Lengvi randominiai paplepėjimai apie gyvenimą
-
Svetimas
- senbuvis
- Posts: 4705
- Joined: 2004-05-25 19:04
- Location: Vilnius
2021-03-18 13:30
Lionginas wrote: ↑2021-03-16 09:24
Vėliau tiesiog rinkausi riebesnę mėsą ar žuvį, nėra reikalo tą vištos krūtinėlę valgyti. Dar riešutais pasipildau šiek tiek, kasdien po kelias saujas.
O šiek tiek labiau riebų maistą pradėjai rinktis, nes pastebėjai, kad taip sočiau/skaniau? Ar dėl kokių kitų priežasčių?
-
Lionginas
- senbuvis
- Posts: 5560
- Joined: 2011-10-03 09:35
2021-03-18 13:50
Svetimas wrote: ↑2021-03-18 13:30
O šiek tiek labiau riebų maistą pradėjai rinktis, nes pastebėjai, kad taip sočiau/skaniau? Ar dėl kokių kitų priežasčių?
Skaniau žinoma. Tarkime, žuvį iš esmės mėgstu tik riebią, neriebi meh. Dėl sotumo nežinau, nebūčiau labai tikras, kad riebalai kažkaip reikšmingai labiau pasotina. Realiai mane sotina tūris, visa kita nelabai reikšminga. Tai šia prasme riebalai neapsimoka.
-
Svetimas
- senbuvis
- Posts: 4705
- Joined: 2004-05-25 19:04
- Location: Vilnius
2021-04-03 11:12
Lionginas wrote: ↑2021-03-18 13:50
Skaniau žinoma. Tarkime, žuvį iš esmės mėgstu tik riebią, neriebi meh. Dėl sotumo nežinau, nebūčiau labai tikras, kad riebalai kažkaip reikšmingai labiau pasotina.
Man irgi gan panašiai. Irgi riebią žuvį daug labiau mėgstu. Ir šiaip visokias šviežias ir kokybiškas "jūros gėrybes" (troškinius ar pan.) skonio prasme labai mėgstu. Tik vat Lietuvoje su įvairių "jūros gėrybių" šviežumu ir kokybiškumu, man atrodo, yra gan problematiška. Jei kas pasidalintų kokiais nors patarimais, kaip ar iš kur Lietuvoje šviežių ir pan. "jūros gėrybių" galima būtų susivairuoti, būčiau didžiai dėkingas. O rūkytų, sūdytų (dažnai mano skoniui stipriai persūdytų), konservuotų nemėgstu.