DrHarisLacan vs skeptikai..IQ

Visos temos, kurios neįsipaišo nei į vieną forumą aukščiau.
Post Reply
DrHarisLacan
pradedantis
Posts: 218
Joined: 2015-05-29 11:16

2015-10-10 18:50

Sveiki.. Ar priemat mano issuki, kuris yra principas de morgum, ir pati racionalistiskiausia teze, kuria sugebejau isvesti salygodamas, tai kas yra materializmo prielaidos. As Haris Lacan, ir siaip mano nuomone bendras mano pozicionavimas, ir pozicinis argumentas, uz tai, kad IQ yra vertybe;) Ar neigsit? :} Konkretu, ir salyginai isgrysta, kad moraline sio puslapio pozicija, yra kritinis matymas, ir jo racionalumas. As savaime suvokiu, kad cia yra iskiepytas poziuris, kuri kiekvienas turi priimti, kaip de facto.. Zinodamas, kad galiu buti iskritikuotas, ir principe net isjuoktas, as statau save i tokia pozicija. Argumentas, kuri as paciklinsiu yra toks. As zinau, as mastau, as esu, as egzistuoju..Tai yra salyga, ar ne? Priimta mastyti, kad pries salyga, kiekvienas turi salygot, ir salygos isvedimo desnius.. Tai yra priimta, ir nuoseklu. Kiekvienas salygos isvedimo faktorius turi savo principine santykio koreliacija, ar ne? Ko gero laisvamaniskumas, nesugebs irodyt, kad as ;) ir mano IQ, yr salygojamas, kaip principas, kuris yra savaime materialistinis as;) Kas neigiat? ( ta prasme, kad IQ, gali salygot, ir materialistini trans`ego)
As salygoju, ir dar 30 prielaidu, kurios yra pozicija, kuria as gynsiu...
Gerai, visu pirma, as supazindinsiu ir su salygomis, kurias as laikau mokslinemis, ir maloniai pabandysiu nustebinti, netik savo mokslo, bet ir pozicionavimo, ir kitomis analitinemis ziniomis;).
1) yra laikoma, kad monoteizmas, ir jo susiformavusios dogmos, gali buti testinumas ego;) tai paaiskina evoliucines biologijos, net ir pacios neuroanatomijos rezus. Ar gali savaime susiformuot tokios salygos? Kodel? Kas jas priskyrtum tam, ka galima salygot? Ir ar ne per daug materialistiskas mano issukis?
2 kombinatorikos salygos.. zinant, kad metu 2 litu moneta. turim desimt monetos atsivertimo rezus ir desimt teigiamu sferu;) Ar optimalu? Su sferomis yra paprasta, o kaip su rezus? Ar analitine racionalistines psichoanalizes kryptis, neteigia, kad imanoma vertybes daugkartiniam materializmuj oponuojant pries aversa;) ir ar salygojat, tai kas yra pasidavimas?
As teigiu, kad netik, kad sioje pozicijoj, bet ir daugkartiniuose rezus atsikartojimo momentuose;) 2 litu moneta, turi buti atversta optimaliuoju santykiu, kuris yra kombinatorikos pagrindas. Norint zinot, kas yra kas? Ar? Evoliucine biologija tikrai ismano savo vertybes? Ar imanoma kvestijonuoti bet kuri pagryndziamaji sekventa/ ? Ir AR yra tas materializmo atsvaitas, kuris yra pastatytas? Cia prielaidos remiasi grynai LACAN tezemis, ir tik monoteistiniu aspektu, galetumet pabandyt kristalizuot savo poziuri;) kiek is Jusu pasiryze prarast 2 litu santyki?;] Trumpas anegdotas, kuris atspindi tikra lietuviu tautos mentaliteta;) as statau 2 ;] o as 4 ;) gal pries 2 yra 5?:) ar ne?:) taip jus materialistiskai tegiat, kad BigBango teorija yra igimtas faktorius;} kiek is Jusu tos stiklines pozityve izvelgiat racionalia kritika?
Numeris 2) yra pats faktas, kad prielaidas galima isvesti cikliskai, ar tai neneigiat? Neturint psichologijos, ir neuroanatomijos ziniu, paprasta savaime pastatyt 2 eurus, o ne 2 litus;)tiek is Jusu turit nepriklausomu faktu;) 0 yra adekvatus teiginys, ir as is kombinatorikos pazinimo, konkreciai metodiskai isgrystame diagonaliu ir istrizainiu santykije, kuris yra ciniko vertybe;) apie pati poziuri..yra teigiama, kad sachmatu metodika, yra grynai logika, o cinizmas, yra grynai logikos santykine rezoliucija, ar taip savo neuroanatomo konflikta su Dievu grynde Freud?:) Ir aisku, kad ta moneta apsivertstu, dar ir ant herbo! nes yra pazinimas, kuri galima isspresti dvieju nuliu koordinacija. Isivaizduojam, kaip skyla per puse atomas? Isivaizduojam, kaip sutapatinta ir sudaiktinta Dievo idile, gali but Freudistinis aktas'?.
Moralu atvaizduoti, ir savo pozicija..
1 2 1 2 1 2 1 5 8
ir 12 45 19 29 36 17 18;] tokia matrica siulau sutapatint, iki galo;) Koordinuotas santykis, kuris yra isvestas, ar pozicija tikrai privalo buti teze?:) Net realistiskaj, galiu isvaizduot, kad vienas simptomas, kuris paciento-analitiko santykije, yra transreduktyviai isvestas, ir metasintezes proceso, ir paranoidines deliuzijos.. Simptomas yra aiskus, ir apie ji rase, netik Washingtono Post;) bet ir kritikos jam negailintis anarchistinis Times;) Laikas yra ta salyga'? kuri yra;? Ar yra pozityvas? Norint pastatyt 5 eurus, jau reikia materializmo ;) :cry:
3) aisku as teigiu uz salygas;) ir uz salyga.. pati priezastis Haris Lacan VS SKEPTIKAI, ir yra ta simptomo santykio predispozicija.. a) ar galima konkreciai irodyt savo simptoma sau? b) ar galima sfera apverst, ir optimalizuot iki sferos neigimo neigimo? Tik tookia pozicija uzema Freudistinis as;) Tai tapatybe, kuri neigia netik moralini, bet ir pati nihilistini aspekto aspekta;) Kaip Deleuze rase, apie pozicini as? Tai vertybe, tai salyga, ir tai materialusis ciniskas morales normu pazeidimas? Ko gero, nes niekas neturi nieko. Niekas neturi savo vaikystes prisiminimu, kurie yra tie racionalus kritikos momentai, ir niekas saves netapatina, su paciu VIESPACIU..........,
