Forumo blevyzgos

Naujas temas kurkite čia
Augustas
senbuvis
Posts: 3165
Joined: 2012-05-03 18:44

2020-11-22 15:33

Svetimas wrote:
2020-11-21 17:51
Augustas wrote:
2020-11-14 18:05
O iš kur ištraukei, kad RKB teologai sako, jog jie pilnai pažįsta Dievą? Nė vienas žmogus pilnai nepažįsta Dievo, išskyrus Jėzų, katras buvo/yra Dievo Sūnus ir pats (tikru žmogumi tapęs) tikras Dievas. Dar daugiau, dažnai nutinka netgi taip, kad kokia nors močiutė, kuri per gyvenimą yra skaičiusi tik katekizmą, Dievą pažįsta daug geriau, negu teologai. :D
Sakiau, jog pakankamai pilnai pažįsta Dievą, remdamasis tavo žodžiais, kad "esminių pataisymų" RKB "teoretikai" neva neįves, nes "Bažnyčia ne save skelbia. Tik neesminėse kultūrinėse detalėse gali būti pataisymų (aka adaptavimas prie vyraujančios kultūros)". Tam, kad skelbti, reikia pažinti. Taigi ir klausimas mano buvo, iš kur tokia RKB "teoretikų" arogancija manyme, kad pakankamai pažįsta Dievą, kad nebus "esminių pataisymų"?
Tai pats Dievas atsiskleidžia Bažnyčiai (čia turiu minty visą Bažnyčią, o ne tik teologus). O kadangi Dievas pats sau neprieštarauja, tai ir esminių pasikeitimų, kuriuose būtų iš esmės kitokia doktrina, nei skelbta anksčiau, paprasčiausiai būti negali.
Augustas wrote:
2020-11-14 18:05
Na, taip. Tik problema ten buvo su žydais kaip su žmonėmis, o ne su žydais kaip su religija. T.y., ne žydų religinė institucija ar žydų religinė doktrina kaip tokios buvo problema, bet žydų asmeninės savybės, jų charakteriai buvo problema. Kaip ir kai kurių bažnytininkų šiandien. :)
Nu nieko sau. O tai kokia problema pagal tave buvo su žydų "asmeninėmis savybėmis ir jų charakteriais"?
Kietasprandiškume, užsispyrime.
Augustas wrote:
2020-11-14 18:05
Tai davatka, davatka. :clap: Atspėjau? :ax:
Paskaityk pirmąsias mįslės posmelio eilučių raides ir sužinosi atsakymą. Gal ir daugiau ką suprasi, jei plačiau pažiūrėsi.
Nu, tai sakau, davatka. Kas gi kitas gali turėti tokią savybę: "Dievas ant lūpų, o širdyje velnias"? :ax:
Augustas wrote:
2020-11-14 18:05
Toli gražu ne visus besibučiuojančius žmones prilyginu skurdui, o tik erotiniu bučiniu besibučiuojančias tos pačios lyties žmonių poreles, kuriems ir pasiūlau celibatą (jei tuo metu turiu laisvo laiko pokalbiui).
O tai koks skirtumas? Vis tiek besibučiuojančius žmones prilygini skurdui. :)
Tarp erotinio bučinio ir šiaip bučkio (pvz., pasisveikinant ar atsisveikinant) skirtumas yra milžiniškas. Erotinis bučinys įjungia visą sekso mechanizmą žmonėms. Tuo tarpu šiaip bučkis tokio mechanizmo neįjungia.
O kad skurdas, tai aišku, kad skurdas, nes viešas demonstravimas to, kas yra labai intymu, ir turėtų vykti tik tarp dviejų žmonių, kitiems nestebint, reiškia tik norą/poreikį viešai patvirtinti savo jausmus. O kas gali turėti tokį norą/poreikį patvirtinti viešumoje savo jausmus? Tu pasakyk. Sufleruoju: dvasiškai turtingi, savimi pasitikintys žmonės tokio noro/poreikio viešai demonstruoti savo intymių jausmų neturi.
Na, ir kaip, man smalsu, tau sekdavosi tokiais atvejais su tavąja "apšvieta"? Ar neturėdavai laiko pokalbiui? :)
Grįžtamojo ryšio dažniausiai nebūdavo. Manau, kad dažniausiai po pokalbių su manimi anie susirasdavo kitą vietą ir tęsdavo savo erotinius žaidimus. Bet kokiu atveju aš jau antrą kartą pro ten eidamas, jų jau nebematydavau.
Augustas wrote:
2020-11-14 18:05
Poliucijos yra netyčinės, o čia tyčinis dalykas. Todėl yra esminis skirtumas tarp poliucijų ir to, ką daro tyčia tie heterosutuoktiniai, kurie tyčia nebaigia pradėto erotinio žaidimo normaliu seksu. Ir kuo dažniau jie taip žais, tuo blogiau jiems bus. O blogai yra tai, kad sistemingas lytinių santykių/veiksmų sterilumas labai neigiamai veikia psichiką (ant savęs išmėginau). Sveikas yra visiškas tokių sterilių santykių atsisakymas.
Gal ir netyčinės tavo poliucijos savaime, bet, kaip jau berods kažkada minėjai, tavo sprendimas laikytis celibato, dėl kurio tiesiogiai ir įvyksta tavosios poliucijos, yra sąmoningas, taigi ir tyčinis dalykas. Nematau realiai tavo keistų "teologijų" teoriniuose rėmuose, kad kažkas būtų iš esmės geriau. :)
Tai net ir po poliucijų savijauta kartais būna bjauri, nors tai - netyčinis dalykas. Tik celibatas čia niekuo dėtas, nes ir paauglystėje, net ir po autoerotinių praktikų, jų retai, bet vis tiek būdavo.
O tai kas tiems sutuoktiniams pagal tavo teorijas nutiks, jei nebaigs erotinio žaidimo "normaliu seksu" anot tavęs?
Frustracija, nusivylimas gyvenimu ir pan. Aš per tai jau perėjau ir tokio gyvenimo kartoti jau nebenoriu. Ir dar kitus apie tai draugiškai įspėju, jei jie nori klausytis mano moralų. :)
User avatar
Svetimas
senbuvis
Posts: 4692
Joined: 2004-05-25 19:04
Location: Vilnius

