Ne, geriau neišduok
Techniniai dalykai
Kaip vyr dizaineris reiskiu atsargu abejojima del dabartines melynos melynumo.
Tarp kitko, siaip nesusijes klausimelis, ar matosi siame paveikslelyje koks nors skaicius?
Neskubėk, sutvarkys tą dizainą. Būk žmogus, neišeik, be tavo įžvalgų ir konstruktyvių komentarų čia bus tikrai nelabai įdomu. Pakentėk kol kas šią „reformą“ ir verčiau parašyk ką nors įdomaus apie artėjančius prezidento rinkimus ar Donaldą Trumpą, ar svieto pabaigos argumentą ar ypač Slavojų Žižeką, tos temos po truputį pelkėja be šviežio požiūrio. Cheersvvv2 wrote: ↑2018-06-23 18:36- vyksta kažkas "tragiško", visi forumai ignoruoja rimtus desktop dalyvius ir pereina prie smatphones konfigūracijos..
p.s.
.. pamaniau vėl nieks nesupras, kad čia yra rimtų desktop narių diskriminacinis pažeminimas? Išėjau po tokios "reformos" iš gamedev.lt, išeinu ir iš skeptikas.ne.lt
Gal kas kontaktus turi? Reiktu pranest, kad jau pasitvarke ant desktopo reikalai.Sejanus wrote: ↑2018-07-08 21:41Neskubėk, sutvarkys tą dizainą. Būk žmogus, neišeik, be tavo įžvalgų ir konstruktyvių komentarų čia bus tikrai nelabai įdomu. Pakentėk kol kas šią „reformą“ ir verčiau parašyk ką nors įdomaus apie artėjančius prezidento rinkimus ar Donaldą Trumpą, ar svieto pabaigos argumentą ar ypač Slavojų Žižeką, tos temos po truputį pelkėja be šviežio požiūrio. Cheers
Kaip ir buvo planuota, padariau forumo archyvą read-only. Dabar visos aktyvios forumo temos bus "Aktyvios diskusijos" ir "Normalios diskusijos" skiltyse.
Jei turite gerą priežastį prikelti seną temą, paprašykite moderatorių, kad jas perkeltų į aktyvius sub-forumus. Tai galite padaryti privačiomis žinutėmis arba šioje temoje.
Jei turite gerą priežastį prikelti seną temą, paprašykite moderatorių, kad jas perkeltų į aktyvius sub-forumus. Tai galite padaryti privačiomis žinutėmis arba šioje temoje.
Ar galėčiau trumpai ir nelabai mandagiai išreikšti savo nuomonę? O NAFIG? Jei kas nors sugalvoja kažkaip pratęsti diskusiją kažkurioje senoje temoje, tai mes norime jam tai sutrukdyti, kad šitas be galo aktyvus forumas nepasiklystų naujų komentarų gausoje? Ir ne, niekas nesivargins tau rašyti su prašymu atrakinti kažkokią temą. Tikrai.Vilius wrote: ↑2018-08-31 19:07Kaip ir buvo planuota, padariau forumo archyvą read-only. Dabar visos aktyvios forumo temos bus "Aktyvios diskusijos" ir "Normalios diskusijos" skiltyse.
Kol Vilius paaiškins savo motyvus (aš pats kol kas jų irgi nežinau), jei kažkas nori pratęsti archyve esančią diskusiją, siūlau sprendimą - tiesiog sukurti savo atsakymui "Aktyvios diskusijos" naują temą su nuoroda, kuri nurodytų į tą archyve esančią diskusiją, ir cituojamomis mintimis iš jos. Po to, kai griš Vilius, bus matyti, ką su tuo darom toliau. Jei gerai supratau iš trumpo vakarykščio susirašinėjimo su juo, jis berods išeina atostogų ilgesniam laikui. Gal pokyčiai su tuo kažkaip susiję.RB wrote:Ar galėčiau trumpai ir nelabai mandagiai išreikšti savo nuomonę? O NAFIG? Jei kas nors sugalvoja kažkaip pratęsti diskusiją kažkurioje senoje temoje, tai mes norime jam tai sutrukdyti, kad šitas be galo aktyvus forumas nepasiklystų naujų komentarų gausoje? Ir ne, niekas nesivargins tau rašyti su prašymu atrakinti kažkokią temą. Tikrai.
Galite, kaip Vilius užsiminė, rašyti ir man dėl temos perkėlimo, bet aš negaliu operatyviai būti forume. Manau aukščiau mano minėtas sprendimas yra žymiai paprastesnis.
Aš ir pats norėjau prie progos atrašyti diskusijose, kurios dabar yra archyve, bet kaip tyčia šią savaitę užsivertęs visokiais darbais ir reikalais.
Galite, kaip Vilius užsiminė, rašyti ir man dėl temos perkėlimo, bet aš negaliu operatyviai būti forume. Manau aukščiau mano minėtas sprendimas yra žymiai paprastesnis.
Tai viskas OK, nemanau kad kurios nors temos perkėlimas būtų tiek skubus dalykasAš ir pats norėjau prie progos atrašyti diskusijose, kurios dabar yra archyve, bet kaip tyčia šią savaitę užsivertęs visokiais darbais ir reikalais.