Grybas 2024

Naujas temas kurkite čia
Post Reply
Seianus
senbuvis

2024-05-11 21:52

Tukeris Carlsonas Joe Rogano podcaste atsiskleidė dar ir kaip kreacionistas :)

Juokingiausia, kad net Roganas - pats ne gilus intelektualas bei paprastai nesiginčijantis su svečiais ir besistengiantis suprasti ir leisti išsakyti net kvailiausias nuomones - ėmė jam prieštarauti. Kažkur ribą brėžti tai reikia :lol:
shitpickle
naujokas

2024-05-15 15:46

Seianus wrote:
2024-05-11 21:52
Tukeris Carlsonas Joe Rogano podcaste atsiskleidė dar ir kaip kreacionistas
Baisiausia, kad dar tokiu rimtu veidu balvonas pasakoja, maždaug čia savaime suprantama, kad dievulis sutvėrė žemelę. Buvo entertaining klausytis, bet ne iš pozityvios pusės.
Seianus
senbuvis

2024-09-09 14:18

JAV vietinės reikšmės skandaliukas - netikėtai ir šokiruojančiai paaiškėjo, kad keli didžiausi debilai tarp far right Youtubės kalbančių galvų (greičiau užpakalių) buvo literally nupirkti rusų.

https://www.cbsnews.com/news/russia-ten ... epartment/

Viskas gana linksma, rusai sukūrė neegzistuojantį personažą, kuris tariamai pasamdė tuos vadinamuosius influenserius, kai vienas užsinorėjo pakalbėti gyvai įsitiktinti ar toks egzistuoja - pasamdė aktorių, mokėjo iki 100k dolerių už video, ir video buvo tokie teiginiai, kaip "Ukraina mūsų priešas, reikia atsiprašyti Rusijos". Ir dabar jie teisinasi, kad nežinojo, jog dirbo rusų labui. Ir atvirai sakant, aš net beveik linkęs tuo patikėti. Ten tiek retardai. Tai ir panominuosiu visus keturis (atrodo) kol kas gan patikimai atskleistus:

Tim Pool
Dave Rubin
Benny Johnson
Lauren Southern

Sunku jau įsivaizduoti, kad kas juos šiais metais perspjautų, bet laiko dar yra.
Vilius
emeritas

2024-09-09 17:50

Seianus wrote:
JAV vietinės reikšmės skandaliukas - netikėtai ir šokiruojančiai paaiškėjo, kad keli didžiausi debilai tarp far right Youtubės kalbančių galvų (greičiau užpakalių) buvo literally nupirkti rusų.
Jau norėjau klausti, kas čia tau taip gerai įprūdino į galvą iš karto du dabar taip madingus siaubus baubus ("far right" ir "rusijos įtaką").. Bet tada tu pats atsakei:
Seianus wrote:
cbsnews.com
Tai tam kartui daugiau klausimų neturiu.
Seianus
senbuvis

2024-09-09 23:15

Vilius wrote:
2024-09-09 17:50
...
Mėgini nominuoti save? :)
Vilius
emeritas

2024-09-09 23:45

Seianus wrote:
2024-09-09 23:15
Mėgini nominuoti save? :)
Nu kur jau man tokia garbė.. :)

Šiaip man labiau patiko tie teigiami "Sveiko proto" apdovanojimai. Durnizmui ir taip per daug dėmesio skiriama šiais laikais.
Vilius
emeritas

2024-09-09 23:54

Seianus wrote:
Tim Pool
Šitas tikrai netraukia iki "far right". Aš jo net tikru "right" nevadinčiau. Pradžioje pabandė pakalbėti prieš leftizmus/vokizmus, kartais pasakydavo gerų dalykų, bet greitai išsikvėpė ir nublanko. Seniai nieko iš jo negirdėjau, nors viena ausimi tebeseku Amerikos dešinės reikalus.
Seianus wrote:
Dave Rubin
Benny Johnson
Pirmo tik vardas girdėtas, antro iš viso nežinau. Tai vėlgi, Š. o ne dešinieji.
Seianus wrote:
Lauren Southern
Nu va šita gal jau taip nejaukiai toliau nuo manęs į dešinę. Kažką iš jos girdėdavau prieš kelis metus, bet paskui buvo gana ilgam pradingusi - lyg asmeninės problemos ar panašiai. Irgi nesakyčiau, kad ji papuola į jau gerokai įsivažiavusį Anglosferos mainstreaminės dešinės traukinį.