2020-11-23 21:56

Svetimas wrote:
2020-10-30 20:48
viewtopic.php?p=109080#p109080
[...]
Iš smalsumo užmečiau akį į to Harrio, iš kurio ten tame Viliaus užrodytame video pasijuokė, kanalą.
Pažiūrėjau LIBERALISM: THE GRAVE WE DUG OURSELVES video tame kanale.
OMG. Žmogus visas savo baimes, pačias įvairiausias visuomenės problemas, savo neurotiškumą, viską, kas jam aplinkui nepatinka, suprojektavo/suplakė į vieną didelę krūvą ir savo video išbumbino dramatišku balsu į vieną didelį atpirkimo ožį "liberalizmą".

Nežinau, kiek tas video tame kanale ir panašiuose atspindi tame kanale gvildenamas temas. Bet jei temos panašios, tai aš nesistebiu, kad kai kuriems to kanalo lankytojams nuo to gali pavažiuoti šarabanai. Šiek tiek neša į lietuviškus tiesos.lt ar sarmatas.lt.
Svetimas wrote:
2020-11-02 11:49
viewtopic.php?p=109099#p109099
Stormas wrote:
2020-11-01 21:08

Tai čia standartinis nupušusių dešiniųjų naratyvas. Dažniausiai dar ir Sorošas dėl visko kaltas būna prie to pačio :) Tenka pastebėt ir keletas forumo narių tik per žingsnį nuo tokių kliedesių :)
Šiaip jie kelia ir pakankamai rimtas problemas. Kurios jiems atrodo svarbios ir kurios juos neramina. Problema gal tik, kad suplaka savo ideologiniais pasakojimais pačius įvairiausius dalykus supaprastintai į vieną krūvą. Savaip iškiria jiems atrodančias aktualias tų problemų priežastis, kad ne taip paprasta darosi savos "ideologijos" rėmuose visą tai išpainioti. Tai, kad kažkas pasijuoks iš jų, greičiausiai niekaip nepalengvins jų nerimo.

Ironiška, kad apie panašias ar net tas pačias rimtas problemas tik šiek tiek kitu savo "kampu" kalba ir tie patys užkietėję "liberalai" ar "leftistai".
Ir nepanašu, kad šaipymasis iš "nupušusių" duoda kažkokią naudą. Jei skirtingoms "nupušusių" stovykloms pavyktų kažkaip nuoširdžiau pakalbėti jiems rūpimais klausimais, tai galbūt jiems pavyktų išpainioti nemažai tariamų ar tikrų problemų. Bet...
Gal galėtum, Viliau, pakomentuoti tą Harry iš jo kanalo? Ar tau jis neatrodo šiek tiek "ufonautas"?
Vilius
emeritas
Posts: 6521
Joined: 2004-04-19 12:28

2020-11-23 22:22

Svetimas wrote:
2020-11-23 21:56
Gal galėtum, Viliau, pakomentuoti tą Harry iš jo kanalo? Ar tau jis neatrodo šiek tiek "ufonautas"?
Pirmas porą minučių pažiūrėjau.. Mano skoniui per daug primityvu, ir nemėgstu tokio perdėtai dramatiško tono. Jei atvirai, skamba labiau kaip dešinės parodija, nei kaip rimtesnis konservatyvus balsas.