taigi racionalizacija cia atmetama..
tyrinejant pasamones vandenis, cia jau daug rasyta, kad freudas turejo incesto, ar tai moralu, ar ne?:) taip ir teikit, kaip ismanot__________.
4) prielaida, kuri teigia, kad filtrai, kurie samone atblokuoja, yra tas sinchroniskumas, kuri gali isvesti;) Galima ego tenikinti, ir morales normu kritika, ka daro neutrali sajunga;) froidistai;] Moralumas yra salygojamas tiek, kiek ta 2 centu moneta verta;)o kiek yra pastaciusiu 2 litus?
5) teze, kuri isvesta is paties psichologijos analitines mastymo sistemos, cia nuo pradzios, iki pabaigos . as aprasysiu, kaip racionalizmas ir indentifikacija veikia;)ir, kaip sinchroniskumas, iki schemos pagrindo save tapatina, su egoizmu;
a) vertybinis as, iki Esmo salygoja savo procesus tame savaiminiame nyches sudievinimo akte''''''''''.
ir q) nes iki galo logiska ekvivalenciai teigti, jog yra kazkokia briauna, kuri yra idealistine, ar tas q) neatspindi logikos objektyvizmo stadijos, kada tapatinamasi, ir su ego, ir su pacia pozicija, kuria esi patyres iki`samoningumo lygmenyje?
6) iki galo pabreziu, kad racionali ir kritiska mano teziu atmetimo situacija butu verdictum morrum! ir terra novus actimus! Ar galit iki galo racionaliai pabrezt, kad neisjungsit mano ego?:) Jis teigiamas, ir racionalus, ir kritiskai, galiu savo nuosekluma isreiksti, iki galo. Siame kontekste, kuriame as kritikuoju Jusu salygojamus motyvus, racionalizacija, ego, identiteta, moralini as, iki laiko samoningas vertybes, net ir pati aspekta, kuriuo salygojat, ir ta monetos atsivertima aversu;) As dar ir salygoju, iki galo monoteistini as'. Jis turi vertybine pozicija, tokia, kaip ir moneta. 2 ;p.
7) teze, kuri gryndziama be galo poziciniu as;) tai ego ;) akte, kuris yra santykinai materialus, ir iki galo moneta transferingo pozicijoj;?
8) ar racionalu teigti, kad evoliucine biologija, turi daug skyliu? freska nutapius zaliai, baltai, melynai, oranziniai, ruzavai, salotiniai, ir melsvai, su tokiu fonu, kuris yra pasamone__________. as isiverciau;
9) a) racionalumas akte?
b) prielaidos, kurias sugretinam?
c) laipsniavimo ciklas?:) ar negretinam to, kas yra neobjektyvu?:) laipsniavimo monetos pagrindas, ir yra materialusis ego, kuri kuria LACAN.........., ar teigsit, kad priesingybe, ir konkretus irodymas tame?
10) logines tezes, kurias cia bandot vienas is kito kopijuot, surrealistiniam pasaulio atspindy? ar chuliganiskasis Haris Lacan, nebus sulygintas su durnium? :D bet pabandykit, ir tai irodyt;) nes susireiksminti privalu;) AS PASAULIO IQ!;].
logiskai net neteigiu, bet isivaizduoju, ar tai kliedesys? negali but, nes nepagrystas racionalumo stygiu lieptu, iki galo irodynet, tai kas yra, ir ko ner, o tai kas yra jau irodyta, beliko irodyt, tik tai ko ner'.
11) turint visa faktoriu dimensija, kuri yra kvestijonuojama fizikos, chemijos, biologijos, matematikos, ir iki pazinimo saves iki paskutines analizes multitransferingo;) ar galima savaime pazint pasauli/ kuris jau yra?:) yra momentu, kurie net neabejotini, ir yra klaidu? ar klaidos egzistuoja savaime? ar ?
12) ar gali buti sudievintas faktas, kad morale yra tik samone?:)
13) ar yra identitetas tame, ka teigiat?
a) b) c) d) ;? __________.
14) pagryndimas moralines pozicijos, kuri yra VIESPACIO MORALE;) teze priimta arba atmesta, ir negiant ribas, kurios egzistuoja, tik patyrime, as teigiu, kad dar desimt aversu atsiverstu, pries rezus!;] n-15 n-25 n-30-46-78 ;) tai s-r-t-y-r-s faktoriai, kuriu reikia pagrysti;) pasibraizykit savo excell ar worde;) iki galo savaime amplitudej ;) ir pabandykit isivaizduot, kas savaime irodyte;) o irodyta tai, kad energija nelygu materiali butis.. ta materiali butis, turi but savaime, ar ji priklauso tam paciam Viespaciuj''''''''''?.
15) galima i diena penkis kart mesti moneta aversu, kai tai vyksta pagryndziamume, kuris yra sfera;) ar tik Cristopher Michael Langan sugebejo dialektiskaj apibrezt visa pasamones riba? Ar sugebesiu ta padaryt ir as? Multisinteze, kuria gamiba prielaiduose tai, kas yra smegenu medianos centruose esantis neuronai, is tiesu akto nesudaro? ar?
16) ego, kuris tapatinamas, su nyches metafizinemis simuliuojamos realybes neatitikimu inkorporacijomis? Metafizine duotybe teigia, jog.. privalu ir aiskinu materialistiska, iki galo teigti, kad ego tik egoistinis, ar ?
17) neigiu savo teze, tai jog Darvinas konkreciai savaime neturejo materialistines pasaulio sampratos, ar toki sferuose metadiampora sutapatintumet su tuo, ka sneka dabartinis pasaulio pazinimo ego s-f-r-t-y-r-s faktoriu Heidegelis?:) iki galo samoningai priimta, arba/arba.
18) anglai moneta meta tuo kampu, kuris yra s=20 ;) tai faktorius, kuris irgi yra is pazinimo sferos, ar aprasius savaimini smegenu isauginimo dirbtinemis salygomis metoda, irgi butu skeptiku pries?
tai faktas, kad smegenu zieve ataugina savo tas lastelienos asimbiozes, kurios netik skyla, bet ir tas, kurios neskyla, yra priimta teigti, tik racionaliai cionais, tai mediciniskais terminais pabandykit apibudinti ta averso-reverso santyki, kuris iskris, po 5 metimu.
