Techniniai dalykai
Informuoju, kad forumo techninį ūkį (administravimo teises ir pan.) Vilius perleido man. Dėl to atsiranda trūkumas, kad bus daug mažiau operatyvi reakcija į jūsų pageidavimus, pastebėjimus, mintis dėl su tuo susijusių reikalų.
Na, ir, savaime suprantama, stengsiuos iš savo pusės (kiek tai nuo manęs priklausys) užtikrinti forumo tęstinumą technine prasme.
Na, ir, savaime suprantama, stengsiuos iš savo pusės (kiek tai nuo manęs priklausys) užtikrinti forumo tęstinumą technine prasme.
Vargais negalais tarp visų savo užsiėmimų priėjau prie šito klausimo.Seianus wrote: ↑2019-01-28 03:40Na pvz. galima atrakinti visas tas užrakintas temas ir kategorijas, ne šiaip sau gi jos suskirstytos į kategorijas, o kad būtų lengviau orientuotis. Kategorija „Aktyvios temos“ gal kažkiek ir padeda, bet kita vertus, kiekvienoje kategorijoje aktyvios ir taip būdavo puslapių viršuje, tai per daug browsinti po senas nebeaktualias nereikėdavo. Būtų smagu, jei visos temos ir toliau būtų savo kategorijose, o Aktyvių temų kategorijoje būtų tik shortcutai į jas, tarkime būtų sąrašas top 100 temų pagal paskutinio posto naujumą. Nežinau kiek techniškai sunku tai padaryti, ar yra kokių pluginų ar ne. Bet čia nelabai svarbu. Svarbiau, kad būtų galima rašyti ir į senas temas atskirai neprašinėjant jų atrakinti.
Kita vertus tai irgi nelabai svarbu, galima rašyti į kitas panašias temas jei norima yra užrakinta, tik tokiu atveju labai išsibarsto tema po visur dalimis.
Atrakinau archyvą.
Jeigu būtų koks balsavimas už atrakinimą, spėju būtų:
prieš - fizikanas, Vilius
už - RB, Seianus, vvv2
Man, asmeniškai, aktyvių diskusijų skilties, kur vienoj vietoj galiu matyti visas aktyvias diskusijas, funkcionalumas visai patiko ir aš prie to pripratau. Todėl, turint visus atrakinto archyvo privalumus, man, asmeniškai, nesinorėtų šito aktyvios diskusijos vienoj vietoj principo sugriauti. Kol kas nežinau dėl automatinės galimybės tam.
Taip pat naršant su smartphonų naršyklėmis įprastai po forumą, archyve nerodo paskutinių postų datų/laikų ir pan. Dėl to neaišku, ar kuriame nors archyvo subforume vyksta koks nors gyvenimas, ar ne. Neužėjęs į tą subforumą, nematai to iš karto.
Todėl tikiuosi, jog turėdami atrakintą archyvą, užkietėję desktopininkai pagailės žmonių, dažnokai naršančių forumą su smartphonais, ir per daug nežadins archyve užmigusių dvasių. Bent jau kol kas.