mūsų inputo, mūsų
Techniniai dalykai
Manau jei žinutė yra redaguota, visai gerai, kad tas faktas matosi, kartu su data. Padeda suprasti, ar redaguota prieš ar po atsakymo į ją, pvz.
Jei jau tikrai taip paranojini, tai gali pacituoti tą žinutę su data - citatų gi neina pakeisti. Bet Ok, dėl manęs užtektų ir sumažinti bei papilkinti šriftą. Kaip tau toks kompromisas?
Jei. Bet aš nesitrigerinu dėl tokių smulkmenų, nežinau, kaip galėjo kilti net mintis tokia, nesu koks ten grammar nazi.
P.S. Daugtaškyje turi būti trys taškai, jaunuoli.
Gi visai neseniai buvai užsiputojęs ant kažkokio žurnalistėlio dėl vienos praleistos nosinės ant "ų"..
Tai ne daugtaškis, o dvitaškis.. Toks naujas, mano paties išrastas, skyrybos ženklas. Reiškia "ilgesnis nei vientaškis, bet ne toks dramatiškas ir pretenzingas kaip tritaškis, ar juo labiau daugtaškis". Problem?
Tai ne dvitaškis, dvitaškis yra : ir jis nėra tavo paties išrastas
Neužsiputojęs, o pasišaipęs, ir aišku žurnalistėliams taikau aukštesnius kriterijus nei eiliniams rašinėtojams šiame forume, o pastariesiems - aukštesnius, nei penktokams ir fizikanui.Gi visai neseniai buvai užsiputojęs ant kažkokio žurnalistėlio dėl vienos praleistos nosinės ant "ų"..
Ai jo.. Buvau pamiršęs apie tą pasenusį, ir naudojamą tik nuobodiems išvardinimams pradėti, vertikalųjį dvitaškį. Tai Ok, kad išvengti (o taip, mažuti, aš ką tik padariau tai) vardų kolizijos, maniškį galim vadinti "horizontaliuoju dvitaškiu" arba "trumpuoju daugtaškiu" - kaip ponuliui geriau.
Ir kodėl jiems visiems (ypač žurnalistui, kuris rašo už tikrus pinigus - kad ir nelabai kokybiškai) turėtų bent minimaliai rūpėti vieno forumo niurneklio pašaipos ir kriterijai?
Nelabai supratau, ką būtent tu ką tik padarei - vėl išgėrei daugiau, nei leidžia gydytojas?
Tai taip, žinoma Gali vadinti kaip norivardų kolizijos, maniškį galim vadinti "horizontaliuoju dvitaškiu" arba "trumpuoju daugtaškiu" - kaip ponuliui geriau.
Žymiai svarbiau, kad nematau, kodėl man turėtų rūpėti atsakymas į šį klausimą, ar ir pats klausimasIr kodėl jiems visiems (ypač žurnalistui, kuris rašo už tikrus pinigus - kad ir nelabai kokybiškai) turėtų bent minimaliai rūpėti vieno forumo niurneklio pašaipos ir kriterijai?
Padariau siaubingąjį "kad + bendratis" nusižengimą: "kad išvengti". Mat toks jau maištininkas esu.
Galvojau kažkaip nuvairuot šią kalbą link lingvistinio preskriptyvizmo.. Bet jei nenori, tai tiek to.
Ai, tokios vingrybės tai man giliai px (kur px yra vieno nelietuviško ir VLKK nepatvirtinto išsireiškimo santrumpa).
Su tokiu vairavimu realybėje jau būtum nuskynęs pora žmonių ir stulpą. Bet virtualiame pasaulyje galime tiesiog įsivaizduoti, kad nuvairavai kur norėjai. Lingvistinis preskriptyvizmas. OK. Tęsk nuo čia, tarsi būtum atvairavęs sėkmingai.Galvojau kažkaip nuvairuot šią kalbą link lingvistinio preskriptyvizmo.. Bet jei nenori, tai tiek to.