19) 26 kombinatorikos paslaptis;] materialistine matrica, kuri salygoja, netik determinizmo, bet ir kvazaro irodyma;) ar ego leis suvokti, tai iki galo? 15 6 8 20 3 4 5 6 8 9 10( nors ir teigsit, kad toks santykis, ir logika isivaizduojama tik;) nes prielaidu yra per daug;) per daug? cia tik pradzia, tos logikos, kuri salygoja anachroniska statistika;) ziurint 15 6 9 85 14 12 logikos ekvivalenciu santykije, ir ta matrica ko gero netobula;) paprastas isivaizdavimas matricos prasidetu, nuo juodosios skyles, ar nera sakoma, kad materializavus signalus ir minti, yra konkreciai optima rezultatas visoej alfa omega bazej?:) nors tai ir irodyta, dar ir irodymo faktas! tai materialu, kas paprastas, ar kvarkas neturi predispozicijos'?/.
20) salyga, kuri yra mentaline;) ar pavyktu isivaizduoti racionaluji pradzios momenta?
tas laikas, kuris yra heidegelio filosofinio differencia asis, ir pats diferencialas, ir momentas, is tiesu turi but salygojamas ir laike, netik pozityviajame as?:) 21)analitines krypties logika, ar racionalu teigti, kad pats momentas, ir yra salyga?:) neigiat? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?.
22) irodymas paprasciausio 16 26 79 86, o kas neisivaizduoja, kas cia per skaiciai, tai koordinates tame amplitudes santykije, kuri galite sudurti, su realistine matrica.........., to isivaizduoti gali ir nepavykti, bet realybe, ir salygos, dar leidzia, ir mes neteigiam, o jau bandom neigti?:) ar yra laikas? kodel fikcija turi savo momenta? kas yra fikcijos laikas?:) aisku salygojama.. gyvybe, kuri galetu buti teiginys, ir kuri butu pagryndimas;?
23) SKEPTISKAS AS SUSIDEDA IS DAUGYBES EPITETU, TAI PABANDYKIT, BE NIHILISTINES PUSES, OPONUOT, PRIES MANO REALYBE? JEIGU AS ESU, TAI KO GERO NE MOMENTINIS AS BUVO SALYGOTAS?:) AR TAS PATS IS TO PATIES, KAD CIA VEL KLIEDESIAI? NORINT TAI IRODYT, PASISTENKIT LABIAU, NEI TUO, KAS EGO PSICHOLOGIJOJ REMIASI, INTEGRALU IR SFERU MODALINIAIS SANTYKIAIS, NES TEIGIU, KAD TAIP IRODYT, NEI SUDETINGA, NEI SALYGOJAMA;P ISSUKIS? VS 2 LITAI, ANT ZALIOS KORTOS? TAI PASAMONE, KURI SUKELIA NETIK BAIMES, BET IR POZITYVA;) CIA NE TEIGINYS? IRODYTA PRIES SALYGA, IR MOMENTISKAI;P.
24) penkios monetos turi dvi averso kryptis? ciklas, ar ne? ir desimt mometu 2 litu turi 15 istrizaines koordinaciju, toks tat paprastas IQ logikos permanentiskumas..........,
25) is dalies yra salygojama, ir tai, kad nei vienas Cristopher Michael Langan nesuprates objektyvus jo kritikas, turejo tik pereinamos stadijos edipo baimes, bet tai cikliska, ir as buvau tik santykiu sferoj, kaip teigiama, kad iki pozicinej kritikoj;) Daleiskit, kad ego sitiek turi leisti, nes motyvas butu uzgoztas.
26) teigiu, kad sferos optimalizavimas, ir fantazija irgi turi realybe, ar galit isivaizduoti, kiek klausimu pateikiau, per 20-30 min, ir kiek dar galiu pateikti, per ateinancias 15?:) toks darbo ciklas;] ar aversas ar reversas iskristu su dabartine kubiko rubiko problema gerve? islankstyt ja nesudetinga, del transferingo kampu ciklo, o nihilistinis as, to neturetu leisti, jeigu pirstai kliuva uz trikampio sferos ;) he..
27)ir ideja, kuria galit suvokt, ar gali transferingas turet triggerinimo, kaip NLP prasme? netik neigiu averso galimybe, bet ir realistiskai statau, uz penkias monetas, po kvarca[ aversa] .
28) ideja realistine, kiek pagrysta yra mutavusio 13-5 genu sisteminio intersubjektyvaus integralo? aisku, cia ne metafizika, o tiksli to pavadinimo realybe, nes jis mutuoja, ir pereina i simbiozes nebuvimo sinteze;) ar galit isivaizduot, kaip medikai dirba, del tikslo? 10 monetu, uz aversa, ir 12 pries? ;) tokia kombinatorikos sfera, tik isivaizduojamas realistinis objektyvumas, ir realybe ;] 5 eurai uz pamoka?
29) Is idejos IQ, galima pakelti laipsniu.. tas suprantama, ir jeigu norinciu atsiras;) metodiskai, galima isbandyt;) bet laipsnio pakelimas, tik 15-6 balu, ir iki sintezes uzspaudimo savaime.].tai irodo, kad darvino materializmas gyvas, iki savaiminio jo paneigimo, o laipsnis 14^20 laikos bigbango ego?:) neigiu...
30) savaimine ideja, kad sita prielaida, yra sugalvota objektyvios realybes, o ne kompiuterizuotos pramones;) ar norint isbandyt savo kompiuterius, nesulostume viena chess ?:) iki galo, kad kompai butu pries realistiska as;) as atakuoju e2e4;] jeigu priimta, tai moneta kerta keturis arklius, i siulau ispaniska partija;) jeigu neigiama, tai moneta realistiska, ir gryztu i egoistini as;) to salygomis, as ir grynziu objektyvizma, ar pasisukus briaunaj, ant sesiakampio kubo, nebus apsivertimo?
Irodykit, kad as klystu.. Isivaizduokit, kad galit teigti, netik objektyviai, bet ir kritiskai;) Ar galit supazindint mane, su Jusu skeptiskojo neigimo kazusais, bei irodymais? :roll: Ir ar objektyviai neigsit, tai kas yra paprasta? As cia nesupazindinau, net nei su post`skriptum ideju dalies, kuri man kyla, ir samoningai laisvoji valia, ar uz, ar pries? Koks tenzorius yra laipsnyje nihilum terra novum? Ir kokios idejos kyla is priezastingumo, o ne is tos incesto salygos, kuri savaime pazeidziama? As teigiu, ir logiskai, ir nuosekliai, ir su pagryndziamumo faktoriais, kas leidzia salygot, iki galo priezastini rysi, ir visame kame esu adekvatus, ar norit tokio skeptisko ISSUKIO?.
DrHarisLacan
pradedantis
Posts: 218
Joined: 2015-05-29 11:16