Žinau, čia mano kaltė - buvau gerokai apleidęs švietėjišką veiklą apie dešinės aktualijas forume.. Pasitaisysiu :)
Vilius
emeritas
Posts: 6521
Joined: 2004-04-19 12:28

2020-11-27 10:58

Va, keli "dešinės" balsai, kuriuos kartais paklausau:

Morgoth's Review - patinka jo ramus, žemiškas tonas. Neretai nustebina plačiu akiračiu ir netikėtomis mintimis. Kai reikia, nepagaili kritikos ir "saviems".

Red Pill Germany - anksčiau patiko labiau, dabar pasidarė kiek per rėksmingas. Patinka tuo, kad papasakoja dalykų apie Vokietijos reikalus, kurių nelabai išgirstum anglakalbėje spaudoje.

Way of the World - šitas gal kiek dramatiškas ir mano skoniui per daug tamsus/paranojiškas.. Nu bent į vatą tikrai nevynioja.

Lasse Burholt - jis pats nekomentuoja, bet postina daug filmuotos medžiagos iš riaušių, plėšimų ir kitų politizuotų įvykių. Patinka, nes viskas filmuota iš arti ir mažai redaguota, todėl galima pačiam susidaryti vaizdą, kas ten buvo ir kaip.

The New Culture Forum Channel - gal kiek per daug kalba apie Britanijos vidaus reikalus.. Bet kartais pasikviečia tikrai įdomių ir drąsių pašnekovų.

Sargon of Akkad - anksčiau klausydavau reguliariai, bet paskui pabodo, tai truputį apleidau.

Šie (kiek žinau) neturi nuosavų kanalų, bet dažnai kalbinami kitų YouTuberių. Abu labai rekomenduoju:
Victor Davis Hanson
Douglas Murray


Šie arba jau nusibodę, arba mažiau kokybiški, arba nepakankamai rimti, bet kažkuriuo metu patiko, tai gal verti paminėjimo:
ramzpaul
StevenCrowder
Ben Shapiro
Tim Pool
Zeducation
SC Reviews
Ryan Long
User avatar
Seianus
senbuvis
Posts: 2924
Joined: 2018-11-16 23:57

2020-11-27 18:47

Sargon of Akkad - anksčiau klausydavau reguliariai, bet paskui pabodo, tai truputį apleidau.
Šitas pseudointelektualas mane galutinai užkniso jau prieš daug metų, kai vapaliojo visokius lozungus apie Brexitą ir kai mėgino kritikuoti Steven Pinker kažkokią paskaitą ar pan., seniai buvo gerai nepamenu. Eilinis dešiniųjų stabukas, populiarus todėl, kad kartoja ką jie nori girdėti ir yra teisus elementariais klausimais, kuriais kiekvienas ne idiotas turi tokią pačią nuomonę.

That said, neseniai vėl buvo papuoles į mano akiratį nes buvo minimas įvairiose teisės srities naujienose, dėl bylos prieš kažkokią dūrą, buvo labai juokinga, nes ta dūra tai patentuota dūra ;)
mantasper
naujokas
Posts: 5
Joined: 2020-11-28 13:19

2020-11-28 13:21

Ką manote apie aptiktą monolitą, Jutos valstijoje? :D
Vilius
emeritas
Posts: 6521
Joined: 2004-04-19 12:28

2020-11-28 16:04

mantasper wrote:
2020-11-28 13:21
Ką manote apie aptiktą monolitą, Jutos valstijoje? :D
Matyt, vietinių menininkų išdaiga. O tu ką galvoji?
User avatar
Svetimas
senbuvis
Posts: 4692
Joined: 2004-05-25 19:04
Location: Vilnius

2020-12-10 13:04

O aš tai neretai pažiūriu RussiaToday kanalą. :) Man asmeniškai gana smagus ir informatyvus tam tikrom prasmėm.

Gal kas iš forumo "dešiniųjų" galėtų pasidalinti savo įdomiomis versijomis, kodėl tai, ką rodo ir pasakoja RussiaToday, neretai labai patogiai ir šauniai sutampa su nemažos dalies JAV "dešiniųjų" naratyvais?

