Ne tai, kad Bidenas viską daro gerai, bet ar nenutiks taip, kad ir kokią nesąmonę ateityje padarytų Trumpas ar jo uoliausi rėmėjai respublikonų partijoje, kaltas visada liks Bidenas, Obama, ar dar kas nor iš senovės?
Žiūrint, ko paklausi. Demokratų fanatikams visada kaltas dėl visko liks Trumpas. Respublikonų fanatikams, žinoma, kad Obama, Clintonai, Sorošas. Jei manęs, tai priklausomai nuo situacijos. Dažnai būna visų kaltės. Vienų kaltė paprastai neatperka kitų kaltės, nebent tiems kitiems tenka suktis iš pirmųjų sukurtos situacijos kur tenka rinktis iš kelių blogų sprendimų.
Bet kadangi nelabai matau, kaip tavo klausimas susijęs su mano žinute, kurią pacitavai, paklausiu - ar nesutinki su tuo, ką ten parašiau?
O jei Trumpo pirmtakai situaciją jau tiek prigadino, kad Trumpas nieko nei pabloginti, nei pagerinti iš principo negali, tai nelabai tas prezidentas bereikalingas. Kam jo reikia, jei jis už nieką neatsakingas ir nepakaltinamas?
Reikalingas ar ne, renkamas jis yra ir bus, todėl klausimas matyt filosofinis, t.y. beprasmis. Kaip ir atvirkščiu variantu, kai Bideno fanatikai-idiotai mėgino pateisinti jo fiasko Afganistane Trumpo pasirašytais popiergaliais.
Bet man atrodo tu tiesiog keli per didelius lūkesčius eiliniams amerikonams, kuriuos respublikonai atstovauja, o demokratai bbž. Sakydamas per didelius turiu omeny neatitinkančius realybės, aš pats norėčiau, kad jie nebūtų per dideli.
Pavyzdžiui, prasidėjus karui Izraelyje, Baltijos šalių reddite buvo iškeltas klausimas, kurią pusę palaikote, ir ne taip mažai žmonių, gal kas antras, palaikė Hamas. Teroristus, kurie neišprovokuoti įsiveržė į Izraelį, žudė ir grobė civilius ir taip toliau. Nes Izraelis nuo mūsų toli, ir netrūksta idiotų, prisiklausiusių debiliškos propagandos, nekalbant jau apie nuoširdžius antisemitus. Tai kodėl manyt, kad JAV kažkas kitaip kas liečia Ukrainą? Jie ją žino turbūt kaip korumpuotą stereotipinę rytų Europos šalį, kur galima gauti pigių mergų, ir maždaug tiek. Greičiausiai ne vienas nesupranta, prie ko čia amerikiečiai ir kodėl turėtų padėti kažkuriai pusei, ir dar ne simboliškai dėl akių, o labai rimtai. Greičiausiai ne vienas nuoširdžiai mano, kad ukrainiečiai čia kažkaip patys kalti.