Kai kurie fanai nekantrauja, nerimsta ir įvairiais spėjimais užsiima (kaip ten tame būsimame sezone maždaug su veikėjais galėtų būti). Pvz.:
Что будет дальше с Джинкс — мои прогнозы на второй сезон «Аркейна»
Kai kurie fanai nekantrauja, nerimsta ir įvairiais spėjimais užsiima (kaip ten tame būsimame sezone maždaug su veikėjais galėtų būti). Pvz.:
Kaip tyčia irgi vakar pabaigiau, o šiandien pradėjau antrąjį. Tikrai labai geras. Netikėta, kaip iš Beno Stillerio, kuris man anksčiau buvo visų pirma komedijų režisierius. Nes Severance jokiu būdu ne komedija, nepaisant kartais pasitaikančių, bet gana retų juodo humoro intarpų.
Nesenai man įkrito:
Savo aplinkoje tiek nemažai prisiklausau šnekų apie jį be kiek aiškesnių net ir trumpų užuominų, kuo jis toks geras, kad man kažkodėl atbulinis bėgis įsijunginėja ir mažėja ūpas jį pabandyti pažiūrėti.
Gan smarkiai Arcane 2 sezonas man prasilenkė su 1-o sezono vaibu ir išankstiniais subjektyviais lūkesčiais. Kažkaip nesuvirškinau tokio kontrasto.
Tai nežiūrėk. Kiba kam rūpi
Aš atrodo net nepabaigiau. Gal reikės kada prie progos.Gan smarkiai Arcane 2 sezonas man prasilenkė su 1-o sezono vaibu ir išankstiniais subjektyviais lūkesčiais. Kažkaip nesuvirškinau tokio kontrasto.
Kaip kažkada atrodo pasakė a.a. David Lynch, jei galėčiau nusakyti žodžiais, nebūtų reikalo statyti filmą. Jei rūpi, tai ir pasižiūrėk, čia ne koks gyvenimą pakeisiantis sprendimas, kad reikėtų daugybės informacijos ir ilgų apmąstymų.
Konkrečiai šita frazė man kažkodėl priminė gan senokai žiūrėto ir man kiek keisto "Suits" serialo epizodą:Vilius wrote: ↑2026-02-28 14:21Gal pameni, per paskutinį Von der Leyen ir Trampo susitikimą buvo juokingas momentas su tuo "tough [..] and fair". Tai tada visi pasijuokė..