DrHarisLacan vs skeptikai..IQ

Visos temos, kurios neįsipaišo nei į vieną forumą aukščiau.
Vilius
emeritas
Posts: 6521
Joined: 2004-04-19 12:28

2015-12-09 18:40

DrHarisLacan wrote:Bet.. ar galetum del principo is tiesu ta ip lista pateikt?:)
IP adresų tikrai neduosiu nei tau, nei kam kitam. Nu nebent ten kas su uniformom ir teismo orderiais prisistatytų.
Visgi džiaugiuosi, kad tavo žinutėje radau kažką suprantamo. Jei taip ir toliau, gal vieną dieną surinksi tuos savo tris skeptikus :)

Likusi dalis vis dar neįkandama mano protui.
DrHarisLacan
pradedantis
Posts: 218
Joined: 2015-05-29 11:16

2015-12-09 19:24

:D :D :D :D Likusi dalis vis dar neįkandama mano protui.
kaip ir sakiau, argumentas slidi nuokalne, o jeigu pabandytum, gal ikastum? =].
Vilius
emeritas
Posts: 6521
Joined: 2004-04-19 12:28

2015-12-09 21:25

DrHarisLacan wrote:argumentas slidi nuokalne
Ar tikrai?
DrHarisLacan wrote:o jeigu pabandytum, gal ikastum? =].
Jau bandžiau. Supratau tik tą vietą, kur prašei IP adresų.
DrHarisLacan
pradedantis
Posts: 218
Joined: 2015-05-29 11:16

2015-12-10 16:56

tik nereikia skustis tuo, kas yra argumentacija pries zmogu, ir konkreciai non sequitur, iki galo as savo pozicija pagryndziau, o dabar motaika keliantis anekdotas..
As teigiu, as privalau, ir as tikrai teigiu.. turit tiketi manim, ir tik manim, toks tavo logikos principas
siuo atveju, o ar tikrai patikes?:) prikauso ir nuo tavo turimo skysto fakto;D kad pagrysti logiskai as sugebu galetum isitikint, o ne tik saudyt kiauriai savo siaudinem baidyklem.. ;D :)
Vilius
emeritas
Posts: 6521
Joined: 2004-04-19 12:28

2015-12-28 22:16

DrHarisLacan wrote:Sveiki, gal pirmoj savo temoj rasiau, kiek nesuprantamai, bet.. dabar, is tiesu.. teigiant, ir isvedant visus logikos desnius, pabandysiu suvokiamai paaiskinti, kas yra mano pozicija. Tai yra.. a) principai, kurie egzistuoja motyvuose;) ar neigsit, kad kiekvieno ego turi savo faktorius ir kiekvieno smegenys yra absoliuciai visiskaj skirtingi, o priejus prie pacios paprasciausios isvados, mano diskusijoj truko, tik abstraktumo, ir sintezes;) taip jau yra.. sinteze as suvokiu, kaip visuma, o paprastas abstraktumas, is tiesu ne paprastas, o grynai motyvuotas. kiekvienas argumentas uz Dievo egzistencija, yra ir pasamones baime;) ar tai neigsit? pasamones baimes remiasi asmenybes charakteriu, kuris susiformuoja asmenybej mastant, ir brestant. ko gero konkreciai tai pasamone ir sociumas, yra susieje, o kad daugiau nenaudoti zodzio konkreciai, nes jis man nepatinka, ir subjektyviai aisku, kad nevartotinas;) zodis konkretus, is tiesu moksle, kaip keiksmazodis, nes abstrakciai viskas, ir net menkiausios salygos, yra sudarytos is abstrakciju, ir is samones. metafiziniam lygmenyje tai vadinamo laisvoji valia, ar apie ja girdejot? zinau, kad prieisim sioje diskusijoje prie klausimo, ar imanoma egzistuoti dievybem, ir ar gali but laisvosios valios principas visiskai abstraktus;) nes paprastai argumentuosiu tuo, kad laisvoji valia, yra tik principas;) Zinau, sudetinga suvokti, kas yra mokslinis :P abstraktumo lygis, nes as kalbu ne tiesioginemis, bet ir abstrakciai integruotomis metaforomis, nes taip jau sudetas mokslas.. Iki pirmo lygio pasamones baimes suvokiu, kad motyvas bus paprastas, teigiu, kad DIEVAS, ir laisvoji valia neegzistuoja, tik samonej..........,
O is tiesu teigiu, kad rezultatyvus faktas, yra tai, kad mes visoje VISATOJE.........., galime buti is dalies teisus, kaip Dekartas maste, kad abejodami kuriame iliuzija, taip ir as teigiu, kad VISATOJE.........., mes kuriame iliuzija;) ir is tiesu, kodel dievas atmetamas?
:) iki galo pozityviai mastantis, ir abejoniu turintis, uz Dievo egzistencija nesuvokiame lygmenyje argumentuoja, kaip uz salta fakta:) taip yra iracionaliai pasverta butis, kurioje nieko ner, yra tik tas vadinamas LOGOS, kuris esu as pats. tas LOGOS, ir yra saltas faktas, kad negyncydami galime teigti, jog kazkas egzistuoja;) as teigiu, jog tas kazkas=ESU=AS. ir materialiai identifikuoju save su LOGOS!.
:) :P :P :) :lol: :D :P :mrgreen: :) :P :) :twisted: :P :lol: :lol: :( :) .
Admino pastaba: postas parasytas kitoje temoje, bet labiau tinka cia.
User avatar
Pico
pradedantis
Posts: 311
Joined: 2015-05-24 15:07