2015-10-10 18:51

Esme pagavus prasoma ne istrynti;) o salygot savo tikraji skeptiskuma, ir kritikuot, iki pirmo kraujo, arba iki paskutinio :thumbsdown: :mrgreen: :cry: :lol: :D
User avatar
fizikanas
senbuvis
Posts: 5791
Joined: 2004-05-27 19:45

2015-10-10 22:58

Kas prijunginejat prie interneto dirbtini intelekta? Taigi pavojinga.
DrHarisLacan
pradedantis
Posts: 218
Joined: 2015-05-29 11:16

2015-10-11 16:03

fizikanas wrote:Kas prijunginejat prie interneto dirbtini intelekta? Taigi pavojinga.
Ar priemi issuki? 2 litu moneta statau, ant sachmatu lentos;) kombinatorikos, ir analitines logikos kazusas;) Aisku, kad pries averso atsivertima, ar ne? tai isspresk dar viena uzduoti, ar gali dirbtinis intelektas;) laimet pries ir po?:)sachmatus irgi i ta santyki irasom;] e2e4! :cry: :)
Vilius
emeritas
Posts: 6521
Joined: 2004-04-19 12:28

2015-10-11 19:33

Forumo administracija nuolankiai informuoja, kad narys DrHarisLacan praeityje buvo ne kartą išbanintas už (vizualiai) panašaus turinio postus, tačiau po visuotinės amnestijos vėl gavo progą pasireikšti. Inkliuzyvumo vardan, šį kartą vartotojo nebaninsiu, su sąlyga, kad jis reikšis tik šioje temoje. Tiems, kam panašaus turinio postai kelia kognityvinį diskomfortą, siūlau tiesiog neskaityti šios temos. Dėkoju už supratingumą.


