Na taip, nepalyginsi su implikuota faline simbolistika, homoerotiniais motyvais ir aiškia oraline fiksacija tavo avataruose.. Froidas turbūt grabe vartosi iš pasiutimo.Lionginas2 wrote: ↑2026-10-03 19:22Nematau problemos, jei save apipavidalindamas naudosi vilko simboliką. Neoriginalu, bet ir blogo tikrai nieko.
Karštų jausmų kampelis 2
- Lionginas2
- pradedantis
Froidas nežinau kaip ten, bet tave jie tikrai nervina. Nesinervink, aš taip tik tyčiojuosi iš visokių prorusiškų veikėjų. Jie neverti, kad gintum juos nuo pimpalų užpiešimo.
Na taip, bet tu tyčiojiesi gana dėsningu ir savitu stiliumi - pavyzdžiui grūsdamas žinomai lesbietei į burną tariamą lytinį organą.. Kažkuria prasme galima įtarti, kad per tokį patyčių simbolizmą atskleidi gilesnius savo asmenybės klodusLionginas2 wrote: ↑2026-10-03 20:43Nesinervink, aš taip tik tyčiojuosi iš visokių prorusiškų veikėjų.
Ok, ok.. Tiesiog nuobodus vakaras, pramogauju kaip galiu.
- Lionginas2
- pradedantis
Tai ok, laikykime, kad tavo įtarimai 100% teisingi. Kas toliau? Aš susigėstu ir pasikeičiu avatarą?
Na, gėdytis čia tikrai nėra ko - visi mes turime slaptų troškimų ir fantazijų.. Gal tik ne visi apie Alice Weidel
- Lionginas2
- pradedantis
Tai kokia tada prasmė tau nuolat piktintis mano avatarais, jei pats supranti, kad nieko tai nepakeis?
Pati kelionė dažnai būna įdomesnė, nei jos galutinis tikslasLionginas2 wrote: ↑2026-10-04 12:30Tai kokia tada prasmė tau nuolat piktintis mano avatarais, jei pats supranti, kad nieko tai nepakeis?
- Lionginas2
- pradedantis
Na kodėl ne? Retai kada žmonės taip atkakliai viešina tuos dalykus.. Tai kad jau pasitaikė tokia proga, galim pakalbėti ir apie tai.Lionginas2 wrote: ↑2026-10-05 04:38Ta prasme, tau tiesiog įdomu su manimi kalbėti apie apie mano seksualines fantazijas?
Žiūrėk, pavyzdžiui tokia mintis. Šiais liberaliais laikais oralinis seksas jau seniai nėra joks tabu - daugeliui žmonių tai yra gana įprasta ir normali seksualumo dalis. Tai čia man įdomus klausimas, kodėl tu jau antrą kartą naudoji būtent šią sekso formą kaip politinio protesto išraišką? Gi čia iš esmės tas pats kaip pavaizduoti tau nepatinkantį politiką skaitantį knygą ar važinėjantį dviračiu.
- Lionginas2
- pradedantis
Taigi jau išsiaiškinai kodėl. Fantazijos mano. Nematau reikalo neigti. Jau vieną kartą paaiškinau kodėl taip darau. Jei tu mano atsakymo nepriimi ar nesupranti, tai nesu suinterestuoas vėl ir vėl kartotis.Vilius wrote: ↑2026-10-06 14:26Žiūrėk, pavyzdžiui tokia mintis. Šiais liberaliais laikais oralinis seksas jau seniai nėra joks tabu - daugeliui žmonių tai yra gana įprasta ir normali seksualumo dalis. Tai čia man įdomus klausimas, kodėl tu jau antrą kartą naudoji būtent šią sekso formą kaip politinio protesto išraišką?
Tikrai tas pats? Jei avatare pavaizduočiau kokį prorusišką šūdą, pavyzdžiui Orbaną, skaitantį knygą, irgi sulaukčiau tavo pasipiktinimo ir skundų, kad nebegali žiūrėti?
Išties, grynai estetine prasme - visai ne tas pats (nors gal priklausytų ir nuo knygos)..
Bet kaip politinio protesto išraiška tas lesbietės prievartavimas oraliniu būdu siunčia tikrai keistą chaotišką žinią, kelia daug bereikalingų klausimų apie tavo gilesnius motyvus ir t.t. Manau, sarkazmas ir sudėtingos potekstės politiniuose lozunguose dažnai padaro daugiau žalos, nei naudos. Paprastesnė žinutė turbūt veiktų geriau.
Aišku.. Tai žodžiu bendromis jėgomis sumažinome bybių skaičių forume lygiai 50% - tam kartui galim tai vadinti daline sėkme. Progress over perfection!Lionginas2 wrote: ↑2026-10-06 14:46Taigi jau išsiaiškinai kodėl. Fantazijos mano. Nematau reikalo neigti. Jau vieną kartą paaiškinau kodėl taip darau. Jei tu mano atsakymo nepriimi ar nesupranti, tai nesu suinterestuoas vėl ir vėl kartotis.
- Lionginas2
- pradedantis
Taigi, klydai, ne tas pats.
Jei tau tai taip aktualu, gali sukurti savo, geresnę protesto formą ir protestuoti. Man yra gerai kaip yra.Vilius wrote: ↑2026-10-07 13:05Bet kaip politinio protesto išraiška tas lesbietės prievartavimas oraliniu būdu siunčia tikrai keistą chaotišką žinią, kelia daug bereikalingų klausimų apie tavo gilesnius motyvus ir t.t. Manau, sarkazmas ir sudėtingos potekstės politiniuose lozunguose dažnai padaro daugiau žalos, nei naudos. Paprastesnė žinutė turbūt veiktų geriau.
Kokiomis dar bendromis jėgomis? Fizikaną juk Svetimas banino, tai grynai jo nuopelnas...
- Lionginas2
- pradedantis
Taigi sakei, tau procesas svarbus, ne tikslas. Melavai? Ar dabar meluoji?
Bet kuriuo atveju, geresnio rezultato pasiektum, jei mano avatarus ignoruotum. Dabar rezultatas priešingas. Ačiukas, sukaupiau tokio dydžio idėjų backlogą, kad mamyte... Ir ten ne knygos ar mašinėlės, o pats žinai kas. Bet, kaip sakei, tau patinka procesas. Tai galėsi patenkintis.
Nežinau, kaip lietuviškai pasakyti "don't threaten me with a good time"Lionginas2 wrote: ↑2026-10-08 12:05Ačiukas, sukaupiau tokio dydžio idėjų backlogą, kad mamyte... Ir ten ne knygos ar mašinėlės, o pats žinai kas. Bet, kaip sakei, tau patinka procesas.
- Lionginas2
- pradedantis
Kažkaip net liūdna pasidarė, kad čia tau yra "good time". Na bet kiekvienas linksmybes supranta savaip. Nežinau, kaip išversti, bet: you do you!