Cinemaniacs

Lengvi randominiai paplepėjimai apie gyvenimą
Vilius
emeritas

2026-01-11 12:11

O dėl aktorių, tai jau esu sakęs, kad man jie visi yra tik "ai tas aktorius iš to filmo". Niekada nesukau galvos dėl jų asmeninio gyvenimo, daugumos net vardų nežinau.
Seianus
senbuvis

2026-01-12 00:49

Vilius wrote: ↑
2026-01-11 12:08
Nieko gero (arba tiesiog - nieko) neturiu pasakyti nei apie Seagalą, nei apie Deppo buvusią žmoną.. Nu bet man vis tiek keistas toks aktorių vertinimas pagal jų (geo)politines inklinacijas.

Pvz., neseniai vyko šioks toks konfliktėlis tarp Tailando ir Kambodžos.. Tai įsivaizduokim, kad koks nors kambodžietis lietuvių aktorius suklasifikuotų pagal tai, ar jie atostogavo Tailande (nu ir tokiu būdu ekonomiškai rėmė tą šalį, therefore - garantuoti pro-tajai). Aš suprantu, kad karų metu tose ir artimose šalyse dėl baimės ir kitų emocijų gali atsirasti juodai/balti skirstymai į savus ir svetimus - tačiau tokio lojalumo savo pusei reikalauti iš visų 8 milijardų pasaulio gyventojų.. Gal kiek naivoka?
Seagalas daugiau, nei atostogavo rusijoje, jis viešai palaiko putiną.
Reikalauti nieko nereikalauju iš nieko, tačiau esu laisvas vertinti padugnes kaip tik noriu. Ir rusiją palaiko tik padugnės be išimčių.
Seianus
senbuvis

2026-07-15 00:48

Serialas House of Ashur buvo nutrauktas po pirmo sezono, nes susirinko neteisingi žiūrovai. T.y., baltieji vyrai.
fandompulse.com wrote: The cancellation statement from Deadline contains the most honest sentence a studio has published about DEI-driven programming in recent memory. “The makeup of the followup’s audience did not quite align with Starz’s focus on women and underrepresented audiences,” Deadline reported.

The people who wanted a Spartacus show, the male-skewing fans who made the original a Starz signature series, showed up. They were not the audience Starz wanted. So the show was canceled.
Gerai, kad šiais laikais, kuomet trumpas užsigrobęs liūto dalį dėmesio, tolerastiniai šiukšlės primena apie save ir primena, kodėl trumpas buvo išrinktas.
Stormas
senbuvis

2026-07-20 02:59

Seianus wrote: ↑
2026-07-15 00:48
Serialas House of Ashur buvo nutrauktas po pirmo sezono, nes susirinko neteisingi žiūrovai. T.y., baltieji vyrai.
fandompulse.com wrote: The cancellation statement from Deadline contains the most honest sentence a studio has published about DEI-driven programming in recent memory. “The makeup of the followup’s audience did not quite align with Starz’s focus on women and underrepresented audiences,” Deadline reported.

The people who wanted a Spartacus show, the male-skewing fans who made the original a Starz signature series, showed up. They were not the audience Starz wanted. So the show was canceled.
Gerai, kad šiais laikais, kuomet trumpas užsigrobęs liūto dalį dėmesio, tolerastiniai šiukšlės primena apie save ir primena, kodėl trumpas buvo išrinktas.
o gal tiesiog šūdas buvo serialas? negali taip būti?
Seianus
senbuvis

2026-07-21 05:10

Stormas wrote: ↑
2026-07-20 02:59
o gal tiesiog šūdas buvo serialas? negali taip būti?
Gali, bet nebuvo, priežastis nurodyta tokia, kaip aš sakiau. Kritikų atsiliepimai irgi labai geri.

Aišku nėra daug prasmės kalbėti apie tavo teksto suvokimo gebėjimus, kai net ir vyro nuo moters nesugebėjai atskirti kitoje temoje. Visada buvai durnas, bet dabar jau muši net savo paties ankstesnius rekordus.
Stormas
senbuvis

2026-07-22 00:35

Seianus wrote: ↑
2026-07-21 05:10
Aišku nėra daug prasmės kalbėti apie tavo teksto suvokimo gebėjimus, kai net ir vyro nuo moters nesugebėjai atskirti kitoje temoje. Visada buvai durnas, bet dabar jau muši net savo paties ankstesnius rekordus.
tai svarbu tu protingiausias čia :lol:
Post Reply