Techniniai dalykai

Naujas temas kurkite čia
Meduolis
emeritas
Posts: 3707
Joined: 2004-04-17 18:14
Location: Sheule

2004-11-19 18:14

Bandyk dabar.
Apostatas
senbuvis
Posts: 3056
Joined: 2005-03-07 17:43

2005-04-22 15:53

Norejau paklaust kas cia yra, kad tik is antro karto pavyskta prisijunt ? Kituose forumuose pavyksta is karto.
User avatar
silentium
skeptikas
Posts: 518
Joined: 2005-02-14 16:50
Location: Forli', Italia

2005-04-22 18:56

joa, cia isvis savotiskai su tuo prisijungimu. as ne visad is to paties kompo prisijungineju, tai is kai kuriu iseina prisijungt is karto, o is kitu tik is antro karto.
User avatar
Snukis
senbuvis
Posts: 3214
Joined: 2004-06-03 18:27
Location: Kaunas
Contact:

2005-04-22 20:39

silentium wrote:joa, cia isvis savotiskai su tuo prisijungimu. as ne visad is to paties kompo prisijungineju, tai is kai kuriu iseina prisijungt is karto, o is kitu tik is antro karto.
Pastebejau ir as toki dalyka, bet... is antro karto prisijungiu tik kai sedziu prie kompo kur daugiau nei vienas useris. Jei sedziu prie saviskio tai viskas ciki, bet kur yra keli useriai vienodomis teisemis - is 2 karto.
Apostatas
senbuvis
Posts: 3056
Joined: 2005-03-07 17:43

2005-04-23 08:08

O kazi jei antras uzeris is mano IP jei gautu bana, gal paskeistu situacija?
User avatar
silentium
skeptikas
Posts: 518
Joined: 2005-02-14 16:50
Location: Forli', Italia

2005-04-28 08:41

hm... nu kas cia per nesamone, uzkniso jau. nesimato i kurias temas yra parasyta nauju postu, nes ta pirma prisijungima tipo uzskaito, bet iskart atjungia.
Apostatas
senbuvis
Posts: 3056
Joined: 2005-03-07 17:43

2005-04-28 15:30

Eureka!! radau sprendima.
Is karto prijungia tada kai bandai rasyt atsakyma. Aisku atsakymo visai nebutina rasyt - apgauni tsakant, paspausdamas ant pagrindinio puslapio ir bingo visas naujas zinutes matai!!!
User avatar
silentium
skeptikas
Posts: 518
Joined: 2005-02-14 16:50
Location: Forli', Italia

2005-04-28 19:23

joa, ta sprendima ir as radau, bet vis tiek noretusi kad butu kaip visuose forumuose, kad is karto galetum prisijungt.
User avatar
Snukis
senbuvis
Posts: 3214
Joined: 2004-06-03 18:27
Location: Kaunas
Contact:

2005-04-28 19:29

silentium wrote:joa, ta sprendima ir as radau, bet vis tiek noretusi kad butu kaip visuose forumuose, kad is karto galetum prisijungt.
Yra variantas - prijungimas automatiskai is kazkokio kompo :wink:
User avatar
silentium
skeptikas
Posts: 518
Joined: 2005-02-14 16:50
Location: Forli', Italia

2005-04-28 19:58

bet jei as prisijungineju fakulteto kompiuterinej? juk nedarysi kad automatiskai prijungtu?
User avatar
Snukis
senbuvis
Posts: 3214
Joined: 2004-06-03 18:27
Location: Kaunas
Contact:

2005-04-28 20:08

silentium wrote:bet jei as prisijungineju fakulteto kompiuterinej? juk nedarysi kad automatiskai prijungtu?
Tada belieka Liucipher atradimas, nes pats taip begiojau nuo kompo prie kompo darbe, o juose daug useriu prikurta tai irgi - tik is 2 karto pasijugdavau :(
Marius
naujokas
Posts: 20
Joined: 2004-05-31 01:35
Location: Vilnius

2005-05-29 06:38

Marius wrote:
Ateonas wrote:
vel wrote:as prisijungiu tik per antra karta. turiu du kartus ivedinet savo varda ir slaptazodi. ir dar neordo, kurioj temoj naujas postas yra. visus pagal datas turi tikrintis :) dar paziureisu gal ten pati kokia varnele rasiu nussimt. bet su prijungimu tikrai kazkas ne tiaip.
Pažiūrėk koks forumo laikas tavo nustatymuose (ten kur gali pasikeisti slaptažodį ir t.t.). Pas mane padaryta +3:00 h, viskas veikia normaliai.
Nepadeda ir man, jau pradeda nusibosti sitas nesklandumas.
Pagaliau issiaiskinau kame saknys. Kai as jungiuos i "www.skeptikas.org/forum", mane perkelia i "skeptikas.org/forum/....", kai priekyje pridedu www viskas buna normaliai
RB
senbuvis
Posts: 5045
Joined: 2004-05-18 13:16

2005-06-01 22:03

Ramzajus wrote:Iškilo problema su Opera. Negaliu skelbti atsakymų į temą: parašau tekstą, spaudžiu "siųsti", browseris krauna krauna ir... "error". :(
Atsinaujinau versiją - tas pats.
Naudoju Opera 7.54u2, jokių problemų nekyla.
User avatar
son
senbuvis
Posts: 2629
Joined: 2005-04-05 08:31
Location: Kaunas/London

2005-06-09 11:06

Ramzajus wrote:Iškilo problema su Opera. Negaliu skelbti atsakymų į temą: parašau tekstą, spaudžiu "siųsti", browseris krauna krauna ir... "error". :(
Atsinaujinau versiją - tas pats.
Su Firefox viskas veikia gerai.

Man vienam taip?
Ką daryti?
perziurek nustatymus. o siaip ar visa laika taip ar tik retkarciais krauna bet neuzkrauna? kokia versija naudoji?

siaip firefox geriau man patinka uz tas visas. opera gi ie pagrindu..
User avatar
son
senbuvis
Posts: 2629
Joined: 2005-04-05 08:31
Location: Kaunas/London

2005-06-09 11:48

Ramzajus wrote:
son wrote: opera gi ie pagrindu..
Netikiu. Paaiškink.
paieskosiu ir pateiksiu konkretesniu info saltiniu tik siek tiek veliau nes paieskai laiko stokoju.. cia del saugumo ir protokolu naudojimo.. siaip nustatymuose panersk rasi kad "opera vartoma per ie" nebent pasikeites busi..
User avatar
son
senbuvis
Posts: 2629
Joined: 2005-04-05 08:31
Location: Kaunas/London

2005-06-09 12:03

Ramzajus wrote:
son wrote: "opera vartoma per ie" nebent pasikeites busi..
Ar tik ne apie naršyklės identifikavimą čia kalbi? :)
del nustatymu taip
User avatar
son
senbuvis
Posts: 2629
Joined: 2005-04-05 08:31
Location: Kaunas/London

2005-06-09 22:26

manau cia reikia paklausti.. kodel yra galimybe cituoti bei redaguoti zinute taciau zinutes kuria pats parasei neina visiskai istrinti? ar as cia ka vel prazioplinau?
Meduolis
emeritas
Posts: 3707
Joined: 2004-04-17 18:14
Location: Sheule

2005-06-09 22:29

son wrote:manau cia reikia paklausti.. kodel yra galimybe cituoti bei redaguoti zinute taciau zinutes kuria pats parasei neina visiskai istrinti? ar as cia ka vel prazioplinau?
Aš taip padariau kad neišeitų ištrinti.
Post Reply