Tavo pusėje yra. Gi tu ten perspaudei savo galimybes bandydamas gate-keepinti filosofiją, nors tikrai nešvyti giliu nusimanymu joje.
Geriausi filosofai
Na man tikrai pakanka filosofinių žinių matyti, kad teorijos pavadinime panaudojai žodį "emergentizmas", kai pačioje teorijoje nič nieko nėra apie tai.
Tai aš ir sakiau, tu turi tik pavadinimą. O visa kita ateičiai, pagalvojimui, parükymui.
- shitpickle
- naujokas
1. Nyčė. Labai paprastai. Nes jis buvo OG doomeris, kuris suprato, kad arba sukiesi, arba tu esi nesvarbus. Nyčės darbai yra žymiai aktualesni dabartiniam grindsetui, nei kokio nors Zenono, kuris tiesiog norėjo, kad gautum į snukį ir nekreiptum dėmesio. Nyčė norėjo, kad tu duotum į snukį ir nekreiptum dėmesio. Va čia tai based take.
2. Denetas. Ganėtinai bazuotas ir raudonpiliuliuotas požiūris į tai, kad mes nafik neturim laisvos valios ir jos mums nafik ir nereikia. Man jo tekstuose įdomiausia skaityti argumentaciją apie tai, kodėl mums turėtų net nerūpėti, kad neturime laisvos valios kraštutine deterministine prasme.
3. Henris Deividas Thoreau. Šitas dėdė bazuotas tuo, kad yra OG filosofas, kuris žaidė su idėja, jog reikia return to monke. Trečioje vietoje todėl, kad noriu paminėti, bet realiai apart Valdeno nelabai ką įsimintino ir parašė. Bent man. Nu bet aš gal vienas tų durnių, kurie šituos šūdus skaitė iki pykinimo, tai nežinau.
Garbingi paminėjimai
Ayn Rand. Ji buvo teisi apie viską. Nuff said.
H.H.Hoppe. Jo tekstai įgalino prievartinį pašalinimą cituoti neironiškai. Susimeskim ant sraigtasparnio šitam dėdei.
2. Denetas. Ganėtinai bazuotas ir raudonpiliuliuotas požiūris į tai, kad mes nafik neturim laisvos valios ir jos mums nafik ir nereikia. Man jo tekstuose įdomiausia skaityti argumentaciją apie tai, kodėl mums turėtų net nerūpėti, kad neturime laisvos valios kraštutine deterministine prasme.
3. Henris Deividas Thoreau. Šitas dėdė bazuotas tuo, kad yra OG filosofas, kuris žaidė su idėja, jog reikia return to monke. Trečioje vietoje todėl, kad noriu paminėti, bet realiai apart Valdeno nelabai ką įsimintino ir parašė. Bent man. Nu bet aš gal vienas tų durnių, kurie šituos šūdus skaitė iki pykinimo, tai nežinau.
Garbingi paminėjimai
Ayn Rand. Ji buvo teisi apie viską. Nuff said.
H.H.Hoppe. Jo tekstai įgalino prievartinį pašalinimą cituoti neironiškai. Susimeskim ant sraigtasparnio šitam dėdei.
Tu negali kontroliuoti, ką kiti įneša į diskusiją, bet gali kontroliuoti, ką iš jos išsineši pats. Be pašaipų ten buvo ir daug konstruktyvios kritikos bei patarimų. Ir, be abejo, vertingiausias dalykas, tai dėmesys, nes niekas kitas net nebandė tiek gilintis į tavo teoriją kiek aš. Ir greičiausiai niekada nebandys.
Apie draugystę tam tikras filosofas:
1. You will laugh together often.
2. They encourage you to work hard
and reach your goals.
3. They're completely honest.
4. They make time for you.
5. They're supportive.
6. They put effort into understanding.
7. They accept you for who you are.
1. You will laugh together often.
2. They encourage you to work hard
and reach your goals.
3. They're completely honest.
4. They make time for you.
5. They're supportive.
6. They put effort into understanding.
7. They accept you for who you are.
Tu teisingai supranti, ką aš gaunu iš šitos mūsų transakcijos - dėmesį ir feedbacką. Ir tie dalykai iš tiesų yra reti ir vertingi. Bet ką gauni tu?