Pavyzdžiui, labai daug dalykų, kuriuos šiame forume mėgsta pasakoti fizikanas, iš esmės galima padengti (tik daug subtiliau) RussiaToday naujienomis.
Augustas
senbuvis
Posts: 3165
Joined: 2012-05-03 18:44

2020-12-10 14:05

Gal kas iš forumo "dešiniųjų" galėtų pasidalinti savo įdomiomis versijomis, kodėl tai, ką rodo ir pasakoja RussiaToday, neretai labai patogiai ir šauniai sutampa su nemažos dalies JAV "dešiniųjų" naratyvais?
Tai RussiaToday juos paprasčiausiai perpasakoja, ir viskas.
Pavyzdžiui, labai daug dalykų, kuriuos šiame forume mėgsta pasakoti fizikanas, iš esmės galima padengti (tik daug subtiliau) RussiaToday naujienomis.
Nematau problemos dėl to.
User avatar
Svetimas
senbuvis
Posts: 4692
Joined: 2004-05-25 19:04
Location: Vilnius

2020-12-10 14:21

Augustas wrote:
2020-12-10 14:05
Pavyzdžiui, labai daug dalykų, kuriuos šiame forume mėgsta pasakoti fizikanas, iš esmės galima padengti (tik daug subtiliau) RussiaToday naujienomis.
Nematau problemos dėl to.
Na tai žinoma. Ten, kur galima aptikti "fear, uncertainty, and doubt", RussiaToday labai paslaugiai ištransliuoja. Nereikia įvairių "dešiniųjų" kalbančių galvų sekti. Viskas paslaugiai surenkama į vieną vietą. :)
User avatar
fizikanas
senbuvis
Posts: 5791
Joined: 2004-05-27 19:45

2020-12-10 14:55

Svetimas wrote:
2020-12-10 13:04
Gal kas iš forumo "dešiniųjų" galėtų pasidalinti savo įdomiomis versijomis, kodėl tai, ką rodo ir pasakoja RussiaToday, neretai labai patogiai ir šauniai sutampa su nemažos dalies JAV "dešiniųjų" naratyvais?

Pavyzdžiui, labai daug dalykų, kuriuos šiame forume mėgsta pasakoti fizikanas, iš esmės galima padengti (tik daug subtiliau) RussiaToday naujienomis.
Tai, kad labai centristinis RT poziuris, kas liecia ten visokius Amerikos klausimus. Jei tau atrodo, kad ten naratyvas i desine, I have some news for you :)
mantasper
naujokas
Posts: 5
Joined: 2020-11-28 13:19

2020-12-10 16:18

Ar šiuo metu, nedirbant sporto klubams ir kt. sportuojate lauke, šaltuoju metų laikotarpiu? Gal kas bandėte sportuoti su kūno šildytuvu? esu radęs pas [sudai_lt] bet ar tai neatrodytų kvaila.. :D

Svetimas: redaguota
User avatar
Seianus
senbuvis
Posts: 2924
Joined: 2018-11-16 23:57

2020-12-10 16:23

mantasper wrote:
2020-12-10 16:18
Ar šiuo metu, nedirbant sporto klubams ir kt. sportuojate lauke, šaltuoju metų laikotarpiu? Gal kas bandėte sportuoti su kūno šildytuvu? esu radęs pas [sudai_lt] bet ar tai neatrodytų kvaila.. :D
Atrodytų. Esu girdėjęs, kad tik subingalviai tą naudoja. Visiški retardai. Nes yra šūdas. Aš pats nemėginau tai nežinau, bet visi taip sako. Ir net kai paieškos sistemoje surenki pavadinimą, labai daug rezultatų būna susijusių su šūdu. Ar jei dar nėra, tai su laikus bus, kai daugiau tokių atsiliepimų parašysime :)
User avatar
Lionginas
senbuvis
Posts: 5553
Joined: 2011-10-03 09:35

2020-12-10 16:47

SEO specialiste Mantai Petruškevičiau iš RATS'ų, kada įdėsi savo foto ir aprašymą?

[RATS'ų svetainė]
User avatar
Svetimas
senbuvis
Posts: 4692
Joined: 2004-05-25 19:04
Location: Vilnius

2020-12-10 18:16

Lionginas wrote:
2020-12-10 16:47
SEO specialiste Mantai Petruškevičiau iš RATS'ų, kada įdėsi savo foto ir aprašymą?
Jo. Kur nuotrauka?
MATAS IS RATSU.jpg
User avatar
Svetimas
senbuvis
Posts: 4692
Joined: 2004-05-25 19:04
Location: Vilnius

2020-12-10 18:21

Naujokas mantasper buvo blokuotas
User avatar
Lionginas
senbuvis
Posts: 5553
Joined: 2011-10-03 09:35

2020-12-14 13:35

Mantai, kada įdėsi nuotrauką?




OK, aš įdėsiu.

16649417_1247849071937588_2385833262949786341_n.jpg
majolis
skeptikas
Posts: 641
Joined: 2016-03-20 20:24

2020-12-14 13:50

mantasper wrote:
2020-12-14 13:20
Ar šaltuoju metų laiku darote treniruotes lauke? Galvoju treniruotėms papildomai įsigyti kūno šildytuvą iš [sudai_lt]
Naxrien tau tie puls.. ir visas kitas š... - pats panašu sveikuolis, a la kepenis. Kertu lažybų, kad pastarasis tų *matuoklių* neturi. Manau, kad tik trusikus turi, o gal ir neturi... 8)
Post Reply