Mano kukliam protui net ir pirmas sakinys nebuvo įveikiamas ("principas de morgum" dafuq?), tai dėl tariamai metamo iššūkio skeptikams nieko prasmingo negaliu pasakyti. Temos autoriui palinkėčiau pabandyti išreikšti mintis paprasčiau. Įsivaizduokite, kad rašote laišką savo močiutei, ir pabandykite iš naujo.
DrHarisLacan
pradedantis
Posts: 218
Joined: 2015-05-29 11:16

2015-10-11 20:50

Vilius wrote:Forumo administracija nuolankiai informuoja, kad narys DrHarisLacan praeityje buvo ne kartą išbanintas už (vizualiai) panašaus turinio postus, tačiau po visuotinės amnestijos vėl gavo progą pasireikšti. Inkliuzyvumo vardan, šį kartą vartotojo nebaninsiu, su sąlyga, kad jis reikšis tik šioje temoje. Tiems, kam panašaus turinio postai kelia kognityvinį diskomfortą, siūlau tiesiog neskaityti šios temos. Dėkoju už supratingumą.
Paprastai, ir aiskiai, bet be priezastingumo, ar isbanintas nebuvau, uz savaimini prielaidu santyki, kuris logikoje yra vadinamas diskriminantas? ok cia nesigilinsim, tik tiesa pasakius, as ir isreiksti ir pagrysti savo pozicija moku ;) ar abejojat?:) iki pirmo kraujo daeita butu, jeigu tavo motyva neigti, pagrysciau?
jis yra toks ;] paprastas ir emocionalus nuokalnes argumentas? ;D Jeigu neigi, tai salyga priemu;) bet metam dar 2 centus ;D kurie kris, tik aversu..
Mano kukliam protui net ir pirmas sakinys nebuvo įveikiamas ("principas de morgum" dafuq?), tai dėl tariamai metamo iššūkio skeptikams nieko prasmingo negaliu pasakyti. Temos autoriui palinkėčiau pabandyti išreikšti mintis paprasčiau. Įsivaizduokite, kad rašote laišką savo močiutei, ir pabandykite iš naujo.
Principas de morgum, yra tas kuris logikoj vadinamas paprasta ir logiskai pagrysta koncepcija, ar neteko studijuot lotynu?:) manau, kad lotyniskai isireiskiau teisingai. Gerai.. Dabar pati salyga;) Ar neigi, kad jis tikrai neturi prasmes? Ko gero, dabartinej neigimo santykio pozicijoj, as priemu, kaip dar viena nuokalnes argumenta.. O realybe, ar mociutej laiskas, gali padet suvokt verte, ir ar principe tu neneigi to, kas yra pagrysta iki galo? diskriminantas, kuri as isvedziau, yra prie logikos, ir logikoj, nes kiekviena absoliutine teze, yra realistiska, ir abejoniu nekelianti.. Ar tu tikrai rasaj laiska mociutej, kad padetu tau suprasti? Jeigu taip, tai visa kombinatorikos teorija, kuria tu studijavai brailio rastu, galima sudirbti paprastaj.. Metu ne 5 centus, o raudona salika, kuris reiskia issuki.. Prieisim prie isvadu, kai bus salygojamas neigimas, to, ka cia bandau grysti;) Be abejo, tai realistiska;) 2 eurai krenta ne daznaj, i kisene, ir statau 10 monetu po 2? sąlyga, kad jis reikšis tik šioje temoje salyga priimta! ;).
Vilius
emeritas
Posts: 6521
Joined: 2004-04-19 12:28

2015-10-11 21:23

DrHarisLacan wrote:Principas de morgum, yra tas kuris logikoj vadinamas paprasta ir logiskai pagrysta koncepcija, ar neteko studijuot lotynu?:) manau, kad lotyniskai isireiskiau teisingai.
Tiesą sakant, teko lotynų kalbą studijuot (nesakau, kad išmokau, vienok). Sprendžiant iš to, kad čia neradau lotyniško žodžio su šaknimi "morg", greičiausiai išsireiškėte neteisingai. Kaip ten bebūtų, nei nei jūs, nei mes nemokame lotyniškai, ir "de morgum" tikrai nėra plačiai naudojama frazė (jei būtų, Google ją tikrai rastų, ar ne?), tai kam reikia išsikalinėti?

Su "laišku močiutei" aš be abejo hiperbolizavau. Visgi, jei tikrai tikitės iš mūsų diskusijos, pabandykite iš pradžių paneigti mūsų pirmą įspūdį, kad tas tekstas yra padrikų žodžių kratinys (nes, dievas matytų, jei egzistuotų, jūsų tekstas tikrai taip atrodo). Tiesiog parašykit 3 paprastais sakiniais, kokia yra pagrindinė jūsų mintis. Pradžiai to užteks.
DrHarisLacan wrote:sąlyga, kad jis reikšis tik šioje temoje salyga priimta! ;).
Džiaugiuosi.
DrHarisLacan
pradedantis
Posts: 218
Joined: 2015-05-29 11:16

