kurių istorijoje nebūtų spalvingų pasisakymų prieš 47-ąjį.. Tai turbūt tektų leistis iki stažuotojų ar ten kokios valytojos - visi kiti turbūt yra Trampo "to be mercilessly humiliated" sąrašuose.
Išties, galėtų ir jis kiek pasitempti.
Trumpui pochui, kas ir kaip prieš jį yra pasisakęs. Trumpo aplinka pilna tokių, kurie prieš kelerius metus jį vadino fašistu ar pasaulio pabaiga. Kas rytoj jam nučiulps, tą poryt Trumpas jau kvies į svečius.Vilius wrote: ↑2024-11-27 09:26Nu, jei vizitui į Vašingtoną reikėtų surasti žmones iš kontinentinės Europos, kurių istorijoje nebūtų spalvingų pasisakymų prieš 47-ąjį.. Tai turbūt tektų leistis iki stažuotojų ar ten kokios valytojos - visi kiti turbūt yra Trampo "to be mercilessly humiliated" sąrašuose.
Kas šiaip jau yra visai gera savybė. Sunku dirbti su tais, kurie mena pikta iki gyvenimo pabaigos.
Bet jie visi priklaupė ant kelio ir pabučiavo žiedą dar prieš rinkimus. Dabar jau tam vėloka.
Nu tai aš ir sakau - tegul Orbanas važiuoja. Negi moteris siųsi daryti tokį bjaurų darbą?
Stebėtinai daug kas po rinkimų prakalbo apie "pamiršimą" ir "atlaidumą".. Iš Trampo šalininkų apie tai buvo kalbų tik iki rinkimų - dabar jau kažko nesigirdi.
Orbanas ES institucijose neina jokių pareigų. Žmonės iš gatvės neturėtų kažkur važinėti ir derėtis kaip ES atstovai. Jis, beje, tą jau bandė daryti, ir gavo per galvą. Ir teisingai gavo.
Koks skirtumas ką ten kalba Trumpo šalininkai. Jie ne faktorius.
viewtopic.php?p=119382#p119382
Tik tavo nuomonė. Man Lionginas įdomus pašnekovas. Kai užsimezga dialogas.
Kai Vengrija šiemet pradėjo pirmininkauti ES, Orbanas išvažiavo į gastroles pas putiną su taikos misija. Tipo, atkurti dialogą tarp Europos ir ruskijos. Kadangi jo niekas tokiam reikalui nedelegavo, kilo pasipiktinimas ir šitai gražiai iniciatyvai teko užsiniaukti.
Senoka info:
BBC: Donald Trump 'unaware UK was nuclear power', says former aide
BBC: Donald Trump 'unaware UK was nuclear power', says former aide
Donald Trump was unaware the UK was a nuclear power, according to a book by his former national security adviser John Bolton.
[...]
According to the book, Mr Trump said: "Oh, are you a nuclear power?" Mr Bolton said he could tell it "was not intended as a joke".
Leonid Brezjnev Having trouble delivering his speech (1979)
Kažkaip man prastokai su "authority/respect" šitoje vietoje. Ir kartu labai nepatinka "aptarnaujantysis personalas", kuris Leonidą Brežnevą "aptarnavo" ir ant pakazūchos tampė.
Kažkaip man prastokai su "authority/respect" šitoje vietoje. Ir kartu labai nepatinka "aptarnaujantysis personalas", kuris Leonidą Brežnevą "aptarnavo" ir ant pakazūchos tampė.
Putlerį? Tik galbūt kiek labiau ateityje. Ironizuoju.
Suprantu kur link suki su savo klausimu. Paskaityk komentarus prie to video. Nesi šitoj vietoj originalus.
Mano santykį į JAV politinių "futbolo klubų" buvusius ar esamus "vadukus" maždaug žinai. Tuo labiau, kad nesu JAV gyvenantis rinkėjas. Ne man spręsti, kuris variantas iš gan nekokių pasirinkimų galimai sumoje geresnis. Geresnių pasirinkimų nebuvimas mane gal kiek stebina.