2015-12-28 23:24

Taigi buvo sutarta, kad jis postins tik šioje temoje.
DrHarisLacan
pradedantis
Posts: 218
Joined: 2015-05-29 11:16

2015-12-29 18:53

Admino pastaba: postas parasytas kitoje temoje, bet labiau tinka cia. :cry: :cry: :) :P Ah tas pasaulis, is tiesu, kaip dramblys zirafaj, ar kaip zirafa drambliuj? Kiek tu cia gali vargt su savo ad hominem, ir kitom nelogiskom, nes net nepateiki jokio pagryndimo, ir motyvacijos visiskaj nezadinanciom argumentu nuotrupom;) Is tiesu as zinau, ka teigiau, ir kur teigiau. logiskai gali pagrysti tai, ka vadini rasymas ne temoj?:) ar tik asmeniniu motyvus, tokiu, kaip baime, skeptiskumo nebuvimas, ir visiskai nesuvokiamas pasauleziuros principas? Zinau, kad iki galo abstrakciai ir iki galo reiksmingaj, as toje temoj pasireiskiau, nes buvo motyvuota tuo, kad Dievas is tiesu, gali buti;) Ar gali buti taip, kad taves cia ner? Ir ar tu isivaizduoji, kas bent jau yra diskusija? Kad ta isivaizduoji, tai as suprantu, bet kad vengi mano argumentu, del to, kad bijai susimauti;) Ar ne? Zinau, kad ir tavo ego paprastai uzmustas tuo, kas yra logika. Tu skaiciuoji, mastai, kuri, vertini, ar taves cia visiskaj ner?:) Kur pagryndimas mano logikos? Pvz, kodel tas ip listas, arba siaip;) ar taip.. gi zinau, kad modalinej logikoj yra skaiciuojama ekvivalencija, o tu priklausai tiesiog nuo jos. Kad kritikos butu, nei per daug, nei per mazai.. Paprasysiu teises reikstis netik cia.. bet ir bet kur, ar gali but draudziama nuomone? Ar tau ta nuomone tokia pavojinga? Tu jos vengi, ir tu ja suvoki, ir zinau, kad tobulas neesi.. SIta baime froidistai vadina Mesijo kompleksu..Analizuodamas ji, as pastebejau tavo susidvejinima, su motyvais.., Turesi teigt priesingai, nes bus frustracijos jausmas, ir iki galo pazystamas deterministinis aktas..........,Ar tau ta nuomone tokia pavojinga?Iki galo, nes tu Mesijo komplekso analizej, esi netik pasamoningumo krizej, bet ir pacioj jos santykinej sferoj, kuri vadinama patevio kompleksas;) Ar gali analitikas-pacientuj pakuzdet tinkama motyva? Susipriesink pats su savimi, ko gero.. taip ir bus.. as esu cinikas, ir i visuomenes kritika visuomet atsakau, todel turesi man pagrysti kiekviena savo principa;) Aisku? ;) Cia paprastai, prie tu ad hominem, kurios tu metai, pridedi net reiksmes neturincia argumentacija, kuria tu pats kuri.. Zinant, kad google Lietuvoje buvo ivedes i savo rinkas BMS MEGAPOLI, ar negaletum tu turet tokio priejimo prie serveriu? Ir irodyk, kad cia mano vaizduotes zaismas, kuris isdiktuotas grynai ne logikos, o tuo ka vadini nesuprantamu;) Zinau, tu paprastai vengi atsakinet i klausimus, bet uzduosiu tau asmenisku, is tos srities, kuri vadinama logikos kvestijonavimu, tam, kad sudominti sio forumo chebra, tavo tikrais darbais.
1) Ar tu logiskai motyvuotas tuo savo ad hominem, tai yra ar tikra juo pasitiki, iki galo, kad butum savimi tikras, ir kad argumentuotum, netik su visomis logikos klaidomis, bet dar ir su nenuoseklumo gramatikos linksniu..
2) Ar tu logiskai atsakingas uz si foruma?
:) arba a) arba b) ir kodel..
Tai yra logikos kvestijonuojamos tezes, kurias galima pagrysti saltais faktais, ar BMS nebuvo savo skeptiku sueigoj prieme tokio logikos pozicionavimo, koki cia bandot responduot? Moraliai, tai dar teigiu, kad BMS savo forumo reklama, jau uzpiso visa mano tikru skeptiku sarasiuka, o tikras skepticizmas priklauso nuo abejoniu savimi, ar neigsi?:) Neturint vaizduotes to ir nesugalvotum;) Zinau, tu is tiesu pazeidziamas. Ir kritiskai tave vertinu viso forumo vardan.. TURESI PROGOS IR PASISKAITYT, IR IVERTINT;P.
3) Tai va.. teigiant, kad yra bendras logikos kazusas, is tiesu pripazystu, kad savo kalbomis, nei uzpisau, nei esu nemylimas, tik esu neigiamai, ir kritiskai vertinamas, del baimes, kuri yra motyvas;)
Kad atskleisti motyva, is tiesu uzduosiu dar ir 4 ir 5) klausimus, kurie visiskai atsakys, i tavo nelogiskuma, ir abejones mano motyvais;) Kad ta pagrysti naudosiu logika, kuri naudojama Harvarde, jos ismokau ir turejau progos mokintis, be abejones teigdamas, kad yra principingumo sfera, kuri absoliuciai tinkamai salygoja, ar skeptiskumas gali but vertinamas be faktu? taip teisingai Mastytojas, su Mr. Singuliarumu rase, kad mano intelektualiai diskusijai truksta, tik fakto;) Ta jie pastebejo be abejo. Zinau, kad 4) klausimas remiasi fakto klaida, ka tu megsti, ir daznaj daraj;] Tai yra tiesiog suklastoti faktus. Ar? Neigsi?:) Pabandyk neracionalizuodamas, ir neisstumdamas tos baimes, i pasamone, ir nesukonkliktaves situacijos, iki ad ratio, pabandyk argumentuot;) motyvais, ir visuo kitu, taip, kaip daro tai tikri deterministaj, o ne prorusisku motyvu vedami neutralai-radikalai.. toks konfliktas susdiaro, ir del valdzios isikisimo, i sia ceremonija..
tai paprastai, as dabar isdiktuosiu, ka siulo mano racionaliosios logikos diktorius;)
A) TUREDAMAS POZITYVA, IR NEIGDAMAS TIKRA TIESA, TU GALI TIK ABEJOTI SAVIMI, IR SAVO VIDINIU KONFLIKTU, KA AS PAGRYNDZIAU MORALES NORMOMIS, IR BMS POZICIJA INTERNETO SPRENDIMAS, AR GALI TAI BUTI MOTYVAS? BE ABEJO, TAI TIESIOG EGZISTUOJANTI PASAMONES NEIGIMO DESNIO SRITIS, KURI I .., VADINAMA RACIONALZIACIJA, JA NEIGIANT DAZNIAUSIAI YRA PRINCIPAS GYNTI SAVE;) BET NE ADEKVACIAI, KAI TU TA DARAJ, O TIK IKI KRITIKOS, PO KRITIKOS JAU PAEMAMAS LAIPSNIS B) LAIPSNIUOJANT GRAMATOLIGISKAI, KAI DERRIDA, SLIODINGERIS, HEGGELIS, IR DELEUAZE, IR NET IR TAS MASTYTOJAS FROIDAS;P TEIGIA, KAD YRA ANTAGONISTINE PASAMONES SMAIKSTUMO RIBA, TU JOS NET NESUVOKI, O AR SMAIKSTUMAS, IR AKTAS'. NERA SUSIEJE?
C) YRA MOTYVAS, KURI TU NEIGI, IR PASTOVIAI SLEPI, IR YRA TAI, KAS YRA;P DETERMINUOK..........,
D) RIBOS, TARP SAMONES, IR TRASGRESIJOS REDUKTYVIAI, IR MORALISKAI;) AR DETERMINUOT PAPRASTA, KAI ISNEIGIA SAMONE TAVO PATIES MOTVYAIS? TEIGIU, KAD TU, KAD SUGERTUM SITA TRANSGRESIJOS AKTA;) ISTEIGI IKI GALO MALONUMO PRINCIPO NEBUVIMU, TAI KAS YRA PASAMONINGA BAIME, TAI PAPRASTA, TAI ABSTRAKTU, IR KAD SUVOKTI VISAS TAVO BAIMES, REIKIA PASIGILINT I PAPRASTA PSICHOLOGIJA, TOKIA, KURI SUDARO TAVO POZITYVA;P.
O dabartiniai faktoriai, kurie susiveda salygomis, is tavo intelekto regresijos, i dabartini paniekos ;) Isivaizduokit, kaip ji sudirbti lengva, reikia tik izvelgti tikrai paniekos kupina aktualu fakta, kuriam jis nesipriesina, tam ir teigiau motyvacinei analizej, kad yra poreikis, tikram laipsniniam faktodubliavimuj;) Norint zinoti, ka jis teigia, reikia zinot, kodel slepia..
O slepia todel, kad gi..
1) YRA NEMOTYVUOTAS TUO, KA BMS SIULO, IR JIS SIULO?O GI KA? ANALOGIJOMIS DAVAI, IKI PAGRYNDIMO..
MOTYVAS-NERA=12 12-5= REZISTORIAI, O JEIGU REZISTORIAI-AIBE?:) TAI ANALOGIJOS, KURIOMIS SEKANT LENGVA IR PAPRASTA PAGAUTI KAMPA;) APIE IP?:) KA JIS SAKE?:) KA?:) MOTYVUOTAI, DAR GALIMA SEKTI ANALOGIJOMIS, KURIOS SUDARO SFERINI JO NEIGIMO IRODYMA;) AR NEIGDAMAS SFERA-AMPERAS+12-8=MATERIALUS DAIKTAS, AR ESI NEDAIKTISKAJ MATERIALUS?O, JEIGU MATERIALUS VADINASI ESI PRISIRISES, IR PRIE KAUKES, KAI TEIGIA FROIDISTAI, KAD KIEKVIENAS PRIE KAUKES PRISIRISES, SAVO ASMENYBEJ SLEPIA 42 BAIMES, TAS, KURIAS IMANOMA ISVARDINTI VISISKAI;) 1) BAIME MYLETI SAVO POREIKIUS, KURIE NEPATENKINAMI, IKI GALO, NES ASMENYBE ZLUGDOMA MATERIALAUS IR FINANSINIO ISIPAREIGOJIMO SAU, IR SAVO TEVYNEI, NES UAB KO GERO BUNA NESTABILIOJ RINKOS BUSENOJ, NE KARTA METUOSE, IR NE DU;) TAM PAGRYSTI AS NAUDOJU DAR VIENA ANALOGIJOS PRINCIPA, TAI PATI BAIME MATERIALISTAS;) KURI JIS VAIZDUOJA, AR NE?:) 2) BAIME, TAI KRITIKOS BAIME, IR TIESIOGINE GYNYBA ZINAU, NEZINAU NETURIU, NESAKAU PRINCIPU, KA GALIMA IS JO POREIKIU SUPRAST;) O DAR 40 BAIMIU, KURIOS YRA ASMENYBEJ SLEPIA MANO FAKTORIAI, TAI IS TIESU SMEGENU ALFA--0MEGA BANDU TYRIMO METODAS, KURIS NUSTATO, NETIK BAIMES, BET IR SALYGOJA, KAD PIRNCIPAS BUTU SMEGENU FAKTORIU REZOLIUCIJA, AR NE JIS GALETU TARKIM SAVO MATERIALUMU SUVOKT, KAS YRA LAIME?:) IR BUT TIKRAS SKEPTIKAS, IR ABEJOTI?:) KO GERO GALETU IR TEIGTI, TAIGI TEIGIU, KAD JIS TEIGIA TIK SAVO SALYGAS;) AR BAIME NUMERIS 3) NEBUS ASMENYBES SUSIDVEJINIMAS, KURIS PEREINA I SIZOIDINI-ANAL-REGRESINI IR MOTYVU NETURINCIO INDIVIDO IZOLIACIJOS SUBLIMUOTA SKIRTUMA, KURI NYCHE ISREISKE, KAIP SALYGA ANAPUS GERIO IR BLOGIO'?/. 4) BAIME TAI TIESIOG MOTYVAS, KURIO NER, AR JIS NEBIJO SAVES?:) TEIGIANT, KAD NE, TAI ILIUZIJA, KURIA JIS KURIA MODELIUODAMAS KOMPIUTERINIAIS MATEMATIKOS IR LOGIKOS PRINCIPAIS, NES TAIP BE ABEJO YRA IMANOMA APSKAICIUOTI, IR SUDAIKTINTI TIKRA MATERIALIMZ;) 5) BAIME, TAI KO GERO PATI POREIKIO ANALIZE, IR CIA AS PASAKYSIU TIEK, KIEK IR DERRIDA, IR LACAN TEIGE, KAD KRITIKOS VENGIANTIS INDIVIDAS BIJO TIESOS[. 6) BAIME, TAI NE MOTYVAS, JIS NET NESIULO MATERIALIU IDEJU, JO IDEJOS KONKRECIOS, IKI SKAUSMO, AR MOKSLE NERA PRIIMTA DAIKTISKAI MATERIALIAI, IR FAKTISKAI ISDESTYT, KAS YRA KAS?:). 7) BAIME, TAI YRA LAISVOJI VALIA, JIS TEIGTU, KAD YRA KAZKAS, O AR MES NETEIGIAM, KAD GALI DAR KAZKAS BUTI?. TAI PAGAL LACAN IRODO JO BAIME ;P KURI IR YRA MANO NEIGIMO FAKTORIUS;) TAI STATISTAS, IR IKI GALO UTOPIJOJ;) NES IDEALIZUOJA VISKA, KAS YRA, O APIE IDEALIUS FAKTORIUS, KA SAKO PSICHOLOGIJA? 8) NEIGIANT, KAD JIS POZITYVA TURINTIS, TAI STATISKAI AS JI JAU SUDIRBAU, AR NE?:) DABARTIS, ATEITIS, PRINCIPAS.. TAIP TU TEIGI VISADOS?:) AR FAKTORIUS PATEIKSI, AR TIK SUSIDEGINSI, IR PASAKYSI TIESA?:) 9) IR IDEJINE BAIME, YRA TIKRAS VERTYBIU TRUKUMAS, KAS MORALIAI ATSISPINDI JO KATEGORIZACIJOS IR KATEGORISKUMO NEIGIMA, TAI EDIPINE KASTRACIJA, AR JA JIS TINKAMAJ PEREJES? 10) TAI BAIME, KURI YRA JO LOGIKOJ, JIS BIJO TURETI .. SANTYKIU, NES YRA EDIPINES MESIJO BRANDOS PASKUTINEJ PAKOPOJ, KAD MORALIAI TENKINIES TIK TUO, KA GAUNI IS SAVES;) BE ABEJO, JIS CINIKAS, IR NET LINKSNIUOJA SAVO, PAGAL NOAM CHOMSKY, KAS YRA GRAMATOLOGIJOJE AKCENTUOJAMA, KAIP RAIDOS SUTRIKIMO FAKTAI?
AR BENT VIENA IQ TESTA ESI PADARES IKI GALO, KAI GARANTIJOJ, KAD KIEKVIENAS CIPSAS, IR KIEKVIENA MOTININE PLOKSTE SKAICIUOJA EKVIVALENCIJA?:)AS BAISUS, IKI GALO BUSIU, IR TAI JAU PEREINA I PASAMONES LYGMENY..[ ZENK PER SLENKSTI DABAR, IR ATSAKYK, AR TU SUGEBESI PABEGTI NUO SIOS SROVES, KURI ITRAUKIA I SAVO VANDENIS, IR PANARDYYYYYYYYYYNA IKI SAMONES. ,,,!,,,.[..........,
DrHarisLacan
pradedantis
Posts: 218
Joined: 2015-05-29 11:16

2015-12-29 18:54

Cia vadinamoji pasamones psichologija, ir analize, pasigylinkit, paskaitykit, ir zinosit, kaip is tiesu klastojami faktai;) ar ne? :) kad uzvaldyt jo baimes, is tiesu nieko nereikia, uztenka tik trupucio ismanymo, ir siek tiek abstraktumo, jis neutralus? to bendraujant nebuna. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :)
DrHarisLacan
pradedantis
Posts: 218
Joined: 2015-05-29 11:16

2015-12-29 18:58

Pico wrote:Taigi buvo sutarta, kad jis postins tik šioje temoje.
O tu jo salygomis pritarianti Abejokle, kuri turi nelogiskumo santyki isvesta prezisto-tranzistiniam-sferiniam-impero-proto s r t y s r t y s r t y e s r t y z faktoriuose?:) Juk salygojant tavo auksta IQ, ir manipuliacija juo, ir manimi;) Galima salygot tavo proto nesutinkamuma su paskutini Z faktorium, ties kuriuo tu pasiklydai;) Gi reikalas, kad apsimeti Pico, kuris yra zinomas, ir zinotinas, kaip abstraktus, materialus, faktiskas, ir idile turintis optimistas, ties tuo reikalu, kad proto faktorius dubliuojamas? Ar materialistinej analizej pasiruosus, yra zinoma, kas tie x y x y xy xy xy s r s z y r t s ir kiti reduk-amper-faktoriai? Pasakysiu tik tiek, kad egzistuoja ta rases principu forma;) materialistaj.. tokia yra ideja, mes ne rase?:) Jeigu ne rase;) tai kodel tada buvo dengiama faktais, kad Dievo Iliuzija egzistuoja principo remuos? Tai jau salyga, kuria as diktuoju..e2e4! :cry: :) :) :P
DrHarisLacan
pradedantis
Posts: 218
Joined: 2015-05-29 11:16

2016-03-02 19:54

Ach tos bobutes-skeptikes, netik nesuprantu tapatybes ir identiteto kilmes, bet ir visiskaj neabejoju savo IQ ir pazinimo faktoriais;) Ar gali kazkas vaizduoteje buti, ko is tiesu nera? Ar gali realus pasaulis but toks netobulas? Ir ar tobulas tobulame, is tiesu virsta, tik savo kopija?:) Nezinantiems, apie ka cia rasau, tai tik padrikos mintis, ir teiginiai, kuriu nera, o tie kurie ismano ir savaime susipazysta su materialiomis abejonemis, ar pazinimo vardan, galetumet paaukot Dieva? Moralines problemas, jis iskelia, tik todel, kad kiekvieno surrealaus pazinimo sfera, turi savaime isivaizduojama laiko akta;) o laikas susiejes, ir su materializmu:) Norint zinot, kas yra tas dangus, ir kas tame danguje, ar galit paklausti saves? Kodel egzistuoja ne Dievas, o LOGOS?:) ir kodel tas LOGOS! turi pradzia. Pradzia pabaigoje, ar pabaiga pradzioje/. Kiekvienas kvestijonuoja save;) ir savo pazinimo skale.. Materialus tas skeptiku-bobuciu supratimas, ir samprotavimai, tik savo atzvilgiu, ir savaime, ne apie pacia idile, o ir tuo paciu apie save. Kas zinot, kodel ? As uzskaitau sau dar 0.5208020100 % skeptiko?:) nes tai pagrysta matematika, ir kombinatorikos ziniomis;) ar is tiesu rytuj austant.. Dievas mire=? Egzistuoja LOGOSAS savaime? ;)
Ar statot dar kombinatorikos poziuriu monetu, kurios galetu apsiversti reversu-averse?:) Is tos pacios pozicijos, kurios gryndziamas determinanto slankusis kalibras, ir as saudoma ne tusciomis ir per daug banaliomis frazemis?:) As tuos skeptiskus irodymus, vis del to pateiksiu;) Organine liekana, kazkokiame fabrike uzstrigo gamindama laika?:) Ar gali BigBangas egzistuot, jeigu materialistiskaj net nera pazinimo ir santykio, kas vadinama paciu fotonu?:) Ir ar gali egzistuot ta vadinamoji idile;) aplink kuria cia tie skeptikai-bobutes tupcioja, kaip apie pacia kilme identiteto? As is salygos pareiksiu tinkama konfidencialiai salygina respondencija savo materialistiskumo irodymams;) Ar neigtumet tai, kad siurrealiai atspindejau savo terminus? Materialus materialiame;) ar faktas? :cry: :cry: :) :) :| :) :cry: :cry: :lol: :) :mrgreen: :cry: :P :)
DrHarisLacan
pradedantis
Posts: 218
Joined: 2015-05-29 11:16

2016-04-15 17:57

:) Ar Australijos aborigenu dziunglese priimta pirmo raondo pergale?:D
Zinau, kad irodziau savo diskriminanto ir teiginiu abstraktumo salyga;) O dabar beliko, tik teigti, jog abstraktumas, ir isvestos tezes, is tiesu salyginai;) netik salyginai, bet ir diskretiskai;) is dalies priimta manyti, kad ir singuliaria;) Dabartinis mano teiginys yra toks;) Ar gali buti logiska manyt, kad sitas diskriminanto isvedimas, is tiesu buvo salyginis? Norint zinot, kodel niekas cia nesireiske, ir neturejo ideju;) galima pradet kvestijonuot pati Vilius..
Jis turi atsakyt, man i klausima:) kas cia per salyga iskelti i virsu temas, kurios jam palankios;) tai yra paprasta suvokti;) kadangi teiginiu ir neiginiu logika remiasi, tik abstraktumo salygomis, tai pradesim nuo pacio paprasciausio argumento..
kodel pirmiau salyyginiai motyvai, iskyla i pavirsiu siame puslapyje;) ir kodel priimta teigti, kad jis abstraktus;) jeigu iki paprasto ir neracionalaus konkretumo bando isvesti tai, jog kazko nera. ar tu egzistuoji? kaip irodytum savo egzistencija? ir ar dar vienas argumentas, kuris yra racionaliai ir diskretiskaj modeliuotas tau;) ar racionalumas ir racionalizacija is tiesu pasireiskia tavo motyvuose? atsakyk, tik i tai, ir zinosim, kodel tu slepiesi, ir uz mano temos neuzsikabini;)
Norint zinoti, kas yra abstraktumas, dar reikia ir pagryst salyga;) Ar ne tiesa?:) Sakiau, kad sneku netik logiskai, nuosekliai, racionaliai, ar diskretiskaj, bet ir pagrysdamas savo motyvacija, tai norint zinot, kodel racionalizacija dar pasireiskia Viliaus motyvuose, reikia tik isgrysti pati kvestijonavima;) Ar tu pasiryzes neigti?.
Vilius
emeritas
Posts: 6521
Joined: 2004-04-19 12:28

2016-04-15 18:55

DrHarisLacan wrote:Jis turi atsakyt, man i klausima:) kas cia per salyga iskelti i virsu temas, kurios jam palankios;)
Temos forumuose yra surūšiuotos pagal paskutinio posto laiką (jei to klausei), todėl viršuje paprastai būna arba naujai sukurtos, arba aktyvios temos. Dar kai kurios temos yra "priklijuotos" viršuje - daugiausia dėl istorinių priežasčių. Aš dažniau jas nukabinu nuo tų garbingų vietų, nei prikabinu.
DrHarisLacan wrote:[..] ir uz mano temos neuzsikabini;)
Kaip jau sakiau daug kartų, aš nesuprantu didžiosios tavo postų dalies, todėl net norėdamas negalėčiau užsikabinti už jų. Nežinau, ar tu negali, ar nenori aiškiau rašyti, bet kol tai nepasikeis, jokia diskusija nesigaus.
DrHarisLacan
pradedantis
Posts: 218
Joined: 2015-05-29 11:16

2016-04-15 19:00

nežinau, ar tu negali, ar nenori aiškiau rašyti, bet kol tai nepasikeis, jokia diskusija nesigaus.
Konkretus neigimo santykis, ir aliuzijos faktas;) Be abejo tu nesutiksi su manim, bet is tiesu..
Tu neigi tai, kas racionalu, ir argumentuota;) o pasamoninga sritis, dabar is tiesu panyrusi i save;)
Kad ta irodyt, as palauksiu, kol prasides pati aliuzijos fakto santykio salyga;) O dabar paprastas klausimas, ar tu neigdamas, ir bandydamas isstumti is pasamones, tai kas salyginai priezastis neigimo;) apie abstrakciju suvokima, as jau nebesneku :cry: Gal is tiesu, pradek neigt.. As suvokiu, kad neigimas, yra gynyba, kuria galima salygot, iki pripazinimo, ir realiai, ar iskeldamas tas temas i pavirsiu, galvojai, kad salyginai gali pabegti, pats nuo saves?;-) . :D :D :cry: :) :roll: :shock: :D :D :cry: :)
DrHarisLacan
pradedantis
Posts: 218
Joined: 2015-05-29 11:16

2016-05-29 16:06

:D :D :D :D :D :D Dabartinis mano santykis su sociumu;) leidzia priimti salyga, dar karta;) irodyt! Tai, jog egzistuoja netik tai, kas yra IQ, ar santykis, kuris vis del to yra de morgum;) Bet ir abstrakti to santykio faze.. Tiesa, jus teigsit, kad man dubliuojasi pasamonej teiginiai, ir jog as kazka neigiu, bet tam, kad isivaizduoti abstrakcia salyga, juk reikia, nuo kazko pradet?As teigiu, kad bandant irodyti mano liga, ar bent jau zinant, kad kazkoks simptomas yra? Turetumet buti iki skausmo pazystamoj fazej, tai yra.. dabartiniai neracionalus argumentai, yra atmetami, tam, kad dekonstruociau ir santykinai isspausciau iki pesimizmo, ir visiskos nebuties Jusu fazes.., Teigiu, jog zhenklas, ir antspaudas jau paruostas:) Ir prie teiginio esmes :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Isivaizduojama realybes pontifiku ir mimiku dalis, kuri absoliutina tas kaukes/. Savaime aisku, kad pats identitetas, netik neziuri, pro stikline. bet ir yra visiskaj jos dugne//////////. Isteikit, kad Jusu poziuriuose neatsispindi savaime realybes, ir tos kaukes, kurias esat uzsimete;) Ir cia, kaip nyche teige, taip bandysiu ir as. Zaratrustos tiesos skeptras! Kur jis?[.........., Cia egzistuoja nebutis, morale neturi reiksmes, nes moralumas neegzistuoja visiskaj;) Yra tik santykis, kuris pasveriamas naudos principu, ir jeigu teigiat, jog #schizophrenia reali;) pabandykite isstumti savo prisiminimus, kurie Jums kyla atryjus galvute/. Tai ir frenijos, ir paranojos, ir visa kita monoteistines kilmes samplaikos teorija, kuria galima padalinti is fakto;) Taip teigiat, jog poziuris yra nerealus/?.
1) isivaizduokit, jog realybe priesais jus ziuri, i Jusu santyki;) Kaip yra teigiama, kad kiekvienas poziuryje absoliuciai turi identiteta;) taip as teigiu, jog yra to identiteto bendra skylimo faze//////////. Cia nepades, nei freud garsieji inkliuzaj,,,,,,,,,,.]. Net baimes surakinusi ant vamzdziu pakabinusi istorija, apie reugtelejima, kuri atryjaaaaaaaaaam/. iki poziurio, kad reikalas esa''. Iskrypusio fragmento salygomis pabandykite nutapyti save''. kiekvienas poziuryje tik save ir bandykite isreiksti__________.
2) toks identitetas vadinamas faze.., tarkim, as isivaizduoju, kaip cia riaugtelejimas tas atrodo, ir tos bobutes pasakos..
Tiesiog teorija yra tokia;) as skylantis.. kylantis.. obelyyyyyyyyyyskay.. turyy savyyyyyyyyyyje''. ta poziurio klinika..
KIEKVIENOJE KLINIKOJE.. OKULINIKOJE'' IKI.. LINIKOJE[.........., PARANOJA ATSPINDYY IS TIESU TAYYY; O TAYYY; YRA SISTEMA]. TOKS TAS EKVILIBRISTIKOS SANTYKIS[.., CIA IS TIESU SHYZA? AR RYSKIAI PERUGUSYY SANTYYKIYO OPOZICIJA, KURIA KURIANCIOS DAINOS NEBUTYJE ISREISKIA?:) AS SKEPTISKAI NEIGCIAU PATI SHYZOS AKTA;) TAME SHZOS AKTE ATSISPINDI YY., TIK PARANOJA;P IR POZIURYJE;) AR SKEPTISKAS IDILES BANDANT NEIGTI;P YRA KAZKOKS OBZIURYYYMAS PACEINTAZ'?.
IS KLINIKOS ISTORIJOS BANDYKITE KELTI TAS REGRESIJAS, KURIOS IS TIESU YRA AKTAS;) TAIP SPINDINT DEMESIUJ IR KITIEMS, MES BANDYSIME []. IRODYTI, JOG JIE IS TIESU EGZISTUOJA, O TIE, KURIE MANO, KAD TAI SYZA? PRASOM OKI OKI ;P GRYYYYYYYYYYSTI'. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :)
Ir noretusi dar pabandyt paaiskint, kas cia yra per teorija;) Tai vadinamos Jusu syzos fazes, kurias as isstumiau, ir santykinai paaiskinau, iki paties poziurio, ar bandysite teigti, jog bendras syzos ir skylimo etapas neegzistuoja? Man bandant iirodyti mano #schizophrenia arba ja paneigti, pabandykite, bent argumentuot salyginai, o kas sugebate rezkit, ir racionaliai. Tam as turiu motyva, kuris yra santykis, ir juo sveriant galima pozicija isgrysti, iki pozityvios irodymu santykiu prizmes, ar ne taip teigia racionalistai? Kiekvienas argumentas, turi buti pasvertas, tik del mano Dr laipsnio, ir tik tam, kad as sau galeciau irodyt, jog neesu Dr.. ar atsiras norinciu ismest kovos pirstines, ir ar tylos argumentas is tiesu naudojamas debatuose tuomet, kai prisitinga irodymu realybej'?/ Taip syzas as, ar ne ne syzas! tokia bandyciau apzvelgti nuomone, ir ar realistiskaj.., tos galvutes, kurias apziojate''. nera su pulinukais.., tai ir syzos, ir ne syzos, ir net iki fakto;) pabandykite privesti save, iki zalio fakto, kad atryjus''. reikia, tik savyyyyyyyyyyje. :fear: :) :cry: :cry: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :( :) :cry: :cry: :P
SHYZOAFEKTINIU MUZIKOS GARSU POSTUMIUOSE IR YRA TA TEORIJA, KURI VADINAMA RATAS/. TAME SANTYKIJE YRA JUSU POZITYVAS;) IR VISISKA SOCIOPATIJA, AR TAI SHYZOOOOOOOOOOPATYYJA''. EGZISTUOJA?./.#/]. :cry: :cry: :P
DrHarisLacan
pradedantis
Posts: 218
Joined: 2015-05-29 11:16

2016-05-29 16:07

is tiesu, kodel nepabandzius to kas virsuje irodyta iki paties pagryndziamumo ir pasidavimo, ir racionaliai ir iracionaliai paneigt? :D :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :cry: :cry: :P :)
DrHarisLacan
pradedantis
Posts: 218
Joined: 2015-05-29 11:16

2016-07-08 20:30

Ka gi.. :D :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :) Kadangi, laisvu poziuriu, ir gramatologijos diskurse esancios plotmes materialistine amplitude, turi teigti, jog kazkas ir kazkoks santykis egzistuoja;) Mes turime metafizine naracija, kuri teigtu, jog sizofrenija, ar panasaus pobudzio egzistencine krize;) :? :D net nesutapatinant su frenijomis is tiesu turetu egzistuot? As taip teigiu, ;)
1) yra isivaizduojamas kazkas.
2) kazkas turi prasme;). :cry: :cry: :)
Taigiu, pranokus visus lukescius kalba de facto isilaisvina;) Ar noretusi teigti, jog malonumo principas, ir tas vadinamas egzistencines nerimo sklendes materialus subjektyviai identiskas paternalstinis santykis, ko gero is esmes..Yra :cry: teigiama dar kasnors be pasidavimo? As apibreziau materialiai, kas butu,,,,,,,,,, jeigu abstrakciai tokia krize egzistuotu;) Taip teigiama, ir naracijos santykiu.. Dekonstrukcijos remuose yra pati sociumo santykio amplitude;) Ir ta, kurioje racionalus pradas, turi tik simptoma.. Vertinant jusu pozicija de cabro!:) protekcija? ar ji egzistuoja is ties?:) Noredamas teigti, jog santykis isiveda is materialistines amplidutes;) is tiesu galeciau pozityviai ;) uzskaityt 1-0.
O dabar santykiu argumentas de facto, as reziumuoju;)
Jusu pozicija netik, jog nepagrysta, bet ir santykinai indiferentiska, ar teigiat, jog difference neegzistuoja?
Ar kalbos pozityvizmas, ir realistines indukcijos Kito Kito plotmes analizej, yra tai, ko egzistencija neparodo?
Ir ar yra tas realizmas, kuris konstruktyviai butu sutiktas, kaip kritika? Man netik, jog nesalygojamas jos paranoidinis-sizoidinis samprotvavimas, bet ir metafiziskaj itin aktualu;) Tai, kas yra uz signifikanto.
O uz jo pasilieka tie, kurie savo prielaidomis teigia, jog neegzistuoja realybe. :thumbsdown: :thumbsdown: :thumbsdown: :thumbsdown: :thumbsdown: :thumbsdown: :thumbsdown: :thumbsdown: :thumbsdown: :thumbsdown: :) :cry: :cry: :P :)
Vilius
emeritas
Posts: 6521
Joined: 2004-04-19 12:28

2016-07-15 10:13

Pabandžiau perskaityti.. bet tai viskas, kuo galiu padėt.
User avatar
Sejanus
senbuvis
Posts: 1669
Joined: 2008-11-16 14:41

2016-07-16 02:49

Vilius wrote:Pabandžiau perskaityti..
Tu gal kokiu skep-šventuoju tikiesi po mirties tapti, kad taip aukojiesi... net šiurpas nupurtė pagalvojus, ką teko išgyventi
Post Reply