pabandysiu gal ir as isijungti i sita foruma... gal kai kas ir pazistat mane nicku johngang
kadangi tema apie hoby, taigi pabandysiu ji apibudinti, istorija nera trumpa, bet jeigu netingit ir esat kantrus, galit ir paskaityt, mano hobis gan netradicinis ir platus..
Viskas prasidejo 2000m pavasari, kai as vartydamas laikrasti atsitiktinai pamaciau straipsni apie Vilniusje numatoma statyti 15 aukstu biuru pastata - "dangoraizi". Tariau "wow!". Taigi pradejau laukti, kada tas "dangoraizis" bus pastatytas, kas maziau nei po metu ir ivyko. Kasdien vaziuodamas autobusu pro sali geredavausi statyba. Tai buvo mano stimulas pradeti dometis dangoraizias apskritai, veliau iskilo poreikis dometis ir apskritai visokia architektura (tiek senaja, tiek nauja).
Ypac susidomejau statybu verslu ir projektais Vilniaus mieste, mano nuostabai atradau nuostabu online puslapi http://www.skyscrapers.com, kuriame prasidejo mano kelione po mano naujaji gyvenima su dangoraiziais
2002 pradzioje atradau online foruma (jis randasi adresu http://www.skyscrapercity.com ), kuriame "gyvena" tokie patys gyvunai kaip ir as t.y. vadinamieji "skyscraperfanai" (ju ten daug, tukstanciai, taip pat ir is Lietuvos ...), kur pasaulis susilieja i viena taska, ten jau gyvenu lygiai du metus, tai mano online namai
Vienas is esminiu tokio hobio dalyku - fotografavimas. Keleta kartu per menesi griebiu kamera ir begu i miesta fotografuoti miesto architekturos, veliau viskas atsiduria online ir diskutuojam su bendraminciais. Pakankamai daznai buna meetai, kuriu metu aptariam miesto aktualijas prie alaus bokalo. Be kita ko apsilankome ir savivaldybeje, kur mezgame kontaktus su darbuotojais, architektais ir ieskome aktualios info apie miesto vystymasi. Jau turime ir savo kuklu, bet draugiska foruma, skirta architekturos ir urbanistikos megejams, kuris yra cia
Sudejus visa tai - dangoraizius, fotografavima, architektura, statybas, urbanistika, infrastruktura, miestu reklama, miestu vystymasi ir pan. - i viena kamuoli, gausime mano hobi