Tai bendrai paėmus, čia tik smulkios žuvelės, kurias ten kažkas apgavo su tuo rusų reikalu.. Jei ten iš tiesų buvo rusų reikalas. Nebūtų pirmas kartas, kai režimas ar jį remiantys aktyvistai susidoroja su politiniais priešininkais prisidengdami "rusų įtaka" ar dar kokiais vėjais.

Beje, truputį anksčiau legacy medijos pabandė pervadinti "far right" į "hard right". Tai viso dešinio fronto vardu pranešu, kad šita versija mums labiau patiko :D
Svetimas
senbuvis

2024-09-10 21:00

Bet jau man, Viliau, įdomiau kokios stambesnės idėjos ar kryptys tave veža ar tau rezonuoja. O ne su kokiomis personomis, veikėjais ar pan. savo pažiūras asocijuoji. Apie idėjas bent padiskutuoti galima.
Seianus
senbuvis

2024-09-23 07:20

Vilius wrote: Šitas tikrai netraukia iki "far right". Aš jo net tikru "right" nevadinčiau. Pradžioje pabandė pakalbėti prieš leftizmus/vokizmus, kartais pasakydavo gerų dalykų, bet greitai išsikvėpė ir nublanko. Seniai nieko iš jo negirdėjau, nors viena ausimi tebeseku Amerikos dešinės reikalus.
Pirmo tik vardas girdėtas, antro iš viso nežinau. Tai vėlgi, Š. o ne dešinieji.
Taip, kad tu nieko neišmanai paaiškėjo jau senokai, bet gražu, kad pagaliau pats prisipažinai. Tik nežinia, kiek nuoširdžiai, o kiek mėgini apsimesti, kad čia nebuvo nieko reikšmingo. Rusijos pavadinimas „madingu baubu“ rodo gerokai praskydusias smegenėles, o tam tikriausiai reikėjo vartoti nemažą kiekį dešinės kontento. Turbūt didesnį, nei mėgini apsimesti.
Svetimas wrote:
2024-09-10 21:00
Bet jau man, Viliau, įdomiau kokios stambesnės idėjos ar kryptys tave veža ar tau rezonuoja. O ne su kokiomis personomis, veikėjais ar pan. savo pažiūras asocijuoji. Apie idėjas bent padiskutuoti galima.
Ši vieta labiau skirta aptarinėti ir diskutuoti dėl nominuotų grybų, o ne dėl to, kas Viliaus makaulėj rezonuojasi. Nebent pritari, kad reikėtų jį nominuoti.
Vilius
emeritas

2024-09-23 09:21

Seianus wrote:
Taip, kad tu nieko neišmanai paaiškėjo jau senokai, bet gražu, kad pagaliau pats prisipažinai.
Ne, nu čia jau kalbi stipriai perdėdamas. Tiesiog Amerikoje The Daily Wire užfloodino visą dešinės mediją savo turiniu, tai likę žaidėjai arba buvo priversti jungtis prie jų, arba nublanko ir liko savo mažose nišelėse. O kai kurie (kaip ir tas pats Tim Pool) net nelabai ir buvo dešinėje - jie tik pavažiavo su anti-vokizmo traukiniu, kol jiems buvo patogu.
Seianus wrote:
Rusijos pavadinimas „madingu baubu“ rodo gerokai praskydusias smegenėles [..]
Čia gal reikėjo pridėti, kad dėl to Rusijos nelaikau mažesne grėsme Lietuvai ar net visai Centrinei Europai. Tačiau realios grėsmės irgi yra naudojamos kaip vėzdas nuslopinti opozicijai pačių Vakarų viduje. Ironiška, kad taip neatsargiai naudodami šitą įrankį jie iš tiesų patys padeda Rusijai - tiek stiprindami ir mistifikuodami "kremliaus įtakos" naratyvą, tiek silpnindami savo pačių vienybę daugiau nei būtina.
Seianus wrote:
[..] o tam tikriausiai reikėjo vartoti nemažą kiekį dešinės kontento. Turbūt didesnį, nei mėgini apsimesti.
Kaltas. Net nemėginu to menkinti :)
Seianus wrote:
Ši vieta labiau skirta aptarinėti ir diskutuoti dėl nominuotų grybų, o ne dėl to, kas Viliaus makaulėj rezonuojasi. Nebent pritari, kad reikėtų jį nominuoti.
Aš nepritariu, kad mane reikėtų nominuoti.

Tam kartui aš nominuočiau Popiežių Pranciškų. Nu nes tikrai reikia būti grybu, kad atsilaikytum visą Vokizmo bangą, o pačioje jos pabaigoje pradėtum jiems nuolaidžiauti.
Post Reply