Page 1 of 14

Techniniai dalykai

Posted: 2004-04-25 13:29
by Vilius
sioje temoje siulau skelbti apie pastebetas technines klaidas puslapyje arba forume.


* pagrindiniame forumo puslapyje kaireje virsuje yra namelis su uzrasu phpbb. imho ten turetu buti skeptikas.org logo su nuoroda i
http://skeptikas.puslapiai.lt/index.php

Posted: 2004-04-25 13:31
by Vilius
nerodo lietuvisku raidziu:
* Skeptikų diskusijos (forume. virsuje). vietoj "ų" rodo kvadratuka

Posted: 2004-04-25 13:52
by Nomad
Man vietoj ų namie rodo ų, o darbe - kvadratuką. Kvadratuką rodo monitorius su didesne rezoliucija, nei 1024x768 (kokia ten toliau eina?).

Dėl forumo dizaino kalbėjom su Ateonu, tikriausiai reiks pasidaryt savo skiną :) Bet kol kas tikrai būtų gerai bent logo pakeist.

Posted: 2004-04-25 14:12
by Guest
Nomad wrote:Kvadratuką rodo monitorius su didesne rezoliucija, nei 1024x768 (kokia ten toliau eina?).
Prie ko čia rezoliucija? Man rodo "ų", rezoliucija 1280x1024.

J

Posted: 2004-04-25 23:30
by Azuolas
ką ta J raide reiškia straipsniuose temoje "Šiolaikiniai mitai"?

Posted: 2004-04-26 00:36
by Nomad
Reiškia, kad tu žiūri per Operą :) IE ten rodytų smailą. Kopinau iš wordo ir tingėjau keist.

Posted: 2004-04-26 17:52
by Meduolis
Aš neturiu žalio supratimo kodėl ten kvadratas vietoj ų. Rezoliucija čia niekuo dėta: pas mane 1280x1024 o ų vistiek normaliai rodo.

Kas dėl forumo išvaizdos - man reikia šiek tiek įsigilinti kaip čia templeitai veikia... Vieną kartą jau bandžiau keisti ir prigadinau - net senąjį templeitą vos vos atstačiau.

Posted: 2004-04-27 11:25
by Geniushkos
kuklus prashymas ;) jei galima, tai gal kaip nors panaikinkint tuos redagavimus ;) ten kur parasho kad redaguotas tekstas tiek ir tiek kartu :) :oops:

Posted: 2004-04-28 07:08
by Geniushkos
Nomad, pameni tas grazias sypseneles hipiu forume :) gal gali pora imest? :oops: :oops: :oops:

Posted: 2004-04-28 12:25
by Nomad
Et... gal kai būsim kitam serve..

Posted: 2004-04-29 13:33
by vel
as prisijungiu tik per antra karta. turiu du kartus ivedinet savo varda ir slaptazodi. ir dar neordo, kurioj temoj naujas postas yra. visus pagal datas turi tikrintis :) dar paziureisu gal ten pati kokia varnele rasiu nussimt. bet su prijungimu tikrai kazkas ne tiaip.

Posted: 2004-04-29 13:38
by Meduolis
vel wrote:as prisijungiu tik per antra karta. turiu du kartus ivedinet savo varda ir slaptazodi. ir dar neordo, kurioj temoj naujas postas yra. visus pagal datas turi tikrintis :) dar paziureisu gal ten pati kokia varnele rasiu nussimt. bet su prijungimu tikrai kazkas ne tiaip.
Pažiūrėk koks forumo laikas tavo nustatymuose (ten kur gali pasikeisti slaptažodį ir t.t.). Pas mane padaryta +3:00 h, viskas veikia normaliai.

Posted: 2004-04-29 18:00
by Geniushkos
traukuliai 8) vienintelis paaishkinimas.. zinai kaip buna 8)

Posted: 2004-05-01 11:22
by vel
nu pasidariau +3, niekas nepasikeite..

Posted: 2004-05-01 11:48
by Meduolis
O kompo data/laikas pas tave gerai nustatyti? :?

Posted: 2004-05-02 08:39
by vel
nu laikas tai gerai, data, tai ka as zinau :)

Posted: 2004-05-02 09:51
by Geniushkos
sutrukdysiu ash dar irgi siek tiek :)
gal galima geniushkas ish didziosios raides padaryt (Geniushkos butu 8)
:oops:

Posted: 2004-05-07 13:27
by Vajezus
Man rodos, kazhkas pamirsho man suteikti straipsniu managinimo teises :)