2015-10-12 12:53

Tiesą sakant, teko lotynų kalbą studijuot (nesakau, kad išmokau, vienok). Sprendžiant iš to, kad čia neradau lotyniško žodžio su šaknimi "morg", greičiausiai išsireiškėte neteisingai. Kaip ten bebūtų, nei nei jūs, nei mes nemokame lotyniškai, ir "de morgum" tikrai nėra plačiai naudojama frazė (jei būtų, Google ją tikrai rastų, ar ne?), tai kam reikia išsikalinėti?
Jeigu teko, tai ko gero, tik pirmam kurse;) Zodis de morgum, reiskia pazinimo dziaugsma, ir jo koncepcija, kas yra lotyniskai pazinimas visiems!, kad google jo neranda, tai reiskia, kad gali buti, arba momentine paklaida ivesta , arba paprasta;) Isireiskiau tikrai teisingai;) As lotynu kalbos taip pat nemoku, nes moketi lotyniskai reiskia imti ir duoti, to ko gero, as negaliu salygot ;) tai kam reikia isikalineti?:). Paprastai, kad tai irodyt, dar paimsiu sena vokiska zodi morgum?:) is senoves romenu, ar is senoves lotynu? Ir ko gero mano paprastas argumentas, cia taipogi bus atmestas, del tos pacios averso-reverso kombinacijos, kurios negalima isivaizduoti..
Su "laišku močiutei" aš be abejo hiperbolizavau. Visgi, jei tikrai tikitės iš mūsų diskusijos, pabandykite iš pradžių paneigti mūsų pirmą įspūdį, kad tas tekstas yra padrikų žodžių kratinys (nes, dievas matytų, jei egzistuotų, jūsų tekstas tikrai taip atrodo). Tiesiog parašykit 3 paprastais sakiniais, kokia yra pagrindinė jūsų mintis. Pradžiai to užteks.
Dievas netik matytu, bet ir girdetu;) ir butu realistiskas, ar tikites, kad jis is tiesu nera matomas, o tik suprantamas?:) Ko gero ir as hiperbolizuosiu.. Jeigu yra realistiskas Dievo irodymas, tai kodel kiekvienas cia esantis skeptikas, turi konkreciu iliuziju? Norisi zinoti, ar is tiesu Dievo nera? Ar jo negali buti? Ar jis tik isivaizduojamas? Ir ko gero aisku, kad kiekvienam skeptikui, dar kyla ir abejoniu.. Kur mano salyginis Dievo irodymas? Jis yra, ko gero yra, bet jis yra tik tokioje formoje, kurios nematant, negalima, ir nesuprantama, netik isivaizduoti, bet ir suprasti, bet .. jis yra! ; ) NETURINCIUS irodymu, prasome palikti sita chata:D Aisku, as dar ir hiperbole viena pateiksiu, paciam faktui apibudinti;) tai salyga.. Kaip Dievo irodymas egzistuojant salygoms, ir prielaidoms, gali buti neigiamas?:) Ar isivaizduojat, kaip jis save patenkina?:) Dievas ir jo metafizinis materializmas? Susirinkus kombinatorikos pludurus;) nereikia losti... reikia.. ir metu ne 2 eurus, o zhetona;) ant medines sachmatu lentos.. :D ok 3 paprasti sakiniai... 1) yra irodymas, kuris taip teigia, nes.. 2) yra salygos, kurios ta ir ta pagryndzia, nes, nes. nes. nes ir.. ir ir ir ;)ir 3) yra tai, kas yra isvesta, is siu prielaidu, nes.. ko gero, taip turetu buti supranamas 1 postas, kuriame viskas salygojama, iki paties santykio, ir iki diskriminanto isvedimo..Ir ar mociute tikrai turi Dievo buvimo irodymus? Nes konkreciai yra tas voratinklis, kuris is tiesu apipyne netik salyga, bet ir pati pazinima, ar is to fakto negalima nustatyt?
Vilius
emeritas
Posts: 6521
Joined: 2004-04-19 12:28

2015-10-12 13:06

DrHarisLacan wrote:Zodis de morgum, reiskia pazinimo dziaugsma, ir jo koncepcija, kas yra lotyniskai pazinimas visiems!
Prašau nuorodos į patikimą šaltinį. Priešingu atveju laikysiu, kad išsigalvojate.
DrHarisLacan wrote:ok 3 paprasti sakiniai...
1) yra irodymas, kuris taip teigia, nes..
2) yra salygos, kurios ta ir ta pagryndzia, nes, nes. nes. nes ir.. ir ir ir ;)ir
3) yra tai, kas yra isvesta, is siu prielaidu, nes.. ko gero, taip turetu buti supranamas 1 postas, kuriame viskas salygojama, iki paties santykio, ir iki diskriminanto isvedimo..Ir ar mociute tikrai turi Dievo buvimo irodymus? Nes konkreciai yra tas voratinklis, kuris is tiesu apipyne netik salyga, bet ir pati pazinima, ar is to fakto negalima nustatyt?
Visiškai nieko nesupratau. Bijau, kad turėsite pasiieškoti kitų pašnekovų.
DrHarisLacan
pradedantis
Posts: 218
Joined: 2015-05-29 11:16

2015-10-12 13:25

Visiškai nieko nesupratau. Bijau, kad turėsite pasiieškoti kitų pašnekovų.
As gi sakiau, kad Dievas yra irodomas.. As gi taip maniau,ir taip mane mano draugai?
a) ar yra kasnors, kas paneigtu mociutes namu salygomis keptas nuokalnes?:) ir ar b) yra kasnors, kam butu galima priestaraut.
As zinau, Dievo ideja tikrai irodoma, nes as tuo tikiu? Ar konkretus faktas, kad logiskai isvedus tuos santykius, ir gaunausi diskriminantas? Ko gero, cia net logika nekvepia, bet ar iracionalumas neslypi toje pavydalo formoj, kuri yra aliuzija?:) logiska logika? gali taip but?:) zinau, kad tu net i salygas nereaguoji, ar mestum pazinimo vardan man issuki, ir uzduotum toki logini klausima, i kuri butu neimanoma atsakyt, su salyga, kad 2 eurai jau kisenei?
minejau dar ir kombinatorika, kur tu nelogiskai suvedej savo faktorius?:D :thumbsup: :D :cry: :D
DrHarisLacan
pradedantis
Posts: 218
Joined: 2015-05-29 11:16

2015-10-12 16:07

laimėjimas priklauso vien nuo atsitiktinumo neatsižvelgiant į žaidėjo sugebėjimus. ;) :) pastatyciau dar 15 monetu, kurios butu po 5 centus, bet ar tai salygotu tai, kas isvesta? o isvesta paprastai, kad Dievo ir mociutes principas, susiejes su skeptiko apibrezimu;) mano skepticizmas, is tiesu salygojantis, nes..
a) turiu tam prielaidas, kaip yra teigiama?:)
b) turiu ir irodymus..
Ar ko gero Dievo-mociutes kombinatorikos paslaptis, slypi tame, kad koineje-iliuzijoj, ji permanentiskai neigia savaji diskretiskaji as;)ir konkreciai, ar tas Dievas-mociute, is tiesu skeptikas;? As laikau salyga, tai ka pagryndziau, ir speju, kad monoteistiniai isvedziojimai, apie tos Mociutes kepta pyraga, tik svaiciojimas.. Kodel tada isivaizduojama realybe, kaip nyche rase, yra tiesos ieskojimas savaime, o ne tai, ka platoniskasis as atmeta? ;) gerbiamas oponente, ar neigiat tai, kad i mano kombinatorikos salygas, buvo itraukta tik mociutes finansine ataskaita?:)o, jeigu teigiant priesingai, kodel ta mociute apsinarkasinus? ir kodel anatomine molekuline sandara, is tiesu yra jos proto salyga tame as, kuris yra isivaizduojamas? 3 sakiniu taisykle sita paprasta sintezes-redukcijos abstrakcija, turbut apibreztu, kaip 1) proto netekimo salyga. 2) savaiminis konkretumas. 3) keturiu logikos predikatu taisykle;) Ar jau galima svesti pergale? Is kur kyla salygos? Ar turit kokiu prieslaikiniu pagryndimo faktu, tokiu, kaip logikos sinusitas, pries gerklineje Dievo neigimo stadijoj'?. Kulturinis as, salygoja tai, kas redukcija, ir tik be metafizinio koines-proto..suvokimo akto;) AR YRA DAR KASNORS, KA GALIMA BUTU TEIGTI;?. :mrgreen:
Ir irodymas to, kas yra skeptiko zodis, ir mantra, kuri turi buti skeptiskai priimama savaime, tai taipogi ir diskretiskumo apibrezimas, nes salygojant pyrago akcija;) tikimes, kad 2 litu moneta, is tiesu simbolizuoja tai, kas yra arogancija;) kiek statot, pries ir po ;) salygojamaji diskriminanto atvertimo i Mociutes -skeptiko.. ir skeptiko-diskriminanto teiginiu logikos integrala?
Konceptualioji problema
Konceptualioji problema vystoma panašiai. Jei betarpiškai žinome tik savąsias patirtis, kaip galime gauti koncepcijas apie kitų žmonių mentalines būsenas? Visa turima patirtis yra mūsų ir neišvengiamai suvokiama kaip mūsų. Ir vėlgi, problema ne tame, kad negalime stebėti kitų skausmo. Klausimas, kaip patirti lygiai tokį skausmą, kurį jaučia kiti.
Konceptualioji problema gali kilti kitu keliu: kaip galiu savo skausmo koncepciją išplėsti už savo skausmo ribų?
Ir prieslaikinis skeptikumo ejakuliacijos aktas, o zinant dualistini apibrezima, ir irodymas, ar skeptikas-Mociute, netiktu skeptiskajam postomaterialistiniam irodymuj, kad cirkas numire?:) ar uz ideja atgaivinti mociutes testinumo tradicija?:) ir ar genetiskai pagrysta kombinatorikos zinias sieti, tik su tuo, kas vadinama..
Svetimų minčių problema..
;] Ar gali mociute savo testamente uzrasyti man savo siela? Ar gali atomistine sielu pasauleziura but savaiminis materialistinis, ir realistisnis suvokimas, ir ar sielos platybe matuojama darvinistiniu egzoidu?:) Paranormali situacija teigianti, kad zodis morgum, is tiesu reiskia vokiskaji laisves simptoma;) Berlyno siena nugriove, tikrai ne is daoistines puses skelbiant tikejimo pradzia, o realistiskai, ar motyvuotum savo implikacijas?? tame, kas yra aversas?:) ir teigiu, kad logikos uztektu viskam..http://www.spauda.lt/plato/mandala.htm Is to paties apibrezimo, kuri Jungas teigia, kaip irodymu aspekta! nes tai yra aspektas, ir sintezes variacija, as dar pagrystai irodyciau, ir tos mociutes paranojos-manijos simptoma, kuris kastraciniame periode yra neigiamas, ar tai Psichiatro-paciento decentrualizuota prizme;? uz.. ir pries.. siulau matcha 2 eurai;] pries 2 litus, santykiu korealiacine matrica 12 26 18 35 16 2;) ir isivaizduojant, kad amplitude pasislenka, iki pencijos.. :wink: :D :cry: :x :D
DrHarisLacan
pradedantis
Posts: 218
Joined: 2015-05-29 11:16

2015-10-12 16:22

Ar dabar tavo teiginio salygos, ir yra tas vadinamas verdictum bobulencijum?
Si kart tesime, apie pievas, ar apie bites?:) ir apie dangaus zydryne?:) savaime suvokiama, kad as pagryndziau zodzio de morgum ideja;) konfliktas ego?:) kaip kritikuojami tie, kurie laipsniuojami savaiminiu santykiu predispozicijos ir teiginiu logikos parafleksijos anonichronizmajs?:) konkretumo laipsnis, ir yra;)
kas pastate pencija, o kas tik pora euru;) ar tik salygos kombinatorikoj aiskios, ar ir apibreztumas? :cry: :lol: :)
DrHarisLacan
pradedantis
Posts: 218
Joined: 2015-05-29 11:16

2015-10-12 17:39

Irodyta.. :thumbsdown: :) :cry: :lol: :) :D
Augustas
senbuvis
Posts: 3165
Joined: 2012-05-03 18:44

2015-10-12 18:18

DrHarisLacan wrote:Irodyta.. :thumbsdown: :) :cry: :lol: :) :D
Kongenialu, brangusis. :thumbsup: ...Sejanus tuoj suloš partiją (jeigu jis, žinoma, to pageidaus), ir Jūs pralaimėsit. :wink:

P.S. Sejanaus, manau, čia nebus. Taigi, Jūs šį kartą laimėjote. :)
DrHarisLacan
pradedantis
Posts: 218
Joined: 2015-05-29 11:16

2015-10-12 18:33

:D sveikinimus priemu, bet konkreciai, ar 2 litu moneta, ar 500 004, po 2 eurus? statai? tiek? Visas paciento-bobutes-anegdotinioargumento santaupas? 5 pries 5 amplitudej sistemine logika, ir keturiolika pries astuonis analitinej logikoj?:) Zinoma Sejanus itraukit, i moraline skepsio vertinimo sistema;) ar de morgum, ir yra tas pranciskomu vienuolynas, kuriame moko skeptiko-anarchisto, o ne materialiojo as logikos? :thumbsup: :lol: :shock: :D
DrHarisLacan
pradedantis
Posts: 218
Joined: 2015-05-29 11:16

2015-10-12 18:47

O dabar Vardan Sventos Tezes.. Visas Bobutes ipareigoju;-) Ar norint pazinti poterius, kaip vilkas pasvin&kusia mesa, ar ipareigotumet Vardan Sventos 2 litu monetos, verkti, ir keliais klupant eiti tikros ispazinties, pas skeptiku pirmininka ;)? Ir ar Vardan Sventos Bobutes neisipareigotumet savyje teigti, kad 2 pries 2 monetu santykis, ir yra Sv Mato kapeliono giesme? Norint ispazinti tikra skeptiko-Inkvizitoriaus logika, is tiesu vertybes TO VIESPACIO, kuris yra tikrasis! Bet.. ;) Ar? Ir. abejones cia isnyksta;) savaime.. kodel bobules is viso gauna tas pencijas? as pasibaisejas, cia tikra fakto fakto klaida. tokia logika ir visas kapelionas turetu Sv. tarybine pencija atmesti, vardan bjauriu-nemoraliu-morgaliu- de facto, ir neracionaliu premjero nurodymu;) materialiai, tai pencijos dydys dabar priklauso, ir nuo protezu[..........,
ar apsimoka teigti, kad surinkta pencija, iki gyvos galvos?. :)
DrHarisLacan
pradedantis
Posts: 218
Joined: 2015-05-29 11:16

2015-10-12 18:53

:) prie pasaulio margo zydro, padalinta vizija abu;)ar esi Aukstuomene, ar tiktai zvairas, zydras, kas dabar cionais priklauso, ir nuo ko/? vertybines pozicijos.. ryskejanti simptomu kritika, O ar pades cionais ministras, ir politika? Ar kritikos nevengiant, galima ieskot tiesos/? Ir kodel pasaulis padalintas, ir ant ko? Cia stovi, ir politikos, ir ministerijos, visa aukstuomene.. o ar isvengsit kritikos sio sociumo visuomene?
Su stoikais, as geriau, ir varles p*** ir net to vargo svento, is ties as nemaciau!
Kiek liko iki amziaus pencijos varguomenes, kad islaikysciau sveika kritika visuomenes;?
Po gerimu ir :D logikos stokos, as net visuomenej esu pritapes nuolatos;) Kaip Vilko bilieta as rankose laikau politika, ir savo noru cia verciu Jums tikra kritika/
Visuomene, ar jus prabudote tikrai?
Cia susirinke, netik moralus, bet ir visi stabaj;
Ko gero baimes jie ismano, ir save pazysta..
Bet ar jie tikra VIESPACIO MORALE ISPAZYSTA?.
Augustas
senbuvis
Posts: 3165
Joined: 2012-05-03 18:44

2015-10-12 20:01

Tamsta pasirodo ir poetas esate. :thumbsup:
Post Reply