DrHarisLacan vs skeptikai..IQ

Visos temos, kurios neįsipaišo nei į vieną forumą aukščiau.
DrHarisLacan
pradedantis
Posts: 218
Joined: 2015-05-29 11:16

2016-07-16 18:17

lukesciams pasikeitus, i pesimistine puse, tikiuosi, jog santykio aliuzija, jau prasidejusi;) :D Ar egzistuoja kazkas, ko Tamstos dar nepasveret?:) Tai tik moraliskumas, ir moralines sentencijos, kurias apsvarscius butu optimaliai irodyta, jog kazkas, kazko, ar del kazko stengiasi kazka irodyt;) Ar tu ne is panikos ir nevilties sitas argumentacijos nuokalnes cia keli? Yra zinoma, jog racionalizacija, ir racionalizacijos santykis jau sociume nebeegzistuoja, o moraliskaj tavo neigimas atspindi tikra panikos sindroma;) netik todel, bet ir taip;) Is idejos galiu teigti, jog tu bandaj isstumti tai , kas neracionalu;). :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :)
Vilius
emeritas
Posts: 6521
Joined: 2004-04-19 12:28

2016-07-18 17:37

Sejanus wrote:Tu gal kokiu skep-šventuoju tikiesi po mirties tapti, kad taip aukojiesi... net šiurpas nupurtė pagalvojus, ką teko išgyventi
Skep-šventuoju norėčiau tapti dar iki mirties, idant spėčiau pasidžiaugti savo pasiaukojančio triūso vaisiais :)

Jei truputį rimčiau, tai ir man pačiam kartais kyla (sakykim) originalių idėjų, todėl iš patirties žinau, kaip sunku yra tokias idėjas paaiškinti kitiems žmonėms. Matyt iš to ir kyla mano simpatija OP pastangoms. Visgi tiesiog lieti sąmonės srautą nerišliu tekstu, kaip tai daro DrHarisLacan, tikrai nėra geriausias būdas būti suprastam. Nebent esi Džeimsas Džoisas :D
DrHarisLacan
pradedantis
Posts: 218
Joined: 2015-05-29 11:16

2016-07-18 20:15

:D Nesakiau. jog neigsi?:) Isivaizduok, kokia problema :lol: pasamonej:) Noretusi is tiesu pabegt, nuo savo problemu, ar ne?:) Neigdamas, tai, ka bandej racionalizuot, tu tik isivaizduoji, jog tavyje tai neegzistuoja, bet pati atmintis turetu iskelt tau fakta;) ar racionalizacijai nepavykus tavo gynyba visados neigimas? :cry: :cry: :)
DrHarisLacan
pradedantis
Posts: 218
Joined: 2015-05-29 11:16

2016-10-30 16:13

:D :D :D Taigi, jog racionalizacijos jau nebera;) O, kaip tu neigsi ta fakta, jog is tiesu ekstrapoliuoja santykis tarp materialios tapatybes, ir ikiekshumenacijos faktoriaus? Nejaugi esi kogenialus, iki fakto?:) :cry: :lol: :lol: :) Irodyk man dabar, jog a nelygu b, ir jog as nesuprantu, kas yra faktoriu analize. Pagrysk tai ne svaiciojimais, kurie yra steoreotipizuoti, ir iki galo neigiamaj atspindintys materialu santyki, o tuo ka vartojamas skeptikas laiko argumentu;) Ar neturejai pradzios ir pabaigos baigti savo racionalumo ir salygos santyki? Jeigu kalu per daug abstrakciai, tai iki galo konkretizuoti pavyksta tik tai, kas yra racionlu. Nenori isitraukt balto bilieto, ir pailset? ;) :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :roll: :)
DrHarisLacan
pradedantis
Posts: 218
Joined: 2015-05-29 11:16

2017-03-09 00:59

:D :D :D :D :D :D :shock: :mrgreen: :roll: :( :cry: :cry: :x :( :mrgreen: :thumbsup: :ax: :love: :cry: :twisted: :o :lol: :( :) 8) :roll: :guilty: :dry: :P :dry: :thumbsup: :mrgreen: :) Gal ir gerai, jog siame forume neliko abejingu mano pergalej:)O dabar as pabandysiu irodyt savo diskriminanto principa. Ir, jeigu teigsit, jog visos monetos isdalintos;)ir islostos, tai gali buti, jog ir as neegzistuoju;;)Ar kombinatorikos principas yra pripazystamas?:)Ir ar nesakiau, jog pasamoningaj sociume neegzistuoja, netik idejos, bet ir pacios logikos rysys?:)Sakykim, jog as esu sociopatas, ir visiskaj atmetu, bet koki emociju argumenta;) nes egzistuoja tik apeliavimai, o ne jusu argumentacijos, kurias jus kiekvienas sukuriat.. Ir ar tos pegales deka, negaletumet atsisakyt savo tikro ir laisvamanisko skeptiko kaukes;)KODEL? kaukes?:) Nes tai tik racionalizacija, ir neigimas;)Ar dedule Froidas is tiesu egzistuodamas savo laikotarpiu paliko toki gynybos mechanizma?:)Jeigu neveikia racionalizacija, ir neigimas, o projekcijos net neisivaizdojama, ar galetumet man paaiskint,,kur as sioje principo skalej buvau neteisus?:) :roll: :cry: :cry: :) Jeigu skeptiskaj mastant, tai logikos iki galo paneigti mano ir nepavyko:)Ar neteigiat, jog buvo pralosta?:)
Dabar as paaiskinsiu kodel. O pralosta tik del to, jog kiekvienas, kuris cia save is tiesu laiku visagalybe))))))))))ir net iliuzija;D Taigi kodel nyche sake, jog gyvenimas, be kaukes netobulas?:)Cia jau dangstomi savyje esantis pasamones strichaj, ir nelogiskumas, o ne argumentai;) Ar emocijos, kurias paatyriat is tiesu vercia spresti taip dubliuojant identifikacijos ir identiteto santyki? As, kaip racionalios logikos ir idejos de facto salininkas, siulau vertinti kiekvieno skepsi atskyraj;:) Ar buvo neigta, jog as racionalus, ir diskretiskas? Ir ar buvo be muilo muilinama, jog kazkas dar egzistuoja, be mano diskriminanto isvedimo;) Tan, jog suvokti ka as rasiau, gal ir nereik daug intelekto;) Bet pabandysiu isireiksti abstrakciau, nei sugebu iki siol.
1) KIEKVIENAS DINAMIKOS PRINCIPAS, IR KVANTINES MECHANIKOS POSTULATAJ, TEIGIA, JOG YRA ISIVAIZDUOJAMAS LOGOS!:) AR NE TAIP?:)
2) O RELIATYVUMAS?:)AR TEIGSIT, JOG NERA TO KVAZARU SANTYKIO, KURIS EGZISTUOJA?
3)KODEL REALYBE SIEJASI MAN SU DUALIZMO PRINCIPAIS/;)IR KODEL ATMETAT PASAMONINGUMO VERSIJA?
4) TAI FAKTAS,JOG SOCIUME JAU PRASIDEJO SANTYKINE ALIUZIJA, KAS YRA FAKTAS, JOG NEEGZISTUOJA LOGIKA.
5) TURECIAU IRODYT, IR TAI, JOG KAZKAS BANDE SUKEISTI IP;)IR SUKLASTOT FAKTUS.
6) TAI IRGI PASAMONINGUMO SRITIS, NES ABEJODAMAS PRIEJAU PRIE ISVADOS, JOG GYVENIMAS IR LOGIKA SUSIEJE SU MANO SPRENDIMAIS;) NES KIEKVIENAS BUTENT! KIEKVIENAS.. PAGAL FROIDA YRA NERACIONALUS SAVAIME, O TAI AR NENEIGIA PATIES ENSTEINO RELIATYVUMO PRINCIPO?::) PAAISKINSIU TRUMPAJ;) JEIGU MATERIALUMAS EGZISTUOJA, IR KIEKVIENAS SAVYJE TURI TA VADINAMA EGOIZMO LAIPSNI, TAI EGZISTUOJA IR CINIZMAS!:)
7) KODEL NEPRADEJUS ANALITINIO DISKURSO/:) AS, KAIP PSICHOANALITIKAS GALECIAU IKI GALO PASVERES, IR RACIONALIAI IVERTINES KIEKVIENO SANTYKI SU KITU IR KITO KITYBE ISVEST TAI, KO IS TIESU REIKALAUJA MINTIES SCHEMA..,
8) AR ANALIZUOJANT NEBUVO PRIEITA PRIE BENDO 5/15 HORIZONTALAUS PERIODO SANTYKIO?:)TAI YRA, JOG IS TIESU CIA TIK SKEPTISKU BOBUCIU SANTYKIAI;].
9)AR NEEGZISTUOJA LOGOS?:)IR KODEL?
9) EGZISTUOJA MATERIALUS PRINCIPAS, KURIS TEIGIA, JOG MES IS TIESU PASAMONINGAJ SAVO INFO UZKODUOJAME, I MATERIJOS SPRENDIMUS, TAI YRA, JOG NEURONAI IS TIESU PRALEIDZIA SAVO UZKODUOTUS SIGNALUS, IR INFO..
IR 10) KODEL MES TEIGIAM, JOG EGZISTUOJAM VIENI?:) KAIP FAKTA KITAI RASEJ IRODYT GALIU PATEIKTI, TAI, JOG RELIATYVUMO PRINCIPAS YRA ISRASTAS IKI MATERIJOS, TAI YRA FAKTISKAJ, JOG NEEGZISTUOJA MATERIJA, BE PRIEZASTIES, AR TEIGSIT, JOG 150-0 120-0 IR 114-0 SANTYKIU BUVO ISLOSTA? :D :guilty: :shock: :mrgreen: :mrgreen: :( :thumbsup: :thumbsdown: :twisted: :P :mrgreen: :( :fear: :love: :dry: :roll: :cry: :) :thumbsdown: :cry: :cry: :cry: :cry: :shock: :) :wacko: :thumbsup: :( :)
vvv2
senbuvis
Posts: 1178
Joined: 2007-08-02 11:24
Location: Kaunas city
Contact:

2017-03-09 11:11

DrHarisLacan wrote:.. gerai, jog šiame forume neliko abejingų mano pergalėj.
- galima paklausti "nugalėtojo"? Jūs ar Jūsų kolega panašiu stiliumi nugalėjo "Lietuvos Ryto" forume?

:o
DrHarisLacan
pradedantis
Posts: 218
Joined: 2015-05-29 11:16

2017-03-09 15:28

vvv2 wrote:
DrHarisLacan wrote:.. gerai, jog šiame forume neliko abejingų mano pergalėj.
- galima paklausti "nugalėtojo"? Jūs ar Jūsų kolega panašiu stiliumi nugalėjo "Lietuvos Ryto" forume?

:o
Tarp musu didelis ideologiju skirtumas, bet atsakysiu;) Ar pasamones defragmentavimas, ir materialus ambicijos santykis;) O dabar, kaip tikras skeptikas, ar norint suvokti, jog tavo neigimas egzistuoja :) iki pasamoningumo lygmens;) Tiesiog pacituosiu Deleuze.. Mintis, kurios isreiskiamos neadekvaciai, ir iki infantilumo pirmo santykio su metafora'. egzistuoja, kaip pasamoninis interpretacijos mechanizmas, kuris pasako apie saviverte, ir bendra interpretacijos santyki;) Ar noretum to paties freud citatos, apie neobjektyvias mintis..........,? :P :) :sleep: :evil: 8) :guilty: :thumbsup: :mrgreen: :cry: :shock: :oops: :| :sleep: :dry: :evil: 8) :oops: :o :wink: :) ne tas moralus, kuris turi, o tas kuris nieko neturi;) Egzistuoja ir tavo emocijos priezastis;) O tai nesukuria mentalines iskrovos, ir neigiant bandoma irodyti, jog kazkas nekonkretaus. Tiesiog pats racionaliausias faktas butu nustot;) gerti riebu piena, ir pradet daugiau jaudintis.., :happy: :D :D :oops: :dry: :evil: 8) :guilty: :mrgreen: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :o :( :wink: :wink: :| :mrgreen: :dry: :thumbsdown: :( :) arba tiesiog nesijaudink...;D
DrHarisLacan
pradedantis
Posts: 218
Joined: 2015-05-29 11:16

2017-03-09 15:34

NESTABILUMO VARDAN, INESIU KAZKIEK IR SIEKTIEK ;) ARBA TIKSLIAU TRUPUTELY CHAOSO;')
AR SANTYKIUOSE EGZISTUOJANTYYYYYYYYYS; PASAMONES PLYSIAIJ'''''''''';) NEATSIVERS TRANSEJOMIS, I NEBUTYY;?
IR AR DEDULE FROIDAS NEPRIKELS SAVO MATERIALIU; KLODU, TU KURIUOS BAIGIA SAMONE NUTEKINTYY;
CIA ANALITINES PSICHOLOGIJOS IR PSICHOANALIZES PRINCIPAS)))))))))).
ISKARPOMI IR SUBRAIZOMI SANTYKINAJ''''''''''. IKI GALO VISI LAUKELIAI;) IR TA PASAMONIGUMO BUTIS;) TIK NEIGIAMAS, IR NESTABILUS -5.
TOKIA PROJEKCIJA, I NEBUTYY; IR NEBUTYJE;) AR KAZKAS DAR EGZISTUOJA[.........., ZINOMA TIE PLYYYYYYYYYSIAYY; ATSIVERIA((((((((((/. BEDUGNEMIS ZVELGIANT, PRO SAVO STIKLA;. IR KAI BEDUGNE ZIURYY; I TAVE]. TAI JAU CHAOSAS!. :wink: :o :cry: :cry: 8) :evil: :mrgreen: :shock: :oops: :evil: :| :oops: :o :cry: :cry: :shock: :wacko: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsdown: :mrgreen: :cry: :oops: :| :| :| :wink: :P :oops: :cry: :evil: :evil: :guilty: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :thumbsup: :( :) :P :) :cry2: :P :( :oops: :| :cry: :cry: :)
DrHarisLacan
pradedantis
Posts: 218
Joined: 2015-05-29 11:16

2017-03-09 15:36

Tiesiog dedule Froidianaz buvo teisus teigdamas, jog aliuzijos egzistavimas nesuuukelia'. principu nebuvimo]. ir pasamoningaj ja neige;) :D .........., bet cia gyyyyyyyyyylios ' mintys.. kuriu klodai persidengia platformomis, o jeyygu '' kabliukas atsikabina?/. :roll: :roll: :) :cry: 8) :guilty: :o :P :P :fear: :) :cry: :)
DrHarisLacan
pradedantis
Posts: 218
Joined: 2015-05-29 11:16

2017-05-11 13:54

Pralosta! Nes vardan tikro O`Klouno, to kuris yra pesimistiskaj skeptiskas, as ir buvau sukures tokia determinizmo salyga;) Jeigu tai gryndziama, taip, kaip ir tos bobutes indelis, i koine;) tada jus skeptiskieji jau pranokt save;) Ar nesakiau, jog idealaus IQ vardan, to, kuris yra smegenu modelis rezervuare;) as atisakysiu buti, klounatikiu? :D :wacko: :)
Siulau ismest savo religija, pries jusu;) Ir ta prasme.. suvokt, jog is tiesu neegzistuoja sociume logikos faktaj;) Norint zinoti, kokiais stereotipais vadovaujaties dabar, as pacituosiu tikra Deleuze irodyma, jog aliuzija ir principu nebuvimas sukuria netik fantazijos, bet ir visiskaj teoretinip panteistinio modeio mechanizmo nebuvima..
Ar nesakiau, jog 42 modelis yra irodytas?
Taigi.. Deleuze: Protas stimuliuojantis savo mechanizmus, is tiesu yra tik geismo, ir jo kapitalo produkcijos dalis, kurioje visuomenes santvarkoje organiskaj pasirenkame savo stimula, ar tai nebutis, kuri pranoktu savo vizija?:) Norint zinot, ko jus skeptiskieji neturit, reik zinot, jog neturit nei vieno neurono savo kairiosios smegenu skilties dalyje, ir net neisivaizduojat, kas yra fantazmaj.........., bazycion mars, ir pradekite atsispaudimus daryt! :happy: :)
DrHarisLacan
pradedantis
Posts: 218
Joined: 2015-05-29 11:16

2018-02-09 14:33

reiskias Kosminiaj Klounaj tkra j egzistuoja, laime jiems! varto 3 po 2 eurus;}! sekmes zenklas 6 ;} ar krito aversas? mano kombinatorika cia tik statistine, o pergale jau uzskaitoma..
DrHarisLacan
pradedantis
Posts: 218
Joined: 2015-05-29 11:16

2018-06-21 17:35

Laisvoji valia, net neegzistuotu, jeigu nebutu paradoksu ;).
Be abejo, jog Stebetojo paradoksa nagrinesim:}.
kas butu, jeigu salygos atidarytu deze? Ir ko nebutu, jeigu salyga pasikeistu?
Kaip galvojat, ar realiatyvizmas irodytu, jog tos laisvosios valios, net ner'?. Is pasirinkimo tasko siulau ziuret, nes pats stygu teorijos pasirinkimas sako, jog DIEVAS EGZISTUOJA, ARBA EGZISTUOTU, jeigu tos dezutes paradox butu isistemintas. O tam? Ar universalijas zmones sukure, del sprendimu? Motyvas mano dabar irodyt, jog neklydau sakydamas, jog determinizmas nepalieka salygu laisvos valios egzistencijai. Tai tiesa. Ir tai ne paradoksas paradokse;} Kaip yra teigiama, jog laisvosios vallios pasirinkimas, is pozicijos debilum ad verbum;} Niekas neegzistuotu, jeigu valia butu, ne deterministine, o tik laisvoji.. :D
DrHarisLacan
pradedantis
Posts: 218
Joined: 2015-05-29 11:16

2018-07-08 19:18

Aisku, jog gyvename, ir be bajerio..;) Absoliutus to irodymas kvantas;). Ar neissprendziamas to Stebetojo paradox? Tada as dar determinuoju, ir principa nihilum.........., o kadangi sociume jau laisvos valios principas neegzistuoja;) Galeciau apie Stebetojo paradox? Gi yra zinoma, jog realiatyvumas issprendzia tos 11 dimensiju box santyki? O tada kas? Ar nuline dimensija apsivertus, negali buti tos juodos skyles progresyvi ir sutraukianti laiko ir Stebetojo veiksmus matrica? Tada galime isspresti ir dar viena paradox.., Ta, kuris sako, jog valia turi deterministini santyki;) Juk determinavus kazka, arba kazkam is kazko atsirandant?..........,
:D tik nesakykit, jog gyvenimas nepasikartoja;). Ir, jog nera gyvenimo rato.
User avatar
Sejanus
senbuvis
Posts: 1669
Joined: 2008-11-16 14:41

2018-07-08 21:19

Sveikas, DrHarisLacan, džiaugiuosi, kad konstruktyviai prisijungei prie mūsų diskusijos. Šiame forume visi pernelyg nukrypę link Kopenhagos interpretacijos, tai smagu, kad pasirodė ir kitokių interpretacijų. Manau tavo gilios mintys praturtina šią diskusiją, ir man tikrai davė peno pamąstymams. Kviečiu nesikuklinti, parašyti dažniau ir įvairesnėmis temomis, nes su tamsta tikrai įdomu diskutuoti :) Prašau atleisti, jei kaip dar neturintį 128 žinučių netyčia kada įžeidžiau savo juokeliais apie botus. Jie buvo tikrai nepiktybiniai :)
Tada galime isspresti ir dar viena paradox.., Ta, kuris sako, jog valia turi deterministini santyki;) Juk determinavus kazka, arba kazkam is kazko atsirandant?..........,
Būtent. Labai teisingai pastebėta. Pats netyčia gal fizikas?
Absoliutus to irodymas kvantas;)
Būtent!
DrHarisLacan
pradedantis
Posts: 218
Joined: 2015-05-29 11:16

2018-07-08 21:51

:D TADA GALIME TEIGTI, JOG IR ROZINIAI VIENARAGIAJ YRA;}.
NES TAS STEBETOJO PARADOX...ISSPRENDZIA ULTIMATYVIOS BANGOS SANTYKI;).
AS NESAKIAU, JOG VISA MATRICA TURI SAVO SISTEMINIUS KVANTUOTUMO LAIPSNIUS?.
TAI YRA, JOG KAZKAS ATSIRADO, O KAZKAM NEBUVO PRIEZASTIES;}.
JEIGU AS ISSPRECIAU LAIKO KLAUSIMUS, TAI ATSAKYT, I JUOS PADEDA SARKAZMAS;}.
CIA LYGU NELYGU, KAIP TA MATRICA YRA SUKURTA;) NES PASKUTINIS KVANTAS APLINK SAVE APSISUKA, O TADA PROGRESYVUMAS, IR TA 0,99 SEKUNDES DALIS, KADA VEL ISNYRAME IS TEKMES...JOG 0,99 DIMENSIJA YRA? TAI TASKAS, BE KURIO MATRICOJE NEBUTU ISEITIES;). STEBETINA, JOG TOJE 0.99 DIMENSIJOJ, DAR EGZISTUOTU, IR NIEKAS.. NIEKAS IS KAZKO? NIEKAS, IS NIEKO, IR=NIEKAS..
O STATISTISKAJ APIBRESIU, KAI SUSIKURSIU TEZE.........., DABAR, TIK ABSTRAKTUMAS;}. KAS NELYGU FORMULEMS;). :D
User avatar
Sejanus
senbuvis
Posts: 1669
Joined: 2008-11-16 14:41

2018-07-08 21:57

DrHarisLacan wrote:
2018-07-08 21:51
:D TADA GALIME TEIGTI, JOG IR ROZINIAI VIENARAGIAJ YRA;}.
NES TAS STEBETOJO PARADOX...ISSPRENDZIA ULTIMATYVIOS BANGOS SANTYKI;).
AS NESAKIAU, JOG VISA MATRICA TURI SAVO SISTEMINIUS KVANTUOTUMO LAIPSNIUS?.
Manau, kad turi. Nes jei matrica neturėtų kvantuotumo laipsnių, nežinia kaip būtų galima paaiškinti povandeninio laivo paradoksą, tas kur su reliatyvistine kulka. Ar teko tyrinėti šį paradoksą? Manau ultimatyviai jis įrodo bangos santykį ir neabejotinai patvirtina matricos kvantuotumo laipsnius.
TAI YRA, JOG KAZKAS ATSIRADO, O KAZKAM NEBUVO PRIEZASTIES;}.
JEIGU AS ISSPRECIAU LAIKO KLAUSIMUS, TAI ATSAKYT, I JUOS PADEDA SARKAZMAS;}.
CIA LYGU NELYGU, KAIP TA MATRICA YRA SUKURTA;) NES PASKUTINIS KVANTAS APLINK SAVE APSISUKA, O TADA PROGRESYVUMAS, IR TA 0,99 SEKUNDES DALIS, KADA VEL ISNYRAME IS TEKMES...JOG 0,99 DIMENSIJA YRA? TAI TASKAS, BE KURIO MATRICOJE NEBUTU ISEITIES;). STEBETINA, JOG TOJE 0.99 DIMENSIJOJ, DAR EGZISTUOTU, IR NIEKAS.. NIEKAS IS KAZKO? NIEKAS, IS NIEKO, IR=NIEKAS..
O STATISTISKAJ APIBRESIU, KAI SUSIKURSIU TEZE.........., DABAR, TIK ABSTRAKTUMAS;}. KAS NELYGU FORMULEMS;). :D
Sutinku. Protingai parašei. Tokių naujokų šiam forumui ir reikia: artikuliuotų, lakoniškų, turinčių originalių idėjų ir mokančių jas išsakyti.

O grįžtant prie temos, tai neabejotina, jog 0,99 dimensija yra, bet čia susiduriame su paradoksu, nes jei yra 0,99 dimensija tai kaip tada su įvykių horizontu?
DrHarisLacan
pradedantis
Posts: 218
Joined: 2015-05-29 11:16

2018-07-08 22:14

O grįžtant prie temos, tai neabejotina, jog 0,99 dimensija yra, bet čia susiduriame su paradoksu, nes jei yra 0,99 dimensija tai kaip tada su įvykių horizontu?
o ivykiu horizonta, paaiskintu pati tekme..Kodel toks kvantines kates testinumas?
Ir, kodel ivykiu pabaigoje, atsiranda pradzia?Dar vienas hipotezes variantas butu toks;}
Ar, laikas tik sampano purslaj? Nes gyvendamas manau, jog kristalizuot savo :D Siaip jau laikas, irgi surrealus, ir sarkastiskas, todel ji ir vaizduoju..Dabar salyginaj rupi pati kate..Nes ji dar bangos neistesia :cry: ..........,
User avatar
Sejanus
senbuvis
Posts: 1669
Joined: 2008-11-16 14:41

2018-07-08 23:26

o ivykiu horizonta, paaiskintu pati tekme..Kodel toks kvantines kates testinumas?
Nežinau. Gal dėl Heizenbergo neapibrėžtumo principo?
Ir, kodel ivykiu pabaigoje, atsiranda pradzia?Dar vienas hipotezes variantas butu toks;}
Šitas man atrodo buvo paaiškinta dar aštunto dešimtmečio viduryje, pasidomėk Emeto Brauno eksperimentais su tachionais. Bet gal ir klystu, galimai jo darbai buvo paneigti naujesnių tyrimų, gal pačiam teko ką girdėti?
